21 Eylül 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba gecesi ne izlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 7 46.7%
  • Vay Arkadaş - T.S. (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Show)

Oy: 6 40.0%
  • Sensiz Olmaz - Tekrar (Show)

Oy: 2 13.3%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

• Al Yazmalım - Tekrar (ATV)

• Geniş Aile (Star)

Oy: 5 33.3%
  • İffet - Tekrar (Star)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Canan (Fox)

• Diğer (Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reyting savaşlarının en çetin yaşandığı günlerin başında gelen Çarşamba'da bu hafta ne oldu ?

Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güney yarışında bu hafta ne oldu ? Kuzey Güney aradaki farkı kapatabildi mi ?

Çocuklar Duymasın direnişini sürdürebildi mi ?

Geniş Aile, güçlü rakipleri karşısındaki ilk sınavında nasıl bir sonuç aldı ?

Canan çıkışa geçebildi mi ?

Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan sonra burada olacak.

Reyting FavoriForumum'dan takip edilir...

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da düşüş yaşasa da zirvede yer aldı. Kuzey Güney ile arasındaki fark özellikle TOTAL'de biraz daha azaldı! Bu arada Muhteşem Yüzyıl'ın Show TV'nin merkez yayın bölgesinde yağan yağmur nedeniyle 15 dakika gecikmeli başladığını hatırlatalım.

Kuzey Güney iki grupta da oranlarını yükselterek günün en çok izlenen 2.dizisi oldu. Muhteşem Yüzyıl'a özellikle TOTAL'de biraz daha yaklaştı. Bu reytingler ilerleyen haftalarda başa baş bir mücadele olacağını gösteriyor!

Çocuklar Duymasın direnişini sürdürdü ve iki grupta da 3. dizi olmayı başararak ilk 10'da yer aldı.

Geniş Aile güçlü rakipleriyle ilk mücadelesinde TOTAL'de 23.sırada yer aldı ve günün en çok izlenen 4.dizisi olmayı başardı. A/B'de ise Canan'ın gerisinde kaldı ve 39.sırada yer aldı!

Canan da kötü bir gün geçirdi ve iki grupta da ilk 20 dışında kaldı.

Deniz Yıldızı TOTAL'de ilk 5'te yer alarak başarılı olurken A/B'de 19. sırada kaldı.

Dinle Sevgili bu zorlu günde TOTAL'de ortalama bir sonuç alırken A/B'de 46.sırada kaldı!

Vay Arkadaş filmi iki grupta da iyi gitti. Özellikle A/B'de 12. olarak dikkat çekti.

Son düzenleme:
cocuklar duymasını izleidm gari:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Kuzey Güney total'da biraz daha yükselmistir gibime geliyor.

Muhtesem Yuzyil her iki grupta da yükselecektir. Dünkü bölüm sahaneydi yaa :D

Muhteşem Yüzyıl zirvede

Kuzey Güney onu takip eder

Çocuklar Duymasın ondan sonraKzey Güney'i takip eder

,Geniş Aile ilk 20'de olması lazım yoksa fiyasko olur

Geniş Aile resmen çöktü totalde ilk 30'a giremedi ve Ab'de ise ilk 20'e giremedi bu durumlar çok kötü Star'a tavsiye Sihirli Annem gibi günlük dizi yapsınlar

Muhteşem Yüzyıl geçen seneye göre Ab grubunda reytingler yarıya indi

Kuzey Güney reytinglerinde yükselme var

Çocuklar Duymasın her iki grupta ilk 10 girerek kanalını idare etti

Muhteşem Yüzyılın düşme nedeni belli oldu;

Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölüm başlangıcında, Show Tv'nin merkez yayın bölgesinde yağan yoğun yağmurun yarattığı sorun nedeniyle, dizinin yayını yaklaşık 15 dakika durduruldu. Geceye rötarlı başlayan Muhteşem Yüzyıl, yayınının başında Kuzey Güney'le çekişmeli, bölümün sonundaki savaş sahnesiyle de rakipsizliğin de sağladığı avantajla % 43 izlenme payına kadar ulaşarak geceyi birinci sırada tamamladı.

geniş ailenin çok güzel bir bölüm olmasın rağmen reytingleri çok kötü acilen gün değiştirmesi lazım

Ben geniş aile'yi izledim ama bu bölümünü beğenmedim açıkcası :D Biraz öncede internetten kuzey güney'i izledim muhteşem bir dizi bu bölümüde süperdi...

Yalnız Muhteşem Yüzyıl'ada göz attım.Malkoçoğlu sahnesi çok iyiydi.Burak Özçivit'e yakışmış rol:)

Ben Sakarya Firat i izledim Ankete sakarya Firat i eklemeyerek ayip etmissiniz :-( Muhtesem Yüzyil yine iki kategoridede zirvede Total de fark azalmis olsada ben Kuzey Güney in Muhtesem Yüzyil i gececegini sanmiyorum AB yi ise tartismaya bile gerek yok Muhtesem Yüzyil nerdeyse ikiye katlamis Kuey Güneyi, Cocuklar Duymasin bence cok iyi direnmis Total de 9. AB de 8. sirada.