21 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Herkes reklamdı ar hariç

kanal d ci arkadaşlar showa savaş açmış. ama bebb in yaparım bilirimden tek artısı sunucusu. behzat çok samimiyetsiz ve kötü şakaları var.. onun dışından bu yarışma showu kurtarır gerçi yarın tns de düşük çıkacaktır ama show için büyük bir adım:))

Arka Sokaklarıda totalde yılların eskitemediği bir dizi saygı duyuyorum gerçekten ve ilk sezonları çok güzeldi tekrarlardan ezberledik zaten. :)

şimdiden yazayım huzur sokagında senaryoda hafif bir düzelme var
Bir defa da reytinge göre yorumlama be beyazsoy :d

Baktın reytingler biraz arttı hemen düzelme var diyorsun.

Yaparım Bilirsini mi izliyorsun Huzur Sokağını mı? Dizideki senaryo düzelmesini ancak soluksuz izlersen anlarsın. Yarın daha da düşük çıkarsa, senaryo dip yaptı dersin :d

beyler huzur sokagı biraz düzeldi demiştim ama huzur sokagına bayagı bir düzeltmişler. bakalım bu çizgiyi koruyabilecekler mi? neyseki reytingler gelemeden düzeldiğini yazdım da bazılarının eleştirilerinden kurtulmuşuzdur :))))

beyler huzur sokagı biraz düzeldi demiştim ama huzur sokagına bayagı bir düzeltmişler. bakalım bu çizgiyi koruyabilecekler mi? neyseki reytingler gelemeden düzeldiğini yazdım da bazılarının eleştirilerinden kurtulmuşuzdur :))))
He he reytingler gelmeden yazdın :d

Bir defa da reytinge göre yorumlama be beyazsoy :d

Baktın reytingler biraz arttı hemen düzelme var diyorsun.

Yaparım Bilirsini mi izliyorsun Huzur Sokağını mı? Dizideki senaryo düzelmesini ancak soluksuz izlersen anlarsın. Yarın daha da düşük çıkarsa, senaryo dip yaptı dersin :d

yazacaklarını bildiğimden reytingler açıklanmadan yazdım. :)))))))) yeni bölüm reytingi 21 den sonraki reytingler ..

yaparım bilirimi izledim bitti o yarışmalarla işim mi olur. ayrıca huzur sokagının senaryosunun düzeldiğini anlamk için 5 dakika bakmak yeterli :)))))) hatat biraz önce 1 dakikalık sahne oldu hemen ardından yazdım tam düzelmiş diye

- - - Ekleme - - -

He he reytingler gelmeden yazdın :d

görmüyormusun reytingler 21:23 de açıklanndı ben 21:20 de yazdım.. :))) ayrıca yarın tns de düşük çıkabilir ama haftaya huzur sokagının reytingi artar. tnsde bazen senaryo düzelmeleri hemen yansımıyor