21 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

X Factor gelirse Cumartesileri izleyecek bir şeyim olur belki.

Arka Sokaklar artık nihayet bitecek gibi gözüküyor. Yeni bir komedi dizisi yapsın bence Kanal D. :)

Fatih Harbiye'nin başarısı şaşırtıcı. :)

Klişe dizilerin tutmama ihtimali tek kelimeyle YOK.

Fatih Harbiye, Karagül, Küçük Gelin, Benim İçin Üzülme ve b. onlarca dizi.

Orjinal diziler neden tutmuyor?

Görüş Günü Kadınları, Kayıp, Uçurum, Suskunlar ve b. kaç tane dizi.

FH'den hiç böyle bir başarı beklemiyordum şaşırttı beni. :)

Acun rakip yokken görür 8'leri :))))

fatih harbiye süper gitmiş oha fox coştu iyice 2 tane daha böyle dizi tuttursa zirveyi alıcak kanal helal olsun ya :D

Klişe dizilerin tutmama ihtimali tek kelimeyle YOK.

Fatih Harbiye, Karagül, Küçük Gelin, Benim İçin Üzülme ve b. onlarca dizi.

Orjinal diziler neden tutmuyor?

Görüş Günü Kadınları, Kayıp, Uçurum, Suskunlar ve b. kaç tane dizi.

Fatih Harbiye klişeyse A.Ş.K ve Çalıkuşu'da klişe. :)

Cuma günü için Kayp 13 bölüme biter Yalan Dünya pt1 arka Sokaklar pt2 olur diyorsun yani :X
Yalan Dünya kesin Cuma 20.00 olacak bu kesin artık. :X Beyaz Show 23.15 olur.

Cumartesi Arka Sokaklar ardından Kayıp yayınlanır büyük ihtimalle.

X Factor gelince Cumartesi yayınlanır, Arka Sokaklar 2. kuşağa kayabilir. :)

Yalan Dünya kesin Cuma 20.00 olacak bu kesin artık. :X Beyaz Show 23.15 olur.

Cumartesi Arka Sokaklar ardından Kayıp yayınlanır büyük ihtimalle.

X Factor gelince Cumartesi yayınlanır, Arka Sokaklar 2. kuşağa kayabilir. :)
23'de A.S? A.S'yi izleyenlerin yarıdan çoğu zaten +7 kesim :X

Fatih Harbiye klişeyse A.Ş.K ve Çalıkuşu'da klişe. :)
Çalıkuşu bir eser. Bence klişe değil kesinlikle.

A.Ş.K. dizisinin konusunu okuduğum kadarıyla o da öyle değil. Hasta bir kıza iki sevgili sers veriyor ve erkeğe aşık oluyor kız.

Ama Fatih Harviye tam bir Adını Feriha Koydum. Fakir kız zengin erkeğe aşık oluyor, babasından gizli gizli onunla buluşuyor, kızın nişanlısı da kızı kıskanıyor, zengin oğlanın ailesi de kesin kızı istemeyecek. Valla da klişe Billaha da klişe Buğra. :X

23'de A.S? A.S'yi izleyenlerin yarıdan çoğu zaten +7 kesim :X
Bitsin o zaman. :X

A.Ş.K. dizisinin konusunu okuduğum kadarıyla o da öyle değil. Hasta bir kıza iki sevgili sers veriyor ve erkeğe aşık oluyor kız.

Ama Fatih Harviye tam bir Adını Feriha Koydum. Fakir kız zengin erkeğe aşık oluyor, babasından gizli gizli onunla buluşuyor, kızın nişanlısı da kızı kıskanıyor, zengin oğlanın ailesi de kesin kızı istemeyecek. Valla da klişe Billaha da klişe Buğra. :X

Fatih harbiye romandan uyarlama değilmiydi?? Silecektim o kısmıda sorayım dedim :X

A.S için ise +1143546374123412834712

Fatih Harbiye'de Peyami Safa'nın eseri. :)

Fatih Harbiye'de Peyami Safa'nın eserlerinden biri @EveN :D
Fatih Harbiye'de Peyami Safa'nın eseri. :)
Eser olduğundan haberim var ama bu tür diziler defalarca çekilmedi mi? Eser olduğu klişe olmadığı anlamına gelmez.

Çalıkuşunun eser olmasını vurgulamamın nedeni o tür dizinin daha önce çekilmemesi. Farklı bir hikayesi var.

Görüş Günü Kadınları neden tutmadı? Çünkü, orjinaldi.

Lale Devri, Yer Gök Aşk, Karagül, Fatih Harbiye niye tuttu. Çünkü, klişeler havada uçuşuyor. :X

Farkındamısın Hükümet Kadın bugün olduğu için Acun daha düşük gitmiş bu anlıklara kadar. Hükümet Kadın izleyici çalmış çünkü komedi açığı var Cumartesi günü ve onu tamamladı bugün. Bu yüzden yarın güzel oranlar alacaktır. :)

O Leyla değilmiş. :D Yasemin.
tek komedi açığı yok drama açığı ergen dizisi açığı tum dizilerden açık var. cumartesi çok dizi açığı var.

şefkat tepe için baştan desene nazar için izliyon diye )))

Yarın sürpriz sonuçlar çıkabilir ortaya, Hükümet Kadın da başarılı :)