benı affet 30 dk erken basladı star haber 10 dk surdu dıla ozet 20 dk gec basladı dızı ozetı 10 dk kesıldı
Çok yazmicam...Dün akşamki dedigimin aynını diyorum
Feyza Bilal ayrilsin Bilal Şükran evlensin...ışte o zaman ilk bolumler gibi 10 reytinglere çıkar...
ben hiç bir olayı basbakana baglamadım . iki hafta önce lordly ve forumdash huzurun düşüşünü basbakana bagladi. kandırma milleti revan ))
bu biraz zor emre geldi. sukranı arayı yapacak bilal sukrana dönmek istese de dünyanın annesi zengin diye emre gıle dönecek . evlenseler bile yıl sonu anca bulur
Yahu o hafta o olaya denk gelmedimi? Geldi...Bitarafta "sevdiğim dizi" diğer tarafta "izledigim dizi"...Tabiki dalgami gecicem...
- - - Ekleme - - -
8_9. Bölüm Emre ile kişiler olur.Gene Şükranla evlenir bilal...Hikayanin ana konusunu bozacak değiller ya...
Anladım...basbakanla dalgani geçte konu o değil revani iki haftadır ikna edemiyorum sana yazdığım mesajı yanlış anlamış. benim huzurun düşüşünü basbakana bağladığımi yazıp duruyor ))
yalnız 2 hafta öncede dedim olayın başbakanla alakasi yok olay tamamen senaryoyla alakali bu hafta herşey net görüldü zati ))))
sukran bilale evlenecek ama sezon finali sukran bilal evliligi olacak. feyzada kerımımdi sanırım kardeşiyle evlenecek. erkende everırlerse konu kalmaz
Alakası yok. Dediğim gibi reyting dalgalı bir şey. Senaryo istediği kadar düzelsin.
Düşünsene, Dilanın senaryosu bu bölüm düzeliyor. Bundan kimin haberi olur ki? Sadece diziyi izleyenlerin. Senaro düzelmesi en az 3-4 bölümde etki eder. Millet bir-biri ile diziyi konuşur, magazinlerde reklam olur öyle izlenir.
Beyazsoy Huzurun senaryosu düzeldi diyor, izlemeyen zaten izlemiyor. Gelecek haftalarda haberi olur milletin senaryodan. Sen tv izlemezsen, dur bi Huzurun senaryosü düzelmiş mi diye bakarmısın?
Akıl var, mantık var
Anladım...
Keriminde gözü var Feyzada...Ama kardeşiyle evlenir...Bide hangisi hapse düşer? FeyZanin evleneceği adamı 2 karaktere bolmusler hikaye cogalsin diye
"Behzat ç, Muhteşem Yüzyıl iktidardan korkup hürremi tesettüre sokarken,nüfus cüzdanındaki din hanesinin gereksizligini savunan dizidir."