21 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

kanal d ci arkadaşlar showa savaş açmış. ama bebb in yaparım bilirimden tek artısı sunucusu. behzat çok samimiyetsiz ve kötü şakaları var.. onun dışından bu yarışma showu kurtarır gerçi yarın tns de düşük çıkacaktır ama show için büyük bir adım:))
Tek artısı sunucu değil. Artıları
-Sunucu
-Stüdyo
-Gerçekçilik
-Oyunlar
-Samimiyet

neyseki yüksek reytingler gelmeden önce senaryo düzelmiş dedim ki klasik suçlamadan kurtulmak için ama ne yapalı kaderimiz böyle hep aynı şeylerle suçlanıyoruz :))))))

Huzur Sokağı iyi gidiyor,Arka Sokaklarda öyle.Totalde kapışma olabilir diye düşünüyorum ama kazanan Arka Sokaklar olacaktır.Yaparım Bilirsin çok kötü değil bence format olarak gayet iyi ve dikkat çekebileceğini düşünüyorum.

Kanal D sanırım reklam vermiş.Huzur Sokağı iyi gidiyor.Dila Hanım toparlandı gibi ama yetersiz hala.Yaparım Bilirsin hala iyi oranlar alıyor bence.

Beyazsoy Huzurun senaryosunun düzeldiğini daha başlamamış, yeni bölüm reytingleri olmadan yazdım diyorsun. Peki geçen hafta senaryo dip dediğin dizinin bu hafta özetine bakarak mı anladın iyileştiğini :d

Yeni bölüm verileri gelmeden diyo lafı nasıl anlıyon sen komikçi :d

Yeni bölüm verileri gelmeden diyo lafı nasıl anlıyon sen komikçi :d
Yeni Bölüm Verileri Yeni Bölüm başladığından 15 dakika sonra gelir. Bunun jeneriği, reklamı, artı olarak Yaparım Bilirsini izliyor. 2 dakikada anlaşılıyor demekki senaryonun düzeldiği :d

Arka Sokaklar 10 alsa, senaryo düzeldi diyecek :d

- - - Ekleme - - -

sen ne biliyon da konusuyon 13 dakka reklamda 3.09 almıs reklam çıkınca 5 küsüre çıkmıs bu aralıkta 6 da geçer
Nefes al kreys
:cold: