21 Eylül 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba gecesi ne izlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 7 46.7%
  • Vay Arkadaş - T.S. (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Show)

Oy: 6 40.0%
  • Sensiz Olmaz - Tekrar (Show)

Oy: 2 13.3%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

• Al Yazmalım - Tekrar (ATV)

• Geniş Aile (Star)

Oy: 5 33.3%
  • İffet - Tekrar (Star)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Canan (Fox)

• Diğer (Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Ben Sakarya Firat i izledim Ankete sakarya Firat i eklemeyerek ayip etmissiniz :-( Muhtesem Yüzyil yine iki kategoridede zirvede Total de fark azalmis olsada ben Kuzey Güney in Muhtesem Yüzyil i gececegini sanmiyorum AB yi ise tartismaya bile gerek yok Muhtesem Yüzyil nerdeyse ikiye katlamis Kuey Güneyi, Cocuklar Duymasin bence cok iyi direnmis Total de 9. AB de 8. sirada.

Sakarya Fırat önemli bir dizi tabi:)TRT 1'in en çok reyting alan dizisi konumunda:)Büyük ihtimal Adminimizin gözünden kaçmıştır:)Yoksa hep ekleniyordu o dizi ankete.Admine özel mesaj attığın takdirde ankete ekleyecektir diziyi:)

olabilir normal bir reyting diyecek fazla bir şey de yok ama bir üye günlük dizi diyor olmaz öyle şey sen starın hangi dizisini koyarsan koy buna yakın sonuş açılsın çarşamba...
geniş aile keşke hep kanal d'de kalsaydı bakınız şu an bildiğim kadarıyla pazar günü boş kanal d'nin:(

olabilir normal bir reyting diyecek fazla bir şey de yok ama bir üye günlük dizi diyor olmaz öyle şey sen starın hangi dizisini koyarsan koy buna yakın sonuş açılsın çarşamba...
geniş aile keşke hep kanal d'de kalsaydı bakınız şu an bildiğim kadarıyla pazar günü boş kanal d'nin:(

Pazar gününe Umutsuz Ev Kadinlari gelecek. :)

Yorumum:

Muhtese Yüzyil yine iki grupta zirvede ama düsüs söz konusu. Bakalim dizi ilerleyen haftalarda yükselebilecek mi yoksa TOTAL grubunda zirveyi Kuzey Güney mi alacak?

Kuzey Güney oranlarini bu hafta da yükseltmis ve iki grupta da önemli yüksek oranlariyla dikkat çekmis. Özellikle TOTAL grubunda Muhtesem Yüzyil'la farki azaltti. Bakalim ilerleyen haftalarda veya aylarda zirvenin sahibi olacak mi?

Genis Aile maalesef iyi durumda degil hatta Canan'dan da kötü gitmis A/B grubunda. Dizinin sonu yakin gibi gözüküyor. Üzgünüm hayranlari için ama baska bir alternatif yok. Ama 100 bölümü geçmis bir komedi demek ki çok seviliyor ve o'nun yüzünden de bitmiyor. Bakalim ne olacak Genis Aile'ye..

Canan dizisi iki grupta da gerilerde kaldi maalesef, halbuki dünkü bölüm çok güzeldi. A/B grubunda Genis Aile'yi geçmeye basardi. Bakalim ilerleyen haftalarda yükselise geçecek mi yoksa 26.bölümüyle final mi yapacak? Bekleyip görecegiz.

Çocuklar Duymasin eski reytinglerinden çok uzak tabi ki ama iki güçlü dizinin karsisinda iyi direniyor yine.. Umarim en kisa zamanda yine yükselise geçer.

- SON -

Fks14

Son düzenleme:
Nedir bu İngilizce merakı:)Bende biliyorum ama her yerde kullanmıyorum:)Kötü amaçlı söylemiyorum:)Yine kızma:)Ama yazdığın şeyin Türkçe'sini biliyorken İngilizcesini yazmaya ne gerek var?Atam İzindeyiz diyip İngilizlere yada diline özeniyoruz.Tamam İngilizce'yede önem verin ama her yerde kullanılması pek doğru değil bana göre.

Yorumunu beğendim ona bir lafım yok:)Teşekkürde ettim zaten:)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yorumlarım;

Kuzey Güney Dizisi Yorum(KANAL D):
Kuzey Güney ilgimi çeken bir dizi oldu.Özellikle hem kadınlara hemde erkeklere hitap etmesi önemli bir özelliği.Dövüş sahneleri oldukça güzel.Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ son yıllarda geliştirdiği oyunculuğa bu dizide bir kat daha eklemiş.Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinden tanıdığımız Buğra Gülsoy ise Güney karakteriyle beğenimi kazandı.Oyuncu oynadığı kişinin karakter özelliklerini iyi yansıtıyor.Kısacası dizideki herkes iyi bir şekilde hakkını vererek oynuyor dizide.
Çocuklar Duymasın Dizisi Yorum(ATV):
Çocuklar Duymasın geçen sezona göre ne katmış diziye diye baktım şöyle.Sonra Şu çocuk Yetenek Sizsiniz Türkiye Şampiyonu Sefa Doğanay değil miydi?Sefa bu bölümde pek konuşmadı.Çünkü dizide konuşamıyor.Ama konuşamamasına rağmen iyi komedi yaptılar bunun üzerinden.Ryetinglerde ise iyi direnmiş dizi.Atv kolay kolay bitirmez diziyi.Dizinin senaryosu bozulmadıkça dizinin o kemik kitlesi diziyi bırakmaz.
Geniş Aile Dizisi Yorum(STAR):
Geniş Aile'nin bu bölümü o kadar iyi değildi.Ve zaten böyle bölümlerle bu kadar güçlü yapımların karşısında direnemeyeceği apaçık ortada.O yüzden dizi ya çok büyük bir atak yapıp senaryoyu değiştirmeli yada son bir gün değişikliği yapılmalı.
Canan Dizisi ve Deniz Yıldızı Dizisi Yorumları(FOX):
Canan'ın durumu çok iyi değil.Dizinin ne kadar devam edeceği merak konusu?Fox'un bir diğer günlük dizisi Deniz Yıldızı ise kanalının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

BuraK

Son düzenleme:
Yorumum:

Muhteşem Yüzyıl geçen haftaya göre düşmüş ama hala reytinglerde en tepede...
Kuzey Güney Yavaş Yavaş kendini hissettiriyor yakında zirveye daha da yakınlaşacaktır....
Deniz Yıldızı Gayet iyi gidiyor bu kadar güçlü ekiplerin için de hala ilk 5 te...
Unutma Beni İlk 10 a girere FOX'u güldürdü zor bi günde ilk 10 büyük başarı...
Çocuklar Duymasın da İlk 10'a girmiş bence iyi bi başarı...
Dinle Sevgili yayınlandığından beri en düşük sıralarda...
Geniş Aİle çok çok kötü %1.95 oran almışlar...Muhtemelen TVen' e geçecektir reytingler böyle sürerse...
Canan Böyle giderse yakın da bitecektir maalesef....

Geniş Aİle çok çok kötü %1.95 oran almışlar...Muhtemelen TVen' e geçecektir reytingler böyle sürerse...
tven'e geçse iyi olur:D

İzlediklerim;
- Geniş Aile
- Kuzey Güney
- Teen Wolf

Geniş Aile;
Geçen bölüm kadar güzel olmasada iyi bir bölüm diyebilirim. Alemdar Bey, Cevahir ve Bilal'e öyle bir oyun oynadıki bir ara sazan gibi atladılar ama gerçek ortaya çıkınca şaşkınlığa büründüler ve tokatları yediler.

Kuzey Güney;
Geniş Aile'nin reklam arasında izledim biraz. Kuzey ilginçtir babasının işinde çalıştı hemde isteyerek ve daha sonra bırakıp gitti.

Teen Wolf;
Alt yazılı filmleri sevmem aslında ama bu kez alt yazılı bir yabancı dizi izledim. Dizinin tekrarını dün e2'den izledim. Güzel bir diziydi ama uzun değildi 30-35 dakikalık bir yapımdı.

Geniş Aile düşme nedeni top 10;

1-Kanalı

2-Senaryo

3-Tekrarlama

4-Bazı karekterle fazla önem vermiyorlar

5-Çarşamba günü çok iddialı diziler olması

6-İzleyici bıktı yorumlara baktığımızda

7-Komedi türleri belli dönemden sonra düşerler

8-Yeni karekter benimsenmedi

9-Komedinin belli bir süre sonra kendini yani konusu değişik olmadığından izleyicinin sürüklemek için yapacak etmenler yok

10-Tadında bitmemesi

Son olarakda söylemek istedim nadir komediler arasına girmeyi başardı:)

Sakarya Fırat dizisi eklenir gözden kaçmıştır ben Sakarya Fırat'ı izledim.

Yorumlarım:

Muhteşem Yüzyıl TOTAL'de 11, A/B'de 15 reyting almış. Kuzey Güney ile arasındaki fark TOTAL'de biraz daha kapandı. Böyle giderse Kuzey Güney geçebilir Muhteşem Yüzyıl'ı.

Kuzey Güney oranlarını yükseltmiş. Yakın zamanda Muhteşem Yüzyıl'ı daha da zorlayacaktır. Gerçekten büyük bir kesimin beğenisini kazandı dizi. Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğunu Aşk-ı Memnu'ya göre geliştirmiş bence.

Çocuklar Duymasın Muhteşem Yüzyıl - Kuzey Güney yarışını günün en çok izlenen 3.dizisi olarak takip ediyor. İlk 10'da kalmayı başarıyor. Bence gayet iyi bir sonuç bu...

Canan kötü bir gün geçirmiş. Böyle bir günde tutunacak kadar güçlü bir dizi değil zaten. Neden devam ediyor anlamış değilim. Fox bu güne ne koysa böyle olur gerçi...

Geniş Aile ise özellikle A/B'de çok kötü bir gün geçirmiş acil gün değişimi gerekiyor... Geniş Aile isterse harika olsun böyle bir günde 4.dizi olması bile başarı...

Son düzenleme:
Reyting hakkında yorumum;
- 'Muhteşem Yüzyıl' iyi bir şekilde devam ediyor. Reytinglerde rakiplerine fark atmış bunun sebebini savaş sahnelerine bağlayabiliriz.
- 'Kuzey Güney' sevilen bir dizi olduğunu gösteriyor ve daha izlenmeye devam ediyor. Tabi normal Kıvanç Tatlıtuğ var daha ne ?
- 'Çocuklar Duymasın' aynen devam ediyor. Geçen yılı mum gibi arayacakları kesin.
- 'Geniş Aile' aldığı reyting sıralaması ile beni şaşırttı ama heralde güçlü yapımların, güçlü senaryolarına bağlayabiliriz.
- 'Canan' bildiğimiz gibi düşüşte devam ediyor.

Uzun lafın kısası; 'Geniş Aile' mutlaka gün değiştirmeli yada senaryo'da ufak tefek değişiklikler yapmalı. 'Çocuklar Duymasın' dizisi geçen senedeki gibi çok çok iyi reytingler alamıyor ama bu tabloda ilk 10'a bile girmesi başarı sayılabilir. 'FOX TV' Total'de iyi gitsede, A/B'de mutlaka düşüşe geçiyor. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.

Geniş Aile bence bir daha Çarşamba hiç yayınlanmamalı. Çarşamba olmadığı ve olma ihtimalinin olmadığı çok açık. Perşembe, Cuma PT2 veya Cumartesi PT2'de denenebilir. Ama artık kabul etmek lazım Geniş Aile her an bitirilebilir...

artık bende kabul ediyorum maalesef bitecek gibi duruyor birde perşembe deneseler güzel olurdu ama akasya durağı geldi

Show TV bundan sonra daha dikkatli olursa çok daha iyi olur. Sonuçta Muhteşem Yüzyıl yayınlanmadan önce hava durumu yayınlanıyor. Ve hava durumundan haberdarlar. TEKRARI YOK, anonsuyla yayınlanan bir diziye göre düşük reytingler alıyor. Ayrıca oldukça maliyetli bir yapım olduğu için maliyetinin karşılığında reytingler alması gerekiyor. Totalde 11, A/B'de 15 yeterli değil.
Tekrarsız yayınlanacağı söylenen Kuzey Güney ise beklenildiği gibi Muhteşem Yüzyıl'a çok yakın. Kuzey Güney bence önümüzdeki 4-5 hafta Muhteşem Yüzyıl'ı her iki grupta da geçemez.
-Çocuklar Duymasın
-Geniş Aile
-Canan
3 dizide hak ettiği reytingleri alamıyorlar.
Deniz Yıldızı totalde gayet iyi, Dinle Sevgili'nin artık sezon finali yapması ya da haftalık dizi olması gerekiyor.
Geniş Aile ve Yalancı Bahar arasında gün takası yapılabilir ya da Pazartesi 20.00-Geniş Aile/Pazartesi 22.00-Yalancı Bahar şeklinde olabilir.
Ben FOX'un yerinde olsam Cuma gününe Canan'ı alırdım. Yükselebilirse bir problem yok, yükselemez ise tek çare final.

Show TV bundan sonra daha dikkatli olursa çok daha iyi olur. Sonuçta Muhteşem Yüzyıl yayınlanmadan önce hava durumu yayınlanıyor. Ve hava durumundan haberdarlar. TEKRARI YOK, anonsuyla yayınlanan bir diziye göre düşük reytingler alıyor. Ayrıca oldukça maliyetli bir yapım olduğu için maliyetinin karşılığında reytingler alması gerekiyor. Totalde 11, A/B'de 15 yeterli değil.
Tekrarsız yayınlanacağı söylenen Kuzey Güney ise beklenildiği gibi Muhteşem Yüzyıl'a çok yakın. Kuzey Güney bence önümüzdeki 4-5 hafta Muhteşem Yüzyıl'ı her iki grupta da geçemez.
-Çocuklar Duymasın
-Geniş Aile
-Canan
3 dizide hak ettiği reytingleri alamıyorlar.
Deniz Yıldızı totalde gayet iyi, Dinle Sevgili'nin artık sezon finali yapması ya da haftalık dizi olması gerekiyor.
Geniş Aile ve Yalancı Bahar arasında gün takası yapılabilir ya da Pazartesi 20.00-Geniş Aile/Pazartesi 22.00-Yalancı Bahar şeklinde olabilir.
Ben FOX'un yerinde olsam Cuma gününe Canan'ı alırdım. Yükselebilirse bir problem yok, yükselemez ise tek çare final.

Pazartesi 22:00'da Star'da Anneler ile Kizlari var yani o olmaz.

Canan gerçekten Cuma'ya alinmlali reytingleri bence böyle daha da yükselir. :)