Kimse fatmagul süper bir final yaptı demesin. Emek vermemişler resmen finale. Bu final en iyi final yapan diziler listesinin yanından geçemez. Suskunlar sezon finali fatmagul finalinde iyiydı.
asla öğrenemeyeceğin bişi boşver
BEN senmi la 1 oy için satan bendim sanki hatırla la ne zaman ounuttun 1 oyluk deeğerin var gözumde msn şov yaparım bak yine alemtoda dersini aldı bu gün
fatma gul 10 alamamis
fatma gul 10 alamamis
yav çok boş konuşuyon be abicim ne dediğin belli değil
- - - Ekleme - - -
sen dersini almayasın
neyde fark atmışfatmagul fınal ıyı degıldı cıdden. Resmen ılk bolumun tekrarıydı ama vadının sezon fınalıne fark atmıs. .
Fatmagul farkı
aynısını lost yaapsa bayılırsınız
Ben ders almam ders veririm alemto ne diyordu foto aldım delikanlılık bumuymuş takas bide millete delikanlıyım diyorsunuz koptum gülmekten orda yaşınız kaç acaba ? hahahahD: D
goruyoz 8 reytıngle sezon fınalı yapıyor
modlar sılsın vadıcılerın mesajlarını hepsı sacmalık sınırını zorluyor resmen
neyde fark atmış2000 kişiye göre mivadi nin sezon finali dillere destandı memati oratalığı yıktı sadece sezon finaliyle bizim finalde neler olur neler aklın hayalin almaz bak görün vadinin finali çok rahat 20 reytingi geçecek ve herkes konuşacak dillere destan olacak
saat başı reytingi o sonuçlar farklı
tamam.
suskunların orjinaline bakarsak suskunları 10 a katlar 5 ile çarparhayatinda lost izlememiş bir adama söylenecek laf mi bu
fatmagül finali vadiyi geçmiş sonuca bakın hem de yazın ortasında reytingler düşerken kabullenin beren tüm vadiyi yendi
suskunların orjinaline bakarsak suskunları 10 a katlar 5 ile çarparama halkımız bu tarz şeyleri alışık olmadığından bayılıyor
o zaman mahsunun dizisindeydi berenvadi nin finali 2005 in sonuydu ve yanlış hatırlamıyosan 23-24 reytingle final yapmıştı
ben yabancı dizi filan izlememzaten şu anda başından sonuna kadar takip ettiğim dizi yokbir ara Geniş Aile vardı. Onun finali fatmagulünkinden iyiydi
hayatinda lost izlememiş bir adama söylenecek laf mi bu
ben lost uda zledim fatmagülüde izledim diziler arasında benzerliğe değil farklılığa bakıyorum her dizi kendi çapında çok değerlidir lostda bana göre çok kaliteliydi ve zamanında bitti fatmagül gibi bu kadar yeterli))
o zaman mahsunun dizisindeydi berenrolü küçüktü
- - - Ekleme - - -
geniş aile final mi yaptı ben reytingten erken bitirildi biliyodum apar topar bi bölüm çektiler final diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?