21 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olcay topçu olamaz ya... O pozisyonu gol yapamadı yazıklar olsun. Bir F.Bahçeli olarak Beşiktaş'a üzüldüm. :)

o adamdan sonra hemn değişrtirdim sen diyince tekrar açtım iki kardeş şarkı söylüyordu hemen değiştirdim. atalaydan sonra diğerleri çeilmez

Acun o dilimde de zirvede, evet biraz düşer ama seyirci alışmışken değiştirmez fazla kanalı. Reklama kadar böyle gider...

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.71 , 2) KANALD: 7.39 , 3) FOX: 4.06 , 4) STV: 3.9 , 5) ATV: 3.89

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 11.26 , 2) KANALD: 7.99 , 3) ATV: 3.71 , 4) TRT1: 2.18 , 5) SHOW: 2

Ben Bilmem Eşim Bilir Cumartesi günleri çok çok iyi sonuçlar alıyor, fakat Pazar günleri aynı başarıyı gösteremiyor. :) Acun'da ise tam tersi Cumartesi berbat Pazar çok iyi. :)

Ben Bilmem Eşim Bilir Cumartesi günleri çok çok iyi sonuçlar alıyor, fakat Pazar günleri aynı başarıyı gösteremiyor. :) Acun'da ise tam tersi Cumartesi berbat Pazar çok iyi. :)

İkisi de pazar artmıyor mu ? Neden BBEB'i ayırdın Acun'dan ? İkisi kanka, biri düşse diğeri de düşüyor, biri yükselse diğeri de yükseliyor genellikle...

atalyla ilgli twittırda yazanlar

İddia ediyorum Atalay Demirci için yeni bir sayfa açılıyor... Rabbim utandırmasın... Star Tv... Yetenek Sizsiniz... Az sonra. ( 2 saat önce yazmış ya adamın yakını yada acunun ekibibi)

Bel altına inmeden stand-up yapan dostumuz Atalay Demirci, bu akşam Yetenek Sizsiniz'de imiş. İzleyelim, izlettirelim

Yetenek Sizsiniz jürisi tanımıyor olabilir ama Atalay Demirci hep vardı...Ve bugün itibariyle tüm Türkiye tanıyacak. "Magazin" böyle birşey

acun ab dun bırınci totalde 0.21 fark vardı ozaman lale berbat :d

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -