21 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

behzat kadar boş ve saçma dizi olamaz adam içki içmekten başka bi halt yapmaz boş beleş dizi neymiş nüfus cüzdanındaki din hanesi gereksizmiş.
ulan sen başlı başına gereksizsin halkta bunu söylüyo zaten gereksiz dizi

33 BEHZAT C STAR TV 21.12.2012 23:01:21 00:36:05 2,06 6,63
iyi bezat 2 reytingi görmüş :)))))

behzat kadar boş ve saçma dizi olamaz adam içki içmekten başka bi halt yapmaz boş beleş dizi neymiş nüfus cüzdanındaki din hanesi gereksizmiş.
ulan sen başlı başına gereksizsin halkta bunu söylüyo zaten gereksiz dizi

Din hanesi gereksiz zaten. Dinin resmi bir tarafı yoktur. Neyse konunun yeri burası değil aga. :D

Dün Dila Huzuru tokatladı demişler ama anlaşılan o ki, Huzur Dilayı nakaut yapmış :D

Arka Sokaklar totalde düşmüş. A/B'de atak yapmış. Bu dizinin A/B'si 3 reyting yükseldi, ama totali en fazla 1 reyting yükseldi. Kanal D'nin amacı bumuydu bilmiyorum ama Yalan Dünyam olsa şimdi totalde 5, A/B'de 9'u geçerdi. Arka Sokaklar da Pazartesi totalde 2. Olurdu. Malum O Ses düellolar başladı

Dila Hanım tekrar total dizisi olmuş. Ama düşüş yaşamış. Özellikle A/B'de Arka Sokakların da gerisinde

Huzur Koçanı iyi yükselmiş. Bravo. Ama hastane falan olayları bitince azıcık düşer

Milyoner müthiş gitmiş. Bravo

Harem orta karar

Yaparım bilirsin yapamamış ve bitmiş :D

nackout degil ama knockout Revan ::D

aga nasıl gereksiz bence aksi düşünülemez doğru diyon yeri değil behzat gereksizine sinirlendim zaten :D

behzat gibi çöp dizilere yer yok burada başbakan acilen kaldırsın şu saçmalığı gerçi star kendisi kaldırcak 1-2 reytingle nereye kadar :d

- - - Ekleme - - -

behzat gibi çöp dizilere yer yok burada başbakan acilen kaldırsın şu saçmalığı gerçi star kendisi kaldırcak 1-2 reytingle nereye kadar :d

aga nasıl gereksiz bence aksi düşünülemez doğru diyon yeri değil behzat gereksizine sinirlendim zaten :D

Yorumunda çok gereksiz kendine sakla izlemediğin dizi hakkındada yorum yapma.
Kaç yaşındaısn bilmiyorum ama Bira'dan etkilenecek kadar yaşın küçük oldugu belli.
Kıskananlar catlasın dün Behzat Ç.'nin yaptıgı göndermeleri yine hiç bi dizi yapamaz.
Behzat Ç. Tatlıses suakastinede gönderme yaptı.Tabi sana videoyu koysam anlamazsın.Onun için boşver :d

Sen merak etme kimsesiz ölüleri bize getiriyorlar, biz onları kadavra olarak kullanıyoruz. :)))))))

size getirilen ki o da yasak kimliksiz kimsesizler. çogu üniversite kadravra bulamıyor. adam yada yakınları kadavra olarak bagışlamazsa kimseyi üniversiteler kadavra olarak kulanamaz adamların nufus cüzdanı olsa nereye gömüleceği belli olur. problemde kalmaz

Son düzenleme:
size getirilen ki o da yasak kimliksiz kimsesizler.çogu üniversite kadravra bulamıyor ama adamların nufus cüzdanı olsa nereye gömüleceği belli olur.

Kimliksiz değil, kimliklerini de biliyoruz bazıları için bilgilendirme yapılıyor. :) Kadavra bulunuyor yani öyle bir sorun da yok. :) (en azından bizim okulda yok.)Kimsesizler direkt hastanenin kararına bıraklıyor neler dönüyor neler... Kimse gömmeyi düşünmüyor. Bari eğitim için kullanalım diyorlar.

Son düzenleme:
Arka sokaklar düşüş yaşamış huzur sokağı atvnin inanılmaz reklamlarının katkısıylada olsa abde 1ncilige totalde 2 yükselmiş kmoi iki gruptada muhteşem bir performans sergilemiş showun çakma bbebsi vasat başlamış harem 2 bölümüyle önemli bir yükseliş yakalamış dila hanım totalde hafif abde önemli bir kayıp yaşamış .

Yorumunda çok gereksiz kendine sakla izlemediğin dizi hakkındada yorum yapma.
Kaç yaşındaısn bilmiyorum ama Bira'dan etkilenecek kadar yaşın küçük oldugu belli.
Kıskananlar catlasın dün Behzat Ç.'nin yaptıgı göndermeleri yine hiç bi dizi yapamaz.
Behzat Ç. Tatlıses suakastinede gönderme yaptı.Tabi sana videoyu koysam anlamazsın.Onun için boşver :d
tabi canım nerden bilicem biradan etkileniyom ben :d o kadar etkilendim ki gece yatamadım :d çöpçü çöp var :d
göndermesini yiyim boş dizi boş gönderiyo ama alan yok :d
bana bile göndermme yapamayacak kadar gereksiz dizi :d

Kimliksiz değil, kimliklerini de biliyoruz bazıları için bilgilendirme yapılıyor. :) Kadavra bulunuyor yani öyle bir sorun da yok. :) (en azından bizim okulda yok.)Kimsesizler direkt hastanenin kararına bıraklıyor neler dönüyor neler... Kimse gömmeyi düşünmüyor. Bari eğitim için kullanalım diyorlar.

kanunne yasak. bilgisi olanlar bagışlanmış olanalardır muhtemelen. hastanede neler dönüyor biliniyor. nasıl olsa kimsesiz diye adamların bütün organalarını iç ediyorlar özelikle kornealarını hastanın yakınlarının yanında çalıyorlar

Son düzenleme: