21 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

orjinal mi? yapma Allah aşkı için ya kayıp dizisi gibi kim bilir kaç tane dizi çekilmiştir daha geçen senelerde kızım nerede yapıldı ve tutmadı onun aynısı neyi orjinal revan kardeşim
suskunlar ezel özentisi olarak söyleniyodu ki dizinin ilk başarı tuttu ama sonra o akdar bozdu ki bunu AlemTo kardeşim olmak üzere o diziyi izleyen herkes söyledi ve doğal oalrak hemen dip yaptı.Ve o dizinin büyük bi dezavantajı perşembe vadinin karşısına çıkmak oldu yoksa daha çok tutardı belki erkek ağırlıklıydı ama çok yavaş bir diziydi
diğer saydığın diziler orjinal değil tam tersi uyarlama ve doğal olarak kopya diziler abd veya başka ülkenin dizisni türkçe oalrak çeviriyolar ve tutmasını bekliyolar onların kültürünü biz niye izleyelim bunlar özgün işler değil tabi tutmazlar
karagül herhangi bir dizinin çakması değil ve tuttu neden diziye emek verilmiş heycan var tutması normal
küçük gelin doğu hikayesini anlatıyo bizim hikayemizi halkımızın hikayesini ne çakma ne başka bişey hee benzerleri yok mu var HDE mesela ama dizinin müzikleri çok güzel hikayenin işleyişi süper adeta ben bile bağlandım diziye ve tuttu tutması da lazım
benim için üzülme ne bi uyarlama ne çakma nede başka bişey mahsun un dizisi ve o adamın dizileri türkiye nin çekim kalitesi olarak en müthiş dizileridir hiçbir yapım şirketi vs. onun kalitesine ulaşamaz kolay kolay hee hikaye içinde klişeler yok mu var orda katılıyorum ama klişeler her dizide kesinlikle VAR.

Yani orjinal dediğin işler tam tersi işler ve soğuk kasvetli havaları üzerinden atamazlarsa tutmazlar doğal olarak

Fatih harbiye romandan uyarlama değilmiydi?? Silecektim o kısmıda sorayım dedim

A.S için ise +1143546374123412834712
Yahu uyarlama olsa bile klişe olma gerçeği değişiyor mu? Allah aşkına Forumdash sen söyle bu hikayeleri kaçıncı kez izliyoruz?

Hükümet Kadın şov yapmış. Acun 6 reytingi anca görebilmiş. Arka Sokaklar hafif kıpırdanmış.

TRT 1'de yapılmış dizisi Çalıkuşu'nun sinema filmi de yapılmış.

Suskunların Ezel ile alakası yoktu.

Karagül çakma demedim klişe sadece.

Küçük Gelin ve HDE zaten ağır klişe. Hikayeyi zaten defalarca anlattılar. Afedersin biz anlama kısıtlımıyız aynı hikayeyi 1000 kere anlatıyorlar.

Haklısın klişeler her dizide vardır, ama senaryosu klişe oldu mu dizi baştan aşağı klişe olur.

RevaN tutturmuşsun bir klişe klişe hey Allah'ım. Güneşi Beklerkende klişe.

Zeynep Barış'tan hoşlanıyordu, Barış Melis'ten hoşlanıyordu sonra Barış'ta Zeynep'ten hoşlanmaya başladı.

Kerem Zeynep'e sinir oluyordu düşman belledi kızı şimdi Zeynep'e aşık oldu. Zeynep'te Kerem'e karşı bir şeyler hissetmeye başladı.

Ayrıca Zeynep ile Melis'te kardeşler... Zeynep'in haberi yok. Say say bitmez.

Bu tür klasik hikayeye çok izledik... Diziyide bu yüzden izlemiyorum.

Yahu uyarlama olsa bile klişe olma gerçeği değişiyor mu? Allah aşkına Forumdash sen söyle bu hikayeleri kaçıncı kez izliyoruz?
Değişmiyorda böyle dersen Aşk-ı Memnu'yada laf atarsın
Deme öyle Çalikuşu için ne dersen de +bin katılırım

TRT 1'de yapılmış dizisi Çalıkuşu'nun sinema filmi de yapılmış.
Kaç senesinde?

Aşkı Memnunun da dizisi yapılmıştı ama Kanal D`dekini hepimiz izledik.

10-15 senedi bir tekrarlansın ona bir sözüm yok. O zamanla bu zamanın çekim kalitesi aynı değil.

Ama her sezon mu aynı diziler?

Şefkat Tepe 22.10'da bitti.
Aksiyonu az, aşkı bol bir bölümdü.

Değişmiyorda böyle dersen Aşk-ı Memnu'yada laf atarsın
Deme öyle Çalikuşu için ne dersen de +bin katılırım
Aşkı Memnunun neresi klişeydi?
20 sene sonra çekildi. Öyle bir hikaye mi var. Ama benim saydığım diziler her sene çıkıyor.

doksanlar bence cumartesi iş yapabilir
ben olsa tatar ramazanı çarşambaya alırım süper olur ya çarşamba erkeklerin izleyebileceği tek bir dizi yok tatar ramazan iş yapabilir

Yukarıda dedi her dizide klişeler vardır ama senaryo bütünlükle klişe olmasın yeterli. Saydığım dizilerin senaryosu bütünlükle klişe.

Senin yazdıkların ara sıra olan şeyler. Bir Aşk Hikayesinde de kızla oğlan bölüm boyunca koklaşıp duruyorlar bu yüzden izlenmiyor. Her sevgili koklaşır, o zaman bu da klişe.

güneşi beklerken mesela klişenin çok fazlasıyla olduğu bi dizi klasik okul aşkı falan filan ama neden ab de yüksek çünkü zengin bi hayat kaslı bi erkek
falan filan neyse beni ilgilendirmez

Lale Devri özetsiz başladı bu arada.
lale devri p2 ye alındı
ee tabi normal fatih harbiye coştu

atv çok iyi gitmiş acunda biraz yükselmiş