21 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

şefkat tepeye nolmuş böyle ya leyla öldümüştü kadın gelmiş yasemin diye senaryo inanılmaz saçma malesef 30 dk falan baktım daha izlemem arada bir bakarım hala saçma giderse izlemem bi daha
küçük gelin çok daha güzel valla :D yarın kaçırmam kaçak iyi ki salı gününe gitti yoksa küçük gelini bırakmazdım ben :D

Kanal D bu. İçime kurt düştü şimdi. 😱

Yalan Dünyayı A/B`de Acunun at koşturduğu Cumartesiye alıpta, Arka Sokakları Cumaya alabilir mi?

Yok yok yapmaz. :X Ama yaparsa bile hem Medceziri hem Yalan Dünyayı seyredebilirim. :X Ama Yalan Dünya için Cuma iyi. :X

acun rakip varken reyting alamıyo açık ve net boşluktan reyting alıyo bu artık kanıtlanmış bişey
şefkat tepe geçen seneki gibi olsaydı çoktan 8 i 9 u geçmişti ama hala zirvede
fatih harbideye de çok iyi gidiyo
hükümet kadında iyi gidiyo
arka sokaklar resmen çöktü ve boşluk dizisi olduğunu tekrar kanıtladı.Bu dizinin kitlesi yok izleyecek bieşy bulamayanlar izliyo şefkat tepe gelince direk çkötü şuraya bak 4 bile görememiş ya çok çok kötü bu kadar da kötü gitmesini beklemezdim

yarın
acun, şefkat tepe,fatih harbiye,hükümet kadın hepsi peş peşe gelecek gibi :d

Lale Devri bu kadar klişe olmak zorunda mısın? :(

Araba kaza geçiriyor, 2 gün daha hastane, Toprak ile Çınar ayrılacak, Çınar içip içip başka kadınla beraber olacak, kadın hamile kalacak, sonra tekrar barışırlar. Toprak bunu öğrenecek, yine ayrılacaklar, çocuğun kürtaj olunmasını isteyecek, kadın çocuğu doğurmaya karar verdiği için Çınar yine içecek ve yine başka biriyle beraber olacak. Bunu öğrenen Toprakla yine ayrılacaklar.

Bu böyle uzar gider. :X:X

Yanlız dikkatini çekmek istiyorum her dizide klişe olur Yalan Dünya'da da komedi klişeleri var. :)
@EveN

Son düzenleme:
Fatih Harbiye coşmuş. Acun ne hallere düştü. Ama artar saat 22:00'den sonra. Düşüşü biraz da yarışma ile alakalı olabilir. Yetenek Sizsiniz çok sıkıcı. Boşlukta bile izlenmez.

Şu programları gece yarısına kadar sürmese zirveyi asla alamaz ama....
asla alamaz demeyelim de alsa bile zor alır boşluktan yükseldiği çok belli şuraya bak zirveyi bırak daha ilk 2 ye giremedi ama şt hk falan bitince yükselecek :D

Aslıhan Güner zaten konuk olarak katıldı diziye, en geç haftaya çıkar. :)
aga sence bi gereği var mı ölmüş bi kadın diziye tekrar geliyo başka isimle çok saçma açık ve net yeni sezonu beğenmedim kordon ortalarda yok değişmiş baya olmamış ama düzelir inşallah