Merdiven olayını anlatsana.
Merdiven olayını anlatsana.
hayır onu son anda ikna ettik flash haricinde kötü emellerine alet edemeyeceksin
merdiven olayını biliyorum flash taki pilli çocuğun etkisinde kalan mert merdivenleri onar onar inmeye yeltenmişMerdiven olayını anlatsana.![]()
Ya aynen bende bazen evde zombi taklidi filan yapıyorum.hayır onu son anda ikna ettik flash haricinde kötü emellerine alet edemeyeceksin)
merdiven olayını biliyorum flash taki pilli çocuğun etkisinde kalan mert merdivenleri onar onar inmeye yeltenmiş![]()
Unutma Beni'nin yeri ayrıdır karşılaştırmayalım.
hahahha bizim köyde çok popülerdi o dizi tüm köyün kadınları izliyor kapılarda yorum yapıyorlardıUnutma Beni'nin yeri ayrıdır karşılaştırmayalım.![]()
Erkekler de izliyordur ya. .ss @destere sen izledin mi hiç?hahahha bizim köyde çok popülerdi o dizi tüm köyün kadınları izliyor kapılarda yorum yapıyorlardı![]()
25 dakikadır düşünüyorum, kim söyle yoksa gece kafama takılır.aynı şey @xemrexxx nin virgin dizisindede oluyordu altyazı gelmemişti bir türlü ama virgin i kimse izlemiyor empire ın izleyicisi çok altyazının hemen hazır olması lazım neden hazırlanmıyorki acaba ?
mistikli laura nasıl isim olarak gizemli duruyor![]()
ayy bilmiyorum 4 yıl önceden bahsediyorum ben ilçeye geldiğimizden beridir köyle çok bağlantılı değiliz yazdan yaza işteErkekler de izliyordur ya. .ss @destere sen izledin mi hiç?Daha izlemiyorlar mı artık?
The Mysteries of Laura imiş tam ismi şimdi dönüp listeye baktım tekrardan25 dakikadır düşünüyorum, kim söyle yoksa gece kafama takılır.![]()
Erkekler de izliyordur ya. .ss @destere sen izledin mi hiç?Daha izlemiyorlar mı artık?
1674 bölümlük dizi 1 bölümde anlamazsın zaten.The Mysteries of Laura imiş tam ismi şimdi dönüp listeye baktım tekrardan
bir ara sabah gözüme çarpmıştı ama pek bişey yok dizide öyle göze çarpan bişey bulmadım![]()
aslında hiçde öyle değil iki bölüm kesintisiz izle 1600 bölümlük diziyi anlamak mümkün pembe diziler dediğim gibidir sanki çok şey oluyormuş gibi düşünürsün aslında aynı şeylerin tekrarından ibaret aynı şekilde bir pembe dizide 20 bölüm ara ver 21. bölüm devam et bakarsınki bir arpa boyu yol gitmemişler düşünürsün yaw ben iyiki izlememişim nasıl olsa bişey olmayacakmış1674 bölümlük dizi 1 bölümde anlamazsın zaten.![]()
Evet günlük dizinin matematiği farklı haklısın, haftalık dizi mantığında gitseler zaten 1600 bölüm olamaz ama bu dizide bazı olaylar var yani anlamak için öncesini de izlemen gerekiyor UB diğer günlük dizilere benzemez.aslında hiçde öyle değil iki bölüm kesintisiz izle 1600 bölümlük diziyi anlamak mümkün pembe diziler dediğim gibidir sanki çok şey oluyormuş gibi düşünürsün aslında aynı şeylerin tekrarından ibaret aynı şekilde bir pembe dizide 20 bölüm ara ver 21. bölüm devam et bakarsınki bir arpa boyu yol gitmemişler düşünürsün yaw ben iyiki izlememişim nasıl olsa bişey olmayacakmış![]()
boşuna övme hepsi aynı tornadan çıkmıştır pemboş dizilerinEvet günlük dizinin matematiği farklı haklısın, haftalık dizi mantığında gitseler zaten 1600 bölüm olamaz ama bu dizide bazı olaylar var yani anlamak için öncesini de izlemen gerekiyor UB diğer günlük dizilere benzemez.![]()
seni bu dolaylarda götürür cümlesini üç kez okudum bir fok anlamadımEmpire iyi artmış. Sonunda. Sezonu bu dolaylarda götürür.![]()
Yapımcı aynı da senaristler aynı değil sanırım. 14 tane senaristi var bu dizinin.boşuna övme hepsi aynı tornadan çıkmıştır pemboş dizilerinUB de onlardan biri
seni bu dolaylarda götürür cümlesini üç kez okudum bir fok anlamadım) orda ne demek istedin ki ?
)