21 Ekim 2015 Çarşamba ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
21 Ekim 2015 Çarşamba ABD Reytingleri

empire_cover_image.png.hashed.a01b6d69.747x420.jpg

Çarşamba gecesinin reytingleri belli oldu.

Empire bir kez daha lider olarak Çarşamba günlerine ambargo koydu. Üstelik dizi her hafta oranlarını düşürmesine rağmen bu hafta yükseltti.

Fox'un yeni dizisi Rosewood 1.5 reyting alarak Fox'a ilaç gibi geldi. Fox'u kurtaran 2 diziden birisi diyebiliriz.

CW'de durumlar pek parlak değil.

Arrow 0.9 reyting alarak normal giderken Supernatural 0.6 reytinge düşerek hayal kırıklığı yarattı. Dizi geçen sezen 0.8 ve 0.9 reyting civarında dolaşıyordu.

Modern Family 2.7 The Black-ish 1.8 reyting alarak kanalı idare ettirdi. Modern Family'nin Empire geldikten sonra eski gücünde olmadığı da aşikar diyebiliriz.

Nashville 1.1 reyting alarak iptal sınırına yaklaştı. Dizi bu şekilde giderse ABC'den sezon sonu iptal biletini alabilir.

Bu dizi karmaşasında Survivor 2.1 reyting alarak CBS'nin yüzünü güldürdü.

İşte günün reytingleri;

Günün reyting sonuçlarını öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Empire ve Rosewood gayet gidiyor, ABC'nin komedileri de fena değil. :)

Bu arada Nashville'in reytingleri geçen sezonlarda da düşüktü, ama daha kolay satılması için 4 sezona tamamlanıyor. Yanılmıyorsam bu sezon son olacak zaten. :) @Harunnn60

Empire ve Rosewood gayet gidiyor, ABC'nin komedileri de fena değil. :)

Bu arada Nashville'in reytingleri geçen sezonlarda da düşüktü, ama daha kolay satılması için 4 sezona tamamlanıyor. Yanılmıyorsam bu sezon son olacak zaten. :) @Harunnn60
O diziyi hiç bilmiyorum valla. Geçen yılda Revenge son sezon diyorlardı ama reytingi iyi olsaydı devam edecekmiş. O yüzden kesin bir şey dememek lazım. :)

süpernatural bu sezonda ilk 2 bölümü 0.9 0.8 aldı ama 3.bölüm düşmüş cidden daha at yazı gelmedi ama merakla bölümü bekliyorum :Z:Z:Z

arrow 1 reytinge çıkmalı ama 0.9 da iyi bölümü izledim güzeldi :love1::love1::love1:

emprienin boyu devrilsin 5.bölüm çıkmış 4.bölüm daha nete düşmedi ayol bölümler birikicek işin yoksa izle :F:F:F

empireın yükselmesine sevindim süperportaklın düşmesine de sevindim :A @Çiğdem-
ayağım uğurlu geliyor cookie ye foruma adım attım empire gaza basmış :)

süpernatural bu sezonda ilk 2 bölümü 0.9 0.8 aldı ama 3.bölüm düşmüş cidden daha at yazı gelmedi ama merakla bölümü bekliyorum :Z:Z:Z

arrow 1 reytinge çıkmalı ama 0.9 da iyi bölümü izledim güzeldi :love1::love1::love1:

emprienin boyu devrilsin 5.bölüm çıkmış 4.bölüm daha nete düşmedi ayol bölümler birikicek işin yoksa izle :F:F:F
empire ı birlikte izleriz ben daha sezona başlamadım :) senin besili oğlan arrow yakında yayından kaldırılacaktır gidişat güzel :)

misir kafa laura diye bir dizi varmış onu izlemek isterdim :)
roswood un konusu neydi biraz PLL yi çağrıştırıyor ?:)

empire ı birlikte izleriz ben daha sezona başlamadım :) senin besili oğlan arrow yakında yayından kaldırılacaktır gidişat güzel :)

Polis-FBI tarzı bir şey sanırım. (b)

ayoll bu sezon empire alt yazı çevirmiyorlar zaten sinir oldum yanı 5.bölüm yayınlandı hala 4.bölüm nette düşmedi :F:F:F

Polis-FBI tarzı bir şey sanırım. (b)
o zaman @sürgünüm izlesin blinklint dizisini izlediğine göre bunuda izler :))

Dizibox'a mesaj attım bakalım. :D
ayoll bu sezon empire alt yazı çevirmiyorlar zaten sinir oldum yanı 5.bölüm yayınlandı hala 4.bölüm nette düşmedi :F:F:F
empire ı indirsek daha rahat altyazı bulamazmıyız belki torrentte indirince altyazı hazır gelir birlikte :)

empire ı indirsek daha rahat altyazı bulamazmıyız belki torrentte indirince altyazı hazır gelir birlikte :)
onu bilmiyorum ama eskiden alt yazı olmasada yabancı dilde nete yüklenirdi bu sefer ingilizce olarak bile yüklenmemiş çeviri yapılınca yükleniyor bu sezon nedense empire
:F:F:F

Blindspot'a sadece FBI dizisi demek haksızlık olur. Roswood'dan Amerikan televizyonlarında bu zamana kadar 1000 tane yayınlanmıştır, çöp dizi. :)

onu bilmiyorum ama eskiden alt yazı olmasada yabancı dilde nete yüklenirdi bu sefer ingilizce olarak bile yüklenmemiş çeviri yapılınca yükleniyor bu sezon nedense empire
:F:F:F
aynı şey @xemrexxx nin virgin dizisindede oluyordu altyazı gelmemişti bir türlü ama virgin i kimse izlemiyor empire ın izleyicisi çok altyazının hemen hazır olması lazım neden hazırlanmıyorki acaba ?

Blindspot'a sadece FBI dizisi demek haksızlık olur. Roswood'dan Amerikan televizyonlarında bu zamana kadar 1000 tane yayınlanmıştır, çöp dizi. :)
mistikli laura nasıl isim olarak gizemli duruyor :)

aynı şey @xemrexxx nin virgin dizisindede oluyordu altyazı gelmemişti bir türlü ama virgin i kimse izlemiyor empire ın izleyicisi çok altyazının hemen hazır olması lazım neden hazırlanmıyorki acaba ?

mistikli laura nasıl isim olarak gizemli duruyor :)
pazardan pazara çıkıyoru zaten ayoll ilk 3 bölüm perşembe yayılanıyor amerikada ama türkiyede pazar günü çıkıyordu 4.bölüm hiç çıkmadı 5.bölüm yayınlanmasına rağmen en azından yabancı versionu yükseler ama onuda yüklemiyorlar :F:F:F

benim iğer dizilerim yayınlandığı gün hemen çeviri o gün yapılıyor önemsiz dizilerim bile o gün çıkıyor ama empirede bir tuhaflık var boşlamışlar :F:F:F

pazardan pazara çıkıyoru zaten ayoll ilk 3 bölüm perşembe yayılanıyor amerikada ama türkiyede pazar günü çıkıyordu 4.bölüm hiç çıkmadı 5.bölüm yayınlanmasına rağmen en azından yabancı versionu yükseler ama onuda yüklemiyorlar :F:F:F

benim iğer dizilerim yayınlandığı gün hemen çeviri o gün yapılıyor önemsiz dizilerim bile o gün çıkıyor ama empirede bir tuhaflık var boşlamışlar :F:F:F
cookie nin şivesini çözemiyorlardır :) senin dizilerin çevirisi kolay zaten kırk dakikalık diziden 35 dakika pilli çocuğun koşup duruyor laf yok çeviriyede gerek yok kalan 5 dakikalık kısımlarda no ve yes ten ibaret bende çeviririm :))

cookie nin şivesini çözemiyorlardır :) senin dizilerin çevirisi kolay zaten kırk dakikalık diziden 35 dakika pilli çocuğun koşup duruyor laf yok çeviriyede gerek yok kalan 5 dakikalık kısımlarda no ve yes ten ibaret bende çeviririm :))
ayyy ne istiyorun sne benim cw dizilerimden yaaa flash arrow süpernatural dizilerimden elini çek diğer üyeler senin yüzünden izlemek isteyip başlamıyor :F:F:F