21 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@sbtanaliz: 21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.71 , 2) KANALD: 7.39 , 3) FOX: 4.06 , 4) STV: 3.9 , 5) ATV: 3.89

@sbtanaliz: 21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.71 , 2) KANALD: 7.39 , 3) FOX: 4.06 , 4) STV: 3.9 , 5) ATV: 3.89

Tahminde asla hata olmaz bende. :)

Acun 3 kuşak üst üste zirvede. Zira şu anda yayınlanan Stand-up şov gerçekten mükemmel...

Harem 21.41 de reklama girdi ve 21.55 de başladı yani tam 14 dakika reklam :(

Çoğu kişi ( kendileri bilirler ) Ben Bilmem Eşim Bilir Yeni Sezonda ilk 20'ye giremez diyorlardı, ama program Acuna kafa tutuyor. Yazın bile bu reytingleri alamıyordu. Şakada şöyle bir laf söylemiştim: Yazın bureytingi alıyorsa, kışın daha yükselir çünkü ekranda daha çok izleyici oluyor. Haklıymışım :D

Bence bu yarışmadan bu başarıyı Kanal D'de de beklemezdi. Hatta yakında derken bile çoğu kişi tutmaz diyordu
D Production gerçekten çok başarılı işlere imza atıyor

- - - Ekleme - - -

Çoğu kişi ( kendileri bilirler ) Ben Bilmem Eşim Bilir Yeni Sezonda ilk 20'ye giremez diyorlardı, ama program Acuna kafa tutuyor. Yazın bile bu reytingleri alamıyordu. Şakada şöyle bir laf söylemiştim: Yazın bureytingi alıyorsa, kışın daha yükselir çünkü ekranda daha çok izleyici oluyor. Haklıymışım :D

Bence bu yarışmadan bu başarıyı Kanal D'de de beklemezdi. Hatta yakında derken bile çoğu kişi tutmaz diyordu
D Production gerçekten çok başarılı işlere imza atıyor

BBEB az reklam alarak ekstra reyting arttırıyor olsa da gerçekten başarılı. Ama büyük dizilerin karşısında işi zor. Bu hafta hafta içi yayınında 4'ü görmesi çok çok zor mesela...

Stand-up yapan adam doğal olarak başarılı, nüktedan bir kişilik...

@sbtanaliz: 21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 9.61 , 2) KANALD: 7.79 , 3) STV: 3.3 , 4) ATV: 2.82 , 5) SHOW: 2.49

O adam hala inmedi, br dahaki reytingler 10'u aşar artık... :)

- - - Ekleme - - -

Yarınki sıralama netleşti : 1-) Acun, 2-) BBEB...

Dğerleri çok geride kalacak gibi...