orjinal mi? yapma Allah aşkı için ya kayıp dizisi gibi kim bilir kaç tane dizi çekilmiştir daha geçen senelerde kızım nerede yapıldı ve tutmadı onun aynısı neyi orjinal revan kardeşimKlişe dizilerin tutmama ihtimali tek kelimeyle YOK.
Fatih Harbiye, Karagül, Küçük Gelin, Benim İçin Üzülme ve b. onlarca dizi.
Orjinal diziler neden tutmuyor?
Görüş Günü Kadınları, Kayıp, Uçurum, Suskunlar ve b. kaç tane dizi.
suskunlar ezel özentisi olarak söyleniyodu ki dizinin ilk başarı tuttu ama sonra o akdar bozdu ki bunu AlemTo kardeşim olmak üzere o diziyi izleyen herkes söyledi ve doğal oalrak hemen dip yaptı.Ve o dizinin büyük bi dezavantajı perşembe vadinin karşısına çıkmak oldu yoksa daha çok tutardı belki erkek ağırlıklıydı ama çok yavaş bir diziydi
diğer saydığın diziler orjinal değil tam tersi uyarlama ve doğal olarak kopya diziler abd veya başka ülkenin dizisni türkçe oalrak çeviriyolar ve tutmasını bekliyolar onların kültürünü biz niye izleyelim bunlar özgün işler değil tabi tutmazlar
karagül herhangi bir dizinin çakması değil ve tuttu neden diziye emek verilmiş heycan var tutması normal
küçük gelin doğu hikayesini anlatıyo bizim hikayemizi halkımızın hikayesini ne çakma ne başka bişey hee benzerleri yok mu var HDE mesela ama dizinin müzikleri çok güzel hikayenin işleyişi süper adeta ben bile bağlandım diziye ve tuttu tutması da lazım
benim için üzülme ne bi uyarlama ne çakma nede başka bişey mahsun un dizisi ve o adamın dizileri türkiye nin çekim kalitesi olarak en müthiş dizileridir hiçbir yapım şirketi vs. onun kalitesine ulaşamaz kolay kolay hee hikaye içinde klişeler yok mu var orda katılıyorum ama klişeler her dizide kesinlikle VAR.
Yani orjinal dediğin işler tam tersi işler ve soğuk kasvetli havaları üzerinden atamazlarsa tutmazlar doğal olarak