21 Ağustos 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

EveN post: 1421603' Alıntı:
Doksanlara biraz göz attım. Acayip derecede sıkıcılaşmış ilk bölümü böyle değildi. Güldürmek desen güldürmüyor gelecek bölüm ne olacak merakı da yok. Dizide pek bir konu yok. Mahallede olan rutin olaylar ama çok sıkıcı olaylar.

Yalan Dünyada (sadece bir misal) güldürmediği taraflarda bile gelecek bölüm ne olacak bölüm sonunda ne olacak gibi soru işaretleri ile bağlıyor kendine.

1 Erkek 1 Kadın ise sonunda ne olacak diye değil güldürmesi ile bağlıyor kendine.

Ama Doksanlar hiçbir tarafı ile bağlamıyor insanı.

dizi daha başlayalı 15-20 dk olmuş gelecek bölüm ne olacak merakı mı olur hey Allah ım ya :D güldürmeye gelirsek yeterince güldürüyo ayrıca olayları bilmek lazım anlamak için diiz gayet iyi gidiyo

Yok Zerrini merak ediyorum ama gelecek bölüm napıcak diye merak etmiyorum:X Bölümde o tempoyu o an hissediyorum işte:X Selahattin Tülay ilişkisinie örnek 90'larda Bakkalcının oğluna aşik olup oğlanı işleten kızı örnekverebilirim:X Yada minibüscü oğlan sevdiği kıza kavuşacak mi sorusu:X
Beni hiç bri heyecanlandırmıyor. :(

Sevgilisine bu bölüm kavuşmayacak, işletme olayını da çok uzattılar sıktı artık.

Beni hiç bri heyecanlandırmıyor. :(

Sevgilisine bu bölüm kavuşmayacak, işletme olayını da çok uzattılar sıktı artık.
Ama hacım şöyle örnekleyeyim;
Minbüsçü ve sevgilisinin olayına örnek Tülay Selehatttin ilişkiside 2 sezon sürdü diyorum sonra Zerrin ve Bünyemin ilişkiside bi türlü gün yüzüne çıkamadı. Buda bakkalcının oğlu ile işletme olayına örnek:X Bence 90'lara azcıcık şans ver derdim ama bunu diyemiyorum çünkü beklediğim gibi bi iş olmadi bu dizi.

- - - Ekleme - - -

doksanlar bu hafta iyi gidiyo kaç dakkası da reklamdı :D
Kaç dk? 22:00'de reklam dönüşü yaptiğina göre 21:30-45 diliminde reklam değildi:X

Pis Yedili reklamlara girdi. ( 22.30 - Show TV )

- - - Ekleme - - -

Pis Yedili`nin reklamları bitti. ( 22.45 - Show TV )

Son düzenleme:
Pis Yedili yine iyi gitmiş anlıklarda. Doksanlar da 5 reytingi görememiş yine.