21 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

BEN senmi la 1 oy için satan bendim sanki hatırla la ne zaman ounuttun 1 oyluk deeğerin var gözumde msn şov yaparım bak yine alemtoda dersini aldı bu gün

Ben ders almam ders veririm alemto ne diyordu foto aldım delikanlılık bumuymuş takas bide millete delikanlıyım diyorsunuz koptum gülmekten orda yaşınız kaç acaba ? hahahah
D: D

fatmagul fınal ıyı degıldı cıdden. Resmen ılk bolumun tekrarıydı ama vadının sezon fınalıne fark atmıs. .
Fatmagul farkı
neyde fark atmış
2000 kişiye göre mi
vadi nin sezon finali dillere destandı memati oratalığı yıktı sadece sezon finaliyle bizim finalde neler olur neler aklın hayalin almaz bak görün vadinin finali çok rahat 20 reytingi geçecek ve herkes konuşacak dillere destan olacak

Ben ders almam ders veririm alemto ne diyordu foto aldım delikanlılık bumuymuş takas bide millete delikanlıyım diyorsunuz koptum gülmekten orda yaşınız kaç acaba ? hahahah
D: D

delikanlılık küfür programı indirip millete küfretmekse haklısın

- - - Ekleme - - -

goruyoz 8 reytıngle sezon fınalı yapıyor

modlar sılsın vadıcılerın mesajlarını hepsı sacmalık sınırını zorluyor resmen

finalimiz 10 reyting almaz rahat ol sen

tamam.

fatmagül finali vadiyi geçmiş sonuca bakın hem de yazın ortasında reytingler düşerken kabullenin beren tüm vadiyi yendi

fatmagül finali vadiyi geçmiş sonuca bakın hem de yazın ortasında reytingler düşerken kabullenin beren tüm vadiyi yendi

vadi nin finali 2005 in sonuydu ve yanlış hatırlamıyosan 23-24 reytingle final yapmıştı

suskunların orjinaline bakarsak suskunları 10 a katlar 5 ile çarpar
ama halkımız bu tarz şeyleri alışık olmadığından bayılıyor

ben yabancı dizi filan izlemem
zaten şu anda başından sonuna kadar takip ettiğim dizi yok
bir ara Geniş Aile vardı. Onun finali fatmagulünkinden iyiydi

vadi nin finali 2005 in sonuydu ve yanlış hatırlamıyosan 23-24 reytingle final yapmıştı
o zaman mahsunun dizisindeydi beren
rolü küçüktü

- - - Ekleme - - -

ben yabancı dizi filan izlemem
zaten şu anda başından sonuna kadar takip ettiğim dizi yok
bir ara Geniş Aile vardı. Onun finali fatmagulünkinden iyiydi

geniş aile final mi yaptı ben reytingten erken bitirildi biliyodum apar topar bi bölüm çektiler final diye

hayatinda lost izlememiş bir adama söylenecek laf mi bu

ben lost uda zledim fatmagülüde izledim diziler arasında benzerliğe değil farklılığa bakıyorum her dizi kendi çapında çok değerlidir lostda bana göre çok kaliteliydi ve zamanında bitti fatmagül gibi bu kadar yeterli
))

lost aşırı kurgu olmuştu fatmagül zamanındaa bitti

o zaman mahsunun dizisindeydi beren
rolü küçüktü

- - - Ekleme - - -

geniş aile final mi yaptı ben reytingten erken bitirildi biliyodum apar topar bi bölüm çektiler final diye

aga beni geniş aileyi kullanarak kışkırtma