aynen hiç kalitesini bozmadı final diye saçma sapan aksiyonlara girişmedi kalitesine yakışır şekilde sona erdi darısı diğer dizilerin başına ...
kalitesini bozmakla alakası yok bence emek vermemişler.
aynen hiç kalitesini bozmadı final diye saçma sapan aksiyonlara girişmedi kalitesine yakışır şekilde sona erdi darısı diğer dizilerin başına ...
finalde aksiyon mu olurmus? o sezon finallerinde olur final gayet iyi ve beklediğim gibi bittii ztn az çok bi 10-15dk izliodum yeni bölümlerini, smdi ise 21.45 den itibaren izledim sonuna kadar... ama suskunları kaçırdığım için fgsn ye baktım yoksa suskunları izlerdim
kalitesini bozmakla alakası yok bence emek vermemişler.
suskunları netten izlersin sorun olmaz .. suskunlarda çok kl,teli ama fatmagülden dolayı izleyemedim ..
- - - Ekleme - - -
emek vermemişler değil final beklenildiği gibiydi final son bölüme saklanmamıştı deminde yazdım son üç bölümü zaten final havasındaydı heyecanı son bölüme sıkıştırmadılar ve güzel bir sonla noktalandı ..
fatmagül süper bi bölümle veda etti
Benim gözümde abartmadan söylüyorum Suskunlar en az 10 reytinglik sezon finali yaptı.Şu anda çevremde Cebrail konuşuyor ve bende Sezon Finalini arkadaşlarla Cafesde izledim .
Gelecek sezon için bu ikili süper olacak
Kim diyor onususkunlar kaliteli dizi zaten tns ölçümlerine göre perşembe 20 reytingle fatmagül birinci 12 reytingle suskunlar ikinciymiş)
Kim diyor onu
Suskunların 12 olması tamamda Fatmagül 20 deyincedemin kvçakır adlı vatandaş vadi kanalD ye geçecek diye başlık açtığında kaynağı sormadın ben söyleyince niye kaynak aramaya başladınki tarafsız ol aldığım duyumlara göre diyeyim sağlam yerden tiyo aldım))
Suskunların 12 olması tamamda Fatmagül 20 deyince.Fatmagülün benim gözümdeki reytingi 10-12 onuda kadınlar sevdiği için diyorum .
Takas alemto kvp1905 west coast onur bunlar kendilerini vadideki polat alemdar yerine koyup laf atıyorlar kopuyorum la büyümüş bunlar hahaha D:
BEN senmi la 1 oy için satan bendim sanki hatırla la ne zaman ounuttun 1 oyluk deeğerin var gözumde msn şov yaparım bak yine alemtoda dersini aldı bu gün
Admin her zaman ki gibi yaptı adminliği .Bir kere adam gibi davranalım dedim olmadı .Suskunlarda Gazanfer gibiBen ders almam ders veririm alemto ne diyordu foto aldım delikanlılık bumuymuş takas bide millete delikanlıyım diyorsunuz koptum gülmekten orda yaşınız kaç acaba ? hahahahD: D
Suskunları 10'a mı katlar güldürmesuskunların orjinaline bakarsak suskunları 10 a katlar 5 ile çarparama halkımız bu tarz şeyleri alışık olmadığından bayılıyor
Bak işte ben bu yorumuna imzamı atarımo zaman mahsunun dizisindeydi berenrolü küçüktü
- - - Ekleme - - -
geniş aile final mi yaptı ben reytingten erken bitirildi biliyodum apar topar bi bölüm çektiler final diye
Bak sana ne diyorum Cafeste cafede kızlarından tut kahveciye kadar Suskunlara baktık.Diyeceksin kızların kahvede ne işi var diye kahveci dedisem oraya bakan elemansenin gözünde öyle ama ben kendi gözümle nedir demiyorum benim gözümle bakarsam fatmagül 60 reyting alır bu 60 reytingin 40 ı sadece beren içindir) ama ben tarafsız bakıyorum olaya bu şekilde bakınca 20-25 arası bir reyting garantidir ...
Hacı vadici olarak doğrusunu söylemek gerekirse Suskunlar daha heyacanlı geçti bu sezon ama suskunlar daha 16.bölüm vadi kaçıncı bölüm bence kıyaslanmasına gerek yok .Vadi eski vadi olsa ama şu an ki durumuda oldukça iyi .Dediğim gibi son hafta aksiyon sahneler düştü ve adamları keklik gibi avlamaya başladılar buda vadi için büyük sıkıntı .İnşallah seneye Atv kanalında senaryo bakımında ilk sezonlar gibi olursuskunlarla kvp kıyaslanır fgsn değilve bnce suskunlar kvp den daha ii kvp de hep aksiyon var sevmem öle aksiyonu bol diziyi suskunlarda aksiyonda var hüzünde var böle dizileri severim iste)
vadi tnt de tam bi faciaydı gzl değildi bos sahnelerle gecti bazn rast geldiğimde izlemisliğim vardı gerci suskunlar nekadar devam eder bilmiyoruum ama bi 5-6 sezon sürmeli kvp gibiHacı vadici olarak doğrusunu söylemek gerekirse Suskunlar daha heyacanlı geçti bu sezon ama suskunlar daha 16.bölüm vadi kaçıncı bölüm bence kıyaslanmasına gerek yok .Vadi eski vadi olsa ama şu an ki durumuda oldukça iyi .Dediğim gibi son hafta aksiyon sahneler düştü ve adamları keklik gibi avlamaya başladılar buda vadi için büyük sıkıntı .İnşallah seneye Atv kanalında senaryo bakımında ilk sezonlar gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?