21 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

ben hiç bir olayı basbakana baglamadım . iki hafta önce lordly ve forumdash huzurun düşüşünü basbakana bagladi. kandırma milleti revan :)))

benı affet 30 dk erken basladı star haber 10 dk surdu dıla ozet 20 dk gec basladı dızı ozetı 10 dk kesıldı

Alakası yok. Dediğim gibi reyting dalgalı bir şey. Senaryo istediği kadar düzelsin.

Düşünsene, Dilanın senaryosu bu bölüm düzeliyor. Bundan kimin haberi olur ki? Sadece diziyi izleyenlerin. Senaro düzelmesi en az 3-4 bölümde etki eder. Millet bir-biri ile diziyi konuşur, magazinlerde reklam olur öyle izlenir.

Beyazsoy Huzurun senaryosu düzeldi diyor, izlemeyen zaten izlemiyor. Gelecek haftalarda haberi olur milletin senaryodan. Sen tv izlemezsen, dur bi Huzurun senaryosü düzelmiş mi diye bakarmısın?

Akıl var, mantık var

Çok yazmicam...Dün akşamki dedigimin aynını diyorum
Feyza Bilal ayrilsin Bilal Şükran evlensin...ışte o zaman ilk bolumler gibi 10 reytinglere çıkar...

bu biraz zor emre geldi. sukranı arayı yapacak bilal sukrana dönmek istese de dünyanın annesi zengin diye emre gıle dönecek . evlenseler bile yıl sonu anca bulur

ben hiç bir olayı basbakana baglamadım . iki hafta önce lordly ve forumdash huzurun düşüşünü basbakana bagladi. kandırma milleti revan :)))

Yahu o hafta o olaya denk gelmedimi? Geldi...Bitarafta "sevdiğim dizi" diğer tarafta "izledigim dizi"...Tabiki dalgami gecicem...

- - - Ekleme - - -

bu biraz zor emre geldi. sukranı arayı yapacak bilal sukrana dönmek istese de dünyanın annesi zengin diye emre gıle dönecek . evlenseler bile yıl sonu anca bulur

8_9. Bölüm Emre ile kişiler olur.Gene Şükranla evlenir bilal...Hikayanin ana konusunu bozacak değiller ya...

Yahu o hafta o olaya denk gelmedimi? Geldi...Bitarafta "sevdiğim dizi" diğer tarafta "izledigim dizi"...Tabiki dalgami gecicem...

- - - Ekleme - - -

8_9. Bölüm Emre ile kişiler olur.Gene Şükranla evlenir bilal...Hikayanin ana konusunu bozacak değiller ya...

basbakanla dalgani geçte konu o değil revani iki haftadır ikna edemiyorum sana yazdığım mesajı yanlış anlamış. benim huzurun düşüşünü basbakana bağladığımi yazıp duruyor :)))

yalnız 2 hafta öncede dedim olayın başbakanla alakasi yok olay tamamen senaryoyla alakali bu hafta herşey net görüldü zati :)))))

sukran bilale evlenecek ama sezon finali sukran bilal evliligi olacak. feyzada kerımımdi sanırım kardeşiyle evlenecek. erkende everırlerse konu kalmaz

basbakanla dalgani geçte konu o değil revani iki haftadır ikna edemiyorum sana yazdığım mesajı yanlış anlamış. benim huzurun düşüşünü basbakana bağladığımi yazıp duruyor :)))

yalnız 2 hafta öncede dedim olayın başbakanla alakasi yok olay tamamen senaryoyla alakali bu hafta herşey net görüldü zati :)))))

sukran bilale evlenecek ama sezon finali sukran bilal evliligi olacak. feyzada kerımımdi sanırım kardeşiyle evlenecek. erkende everırlerse konu kalmaz
Anladım...

Keriminde gözü var Feyzada...Ama kardeşiyle evlenir...Bide hangisi hapse düşer? FeyZanin evleneceği adamı 2 karaktere bolmusler hikaye cogalsin diye:F

Huzur Sokağı 1 haftanın ardından döktrmüş yine, AB Grubunda 8 reytinge ramak kalmış,

Alakası yok. Dediğim gibi reyting dalgalı bir şey. Senaryo istediği kadar düzelsin.

Düşünsene, Dilanın senaryosu bu bölüm düzeliyor. Bundan kimin haberi olur ki? Sadece diziyi izleyenlerin. Senaro düzelmesi en az 3-4 bölümde etki eder. Millet bir-biri ile diziyi konuşur, magazinlerde reklam olur öyle izlenir.

Beyazsoy Huzurun senaryosu düzeldi diyor, izlemeyen zaten izlemiyor. Gelecek haftalarda haberi olur milletin senaryodan. Sen tv izlemezsen, dur bi Huzurun senaryosü düzelmiş mi diye bakarmısın?

Akıl var, mantık var

bu tezin doğru değil. millet fragmana bakarak diziyi izliyor
yani iyi senaryo iyi fragman demektır. ayrıca sbt ye aldıklara anında senaryonun düzeldiği yansir. tns bazen bir hafta geç tepki veriyordu o da düzeldi :)))))

mesela sor dılacılara senaryo düzeldiğinde reytınglere artmısmı artmamis mi

- - - Ekleme - - -

Anladım...

Keriminde gözü var Feyzada...Ama kardeşiyle evlenir...Bide hangisi hapse düşer? FeyZanin evleneceği adamı 2 karaktere bolmusler hikaye cogalsin diye:F

yok o ilk serasit öyle bişey yazmıştı. atv müdehale etti:)) hem karısına heme kızına yazması islami bir dixiye yakışmaz deyip kerimi aradan çıkardılar. bu bölümde de aldatma hikayesini tamamemen bitirdiler. zaten :)))))

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD="align: center"]UNUTMA BENI[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]21.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]15:15:18[/TD]
[TD="align: center"]16:33:07[/TD]
[TD="align: center"]4,64[/TD]
[TD="align: center"]21,97[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD="align: center"]HAREM[/TD]
[TD="align: center"]21:06:46[/TD]
[TD="align: center"]00:16:27[/TD]
[TD="align: center"]4,43[/TD]
[TD="align: center"]11,33[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]DENIZ YILDIZI[/TD]
[TD="align: center"]19:21:51[/TD]
[TD="align: center"]20:40:21[/TD]
[TD="align: center"]4,21[/TD]
[TD="align: center"]10,95[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Mükemmel gitmişler hele Deniz Yıldızı bu hafta ki bölümler gerçekten süper ötesi 4 den aşa inmiyor her geçen bölümde artış yaşıyo.. Harem ab de Dilayı sollamış. :X

"Behzat ç, Muhteşem Yüzyıl iktidardan korkup hürremi tesettüre sokarken,nüfus cüzdanındaki din hanesinin gereksizligini savunan dizidir."

Dila Hanım düşüş yaşamış ama bunu söylemiştim zaten.Çünkü bu hafta Huzur Sokağı izleyicisini tekrardan kendine çekti.Bundan sonra toparlanabilir mi bilmem ama aldığı reytingler çok da kötü değil hala.Yaparım Bilirsin bence Show'a göre çok kötü sayılmaz oranlar almış ilerleyen zamanlarda belki toparlanabilir program.Arka Sokaklar totalde düşse de ab grubunda toparlanmış tebrikler.

Harem'in geç bitmesi yaramış reyting anlamında Milyoner de bayağı iyi gitmiş.

Dila total'de değişmemiş ama a/b'de Harem'le aynı reytingi alacak kadar düşmüş o kadar kötü. :D:D

Koçan 2 hafta önce düşünce Tayyip Tns'ye ayar vermiş hemen yükselttirmiş diziyi. :d Dizinin arkasında %50'lik aslan gibi hükümet var bir şeycik olmaz koçana(!) :))))))))

Arka Sokaklar düşmüş...

Çakma Bbeb'in çakması Yaparım Bilirsin nerde yahu. Bu Show'un hali nice olacak. :D

Herşey Tahmn Ettiğim Gibi Çıkmış
Öncelikle Dila Çökmüş.... Arka Sokaklar Ab'de Toparlanmış ... Huzur Sokağı Bomba Gibi Girmiş Reytingleree .. Harem Ciddi Bir Artışla Dila hanımı Geçmiş ... Yaparım Bilirsin Yine Tutmadı Show'un Projesi Yinee :)

Harem nereye Dila'yı geçmiş yahu. Tamam Dila'ya kılsınız ama en azından bu kadar komik yorumlar yapmayın...

huzur sokağı baya toparlanmış yakında arkayı ezer
arka düşmüş :d
behzat yine ilk 100 de yok boş dizi
dila bekleneni veremiyo
milyoner çok iyi