xBUGRAx
Süper Emekli
Yarın bölümlerini koyayımda gör.Yahi 1000. kere yazıyorum her dizide klişe olur. Önemli olan klişe SENARYO olmaması.
2 terasta 2 farklı aile, diğer tarafın Yalan Dünyası. Böyle bir dizi olduğunu söyle ben de klişe diyeyim.
Sayısal loto tutturma mı oldu Yalan Dünyada? Ben niye izlemedim.
Eşcinsel durumu mu oldu Yalan Dünyada? Ben niye izlemedim.
Verilen örnekler bile hatalı.
otobüsteyim
Dediğim gibi klişe her dizide olur. Bu da 1001. kez söyleyişim. Önemli olan SENARYO`nun klişe olmaması ve aynı dizide KLİŞE olayların sürekli tekrarlanmaması.Yarın bölümlerini koyayımda gör.
ilk cümlen doğru vadi senaryo bazında türk televizyonlarında eşi benzeri olmayan bir dizi senaryosunun tek bir örneği yok olamazda zaten bunları anlatmak cesaret işi dikkat ettiyseniz silahlı milahlı polisiye çok dizi var geliyo geçiyo ama vadi tarzı mafya-politik aksiyon derin devlet dizisi yokYahi 1000. kere yazıyorum her dizide klişe olur. Önemli olan klişe SENARYO olmaması.
2 terasta 2 farklı aile, diğer tarafın Yalan Dünyası. Böyle bir dizi olduğunu söyle ben de klişe diyeyim.
Ya Revan demek istediğini gayet iyi anladım benim dediğim kendi izlediğin dizilerin klişe sahnelerin yer aldığını söylemiyorsun her diğer dizilerde var. Bkz : Yalan Dünya ve Güneşi Beklerken.Dediğim gibi klişe her dizide olur. Bu da 1001. kez söyleyişim. Önemli olan SENARYO`nun klişe olmaması ve aynı dizide KLİŞE olayların sürekli tekrarlanmaması.
Misal: Cennet Mahallesinde her bölüm karakola düşmeleri. Kendini tekrar etmek, Sultan ve Ferhat`ın son anda hep nikahlarının basılması ve daha 100 olay tekrarlanan şeyler. Hem de her bölümde.
Akasya Durağında hep baskına polisler ve taksicilerin gitmesi, sayısal loto tutturma falan.
Akasyada Sinan, Cennet Mahallesinde Yunuslar 3 ayda bir kez sayısal tutturmasalar flaş haber olurdu.
Yalan Dünyada her bölümde tekrarlanan bir olay var mı? Her bölüm her karakterin ayrı hikayesi var. Hepsinin ayrı ayrı başına komik şeyler geliyor. Asıl zor olan bunu yapmak. Söylediğin şeyler olsa bile 1 bölüm olmuştur. Her bölüm mü aynı şeyler?
Kendimi ifade edebildiysem ne mutlu bana. Çünkü, anlatmak için o kadar yazdım ki, benim mesajlarım da klişe bir hal aldı artık.
Vadi türünün ilk örneği haklısın. Ama Totali ile A/B`sinin arasının açılmasının nedeni klişe olması değil uzun sürmesi.ilk cümlen doğru vadi senaryo bazında türk televizyonlarında eşi benzeri olmayan bir dizi senaryosunun tek bir örneği yok olamazda zaten bunları anlatmak cesaret işi dikkat ettiyseniz silahlı milahlı polisiye çok dizi var geliyo geçiyo ama vadi tarzı mafya-politik aksiyon derin devlet dizisi yokyanlışım varsa düzeltin
Yahu az önce demedim mi? KLİŞEleri olmayan DİZİ yoktur. Her dizide aşk var, silah var, planlar var, entrika var. Bu hayatın gerçeği.Ya Revan demek istediğini gayet iyi anladım benim dediğim kendi izlediğin dizilerin klişe sahnelerin yer aldığını söylemiyorsun her diğer dizilerde var. Bkz : Yalan Dünya ve Güneşi Beklerken.
Neyse şu 2 bölümünü de izle Güneşi Beklerken'in o zaman yorumunu bekliyorum.Yahu az önce demedim mi? KLİŞEleri olmayan DİZİ yoktur. Her dizide aşk var, silah var, planlar var, entrika var. Bu hayatın gerçeği.
Önemli olan bunların her bölümde tekrarlanmaması ve ya senaryonun bütünlükle klişe olması.
Cennet Mahallesi türünün ilk örneğiydi ama Akasya Durağı onu tekrar etti. Her bölüm ikisinde de aynı olaylar. Senaryo akmıyor, ama kendini izlettiriyor nedense böyle diziler.
Her bölüm kavgalar, nezarete düşmeler daha neler neler.
Hala beklemede.Neyse şu 2 bölümünü de izle Güneşi Beklerken'in o zaman yorumunu bekliyorum.
Yahi 1000. kere yazıyorum her dizide klişe olur. Önemli olan klişe SENARYO olmaması.
Ben o bölümü izlemedim? 😱Evet Beyaz(riza'ya) cafe'de birisi "iş atmişti"ama cast seçimlerinde figuranlara "elit"likten çok eşcinsellik havalari verilmiş buda bi gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?