21 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

ben de onu diyorum ikisinin ne ilgisi var))))

sila entel popçu sözleri diğer popcular klişe gibi değil. şefkat tepe klişe
Haha müzikle onun ilgisi yok ama ya.
Sıla dediğin gibi alışılmışın dışında müzik yapıyor ve hakkını veriyor. Şefkat Tepe'yi aslında konusundan dolayı sevmiyorum beyazsoy. Diziyi bende ilgi çekici kılan o köy yaşantısındaki teröristlerin yaptıkları zalimlikler yani köy halkına yapılan zalimlikler. Genel anlamda en ilgi çekici kısmı burası ve Naza.

Arka sokaklar ekibi bir taramalılar ...şaka bi yana dizi kötü gidiyor arka sokaklar final yapıp eşim biliri koysunlar yada xfactor erkene alınsın ve başlasın cumartesi...

tns de hükumet kadını daha yukarıda olacaktir. acun dahil 4 program birbirine yakın olacaktır

samanyolu iyi gidiyor acun düşüşte ama yükselir

tns de hükumet kadını daha yukarıda olacaktir. acun dahil 4 program birbirine yakın olacaktır
Farkındamısın Hükümet Kadın bugün olduğu için Acun daha düşük gitmiş bu anlıklara kadar. Hükümet Kadın izleyici çalmış çünkü komedi açığı var Cumartesi günü ve onu tamamladı bugün. Bu yüzden yarın güzel oranlar alacaktır.

La bu Leyla ölmemiş miydi?
@emreemreu @takas
O Leyla değilmiş.
Yasemin.

Arka Sokaklar da çöktü. Ben demiştim bu dizi PT2 dizisi. Total dizilerinin arasında yok oldu. Pazara alınsaydı daha mantıklıydı. Kayıp Cumartesi PT2`ye geçse bari.

Bence çoğu kişi Arka Sokakları Güzel Çirkin sanıyor .s.s