21 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Şefkat Tepe ve Fatih Harbiye başa baş gidiyorlar ama Acun boşluğu buldu mu alır zirveyi. :D

Şefkat Tepe ve Fatih Harbiye başa baş gidiyorlar ama Acun boşluğu buldu mu alır zirveyi. :D
:) Orası hep öyle zaten. Acun'un bu sezon işi daha zor artık. Arka Sokaklar, Fatih Harbiye, Şefkat Tepe ve yayınlanan filmler ki bugünkü film oldukça iddialı. :)

Birazdan aksiyon tavan yapacak. Ayrıca bu Leyla değil, Yasemin. :D
Bu tarz senaryoları çok gördüm ve boğuyor beni. Kız aynı kız yani oyuncu da aynı oyuncu ama Yasemin'im diyor. Ne kadar inandırıcı sence Emre. :)

bu leyla olayı ne iş anlamadım inşallah saçmalamazlar çünkü senaristler saçmalamaya çok müsait fazlasıyla saçmaladıkları zamanlar oluyo bakalım 1 saat izlemedim 9 da izlicem

bu leyla olayı ne iş anlamadım inşallah saçmalamazlar çünkü senaristler saçmalamaya çok müsait fazlasıyla saçmaladıkları zamanlar oluyo bakalım 1 saat izlemedim 9 da izlicem
Ya bu Serdar'ın eski sevgilisi Leyla vardı ya hani ölmüştü. Heh o kız yine diziye dahil olmuş ama Yasemin karakteriyle. Serdar sen Leylasın diyor ama hayır deyip duruyor kız. Ben kapattım Samanyolunu şuan Hükümet Kadın daha iyi. :D

:) Orası hep öyle zaten. Acun'un bu sezon işi daha zor artık. Arka Sokaklar, Fatih Harbiye, Şefkat Tepe ve yayınlanan filmler ki bugünkü film oldukça iddialı. :)

Bu tarz senaryoları çok gördüm ve boğuyor beni. Kız aynı kız yani oyuncu da aynı oyuncu ama Yasemin'im diyor. Ne kadar inandırıcı sence Emre. :)
Acun yine de zorlu rakiplerine rağmen bugün 2 grupta da zirvede yer alacaktır ama yarın Güneşi Beklerken varken alamaz zirveyi kolay kolay. :D

Ya bu Serdar'ın eski sevgilisi Leyla vardı ya hani ölmüştü. Heh o kız yine diziye dahil olmuş ama Yasemin karakteriyle. Serdar sen Leylasın diyor ama hayır deyip duruyor kız. Ben kapattım Samanyolunu şuan Hükümet Kadın daha iyi. :D
Hükümet Kadın nerede? (b)

Şefkat Tepe ve Fatih Harbiye reytinglerini yükselterek başa baş kapışmayı sürdürüyorlar.

Şefkat Tepe coşmuş. :D

Fatih Harbiye de süper gitmiş.

Arka Sokaklar düşük gidiyor.

Acun reklamda sanırım. :D

Hükümet Kadın reklamdı zaten.

dediğim gibi şefkat tepe gelince arka sokaklar bitmiş şuraya bak 3 bile alamıyo ama şt bitince yükselir :D

Acun bu yıl rahat bir şekilde zirvede olmıyacak bu anlaşıldı.
Her gün ensesinde başka kanal olsa dahi bu diğer kanalların işine yarar bu şekilde star tv farkı açamaz.

izlemeden konuşmim bakalım hiç gerek yok böyle saçmalıklara illa serdar komutanın karısı ya diziye sokma peşindeler