21 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Klişe şeyler var dediğim gibi ama senaryo bütünlükle klişe değil.

Neyse takas ben Lale Devrine klişe demezsem çarpılırım. Her sezon mu aynı şeyler. Toprak ile Çınar ayrılıyor, Çınar başka kadından çocuk yapıyor, bunu öğrenen Toprak arabayı hızlı sürerek kaza yapıyor, Çınar buna çok üzülüyor, barışıyorlar, çocuk aralarında yine problem yaratıyor, diğer kadının çocuğu Çınar yüzünden düşüyor, Çınar kadını iterken merdivenlerden düşüyor ve çocuk düşüyor. Çınar üzülüyor yine içiyor, yine çocuk yapıyor, yine Toprakla ayrılıyorlar.

Uyanalım artık bu dizi 4 senedir böyle devam ediyor.

Öyle ama uzun özetiyle meşhur vermeyince tuhaf oldum.

MY kadın dizisiyse helal olsun kadınlara zamanında Inter - Trabzonspor maçını bile geçmişti

Romandan uyarlama ama o roman kaç senesinde yazılmış. O romandan ilham alarak bu tarzda çekilmiş 100 tane dizi var. Bu yüzden klişe, klişe.
itabi okumadiğim bilemicem ama onca çekilen dizi o zaman F.H'den araklamişlar
Ortaya cıkan tablo bu

itabi okumadiğim bilemicem ama onca çekilen dizi o zaman F.H'den araklamişlar
Ortaya cıkan tablo bu
Evet Fatih Harbiye romanından araklamışlar ama kesin diyemeyeceğim ondan önce belki böyle bir eser yapıldı?

Eser olması klişe olmadığı anlamına gelmiyor. Demekki çekmek için geç kalmışlar.

aga bırak ya erkeklerin izleyebileceği tek bir dizi yok my kadınlara hitap eden bir dizi açık ve net

Muhteşem Yüzyıl'ı bir çok erkek de izliyor, Muhteşem Yüzyıl kadın-erkek'e hitap eden bir dizi

Revan yazmıyım yazmıyım dedim ama abarttın bence bazı dizilerin klişe olduğunu görmüyorsun roman uyarlamalarına klişe diyorsun ancak Yalan Dünya'ya laf yok örneğin Yalan Dünya'da da her komedi dizisinde yer alan konular oldu mesela kan verme klişesi eşcinsel olma yahut da kabadayı olur kişilik değiştirme olayı Cennet Mahalleri , Akasya Durağı vb. birçok dizide oldu ki komedinin en büyük klişesidir mesela sayısal loto tutturma mesela temizlik hastalığı klişesi mesela aşk üçgenleri daha çok örneği çoğaltılır. Demek ki sende klişe dizi izliyorsun.

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl'ı bir çok erkek de izliyor, Muhteşem Yüzyıl kadın-erkek'e hitap eden bir dizi
arkadaşlar my kadınlara hitap eden bir dizi ne erkeği yav
izleyen erkek tabi ki var ama ağırlığı kadın izleyicidir sizin izlemeniz bişey değiştirmez ki ben bi erkeğin oturupta(yanlış anlamayın orta yaşlı bi erkek) my izleyeceğine ihtimal vermiyorum
size şöyle bişey söylim o zaman kadınların en çok izlediği dizi kurtlar vadisi erkeklerin ise açık ara
tablo bunu söylüyo

Doğru söylüyorsun zaten, Kurtlar Vadisi Pusu'yu kadınlar da izliyor. Bu bir gerçek ve reytingler de bunu gösteriyor. Kvp'yi seven kadın izleyiciler de var..

Yahi 1000. kere yazıyorum her dizide klişe olur. Önemli olan klişe SENARYO olmaması.

2 terasta 2 farklı aile, diğer tarafın Yalan Dünyası. Böyle bir dizi olduğunu söyle ben de klişe diyeyim.

Sayısal loto tutturma mı oldu Yalan Dünyada? Ben niye izlemedim.

Eşcinsel durumu mu oldu Yalan Dünyada? Ben niye izlemedim.

Verilen örnekler bile hatalı.