Birazdan aksiyon tavan yapacak. Ayrıca bu Leyla değil, Yasemin.Şefkat Tepe iyi başladı yeni sezona ama o Leyla denen kız yine gelmiş diziye ama Leyla değilim diyor klasik senaryo beğenmedim. İzlemiyorum artık diziyi. Hükümet Kadına bakıyorum bu akşam.
Orası hep öyle zaten. Acun'un bu sezon işi daha zor artık. Arka Sokaklar, Fatih Harbiye, Şefkat Tepe ve yayınlanan filmler ki bugünkü film oldukça iddialı.Şefkat Tepe ve Fatih Harbiye başa baş gidiyorlar ama Acun boşluğu buldu mu alır zirveyi.
Bu tarz senaryoları çok gördüm ve boğuyor beni. Kız aynı kız yani oyuncu da aynı oyuncu ama Yasemin'im diyor. Ne kadar inandırıcı sence Emre.Birazdan aksiyon tavan yapacak. Ayrıca bu Leyla değil, Yasemin.
Ya bu Serdar'ın eski sevgilisi Leyla vardı ya hani ölmüştü. Heh o kız yine diziye dahil olmuş ama Yasemin karakteriyle. Serdar sen Leylasın diyor ama hayır deyip duruyor kız. Ben kapattım Samanyolunu şuan Hükümet Kadın daha iyi.bu leyla olayı ne iş anlamadım inşallah saçmalamazlar çünkü senaristler saçmalamaya çok müsait fazlasıyla saçmaladıkları zamanlar oluyo bakalım 1 saat izlemedim 9 da izlicem
Acun yine de zorlu rakiplerine rağmen bugün 2 grupta da zirvede yer alacaktır ama yarın Güneşi Beklerken varken alamaz zirveyi kolay kolay.Orası hep öyle zaten. Acun'un bu sezon işi daha zor artık. Arka Sokaklar, Fatih Harbiye, Şefkat Tepe ve yayınlanan filmler ki bugünkü film oldukça iddialı.
Bu tarz senaryoları çok gördüm ve boğuyor beni. Kız aynı kız yani oyuncu da aynı oyuncu ama Yasemin'im diyor. Ne kadar inandırıcı sence Emre.
Hükümet Kadın nerede?Ya bu Serdar'ın eski sevgilisi Leyla vardı ya hani ölmüştü. Heh o kız yine diziye dahil olmuş ama Yasemin karakteriyle. Serdar sen Leylasın diyor ama hayır deyip duruyor kız. Ben kapattım Samanyolunu şuan Hükümet Kadın daha iyi.
Teşekkürler Deniz izlemiştim zaten Demet Akbağ yine oyunculuğunu konuşturmuştu.Atv'De.
izlemeden konuşmim bakalım hiç gerek yok böyle saçmalıklara illa serdar komutanın karısı ya diziye sokma peşindelerYa bu Serdar'ın eski sevgilisi Leyla vardı ya hani ölmüştü. Heh o kız yine diziye dahil olmuş ama Yasemin karakteriyle. Serdar sen Leylasın diyor ama hayır deyip duruyor kız. Ben kapattım Samanyolunu şuan Hükümet Kadın daha iyi.