21 Ağustos 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

mrt-06 post: 1421540' Alıntı:
Yorumu yapanın Fox Haberinde 40 dksının 40 dksı dolu dolu gündem var....(!)

Evet dolu dolu gerçekten. Bir haberi 5 dakika sürmüyor. Kısa kısa sıkmadan az ve öz anlatıyor tarafsız..

Fox Haber Show Haber diye kıyas yapılacaksa Fox Haber acık ara geçer:X Sadece Show ile kıyaslamayın bütün kanalların ana haberiyle kıyaslandiğinda da acık ara fark atar.

Doksanlara biraz göz attım. Acayip derecede sıkıcılaşmış ilk bölümü böyle değildi. Güldürmek desen güldürmüyor gelecek bölüm ne olacak merakı da yok. Dizide pek bir konu yok. Mahallede olan rutin olaylar ama çok sıkıcı olaylar.

Yalan Dünyada (sadece bir misal) güldürmediği taraflarda bile gelecek bölüm ne olacak bölüm sonunda ne olacak gibi soru işaretleri ile bağlıyor kendine.

1 Erkek 1 Kadın ise sonunda ne olacak diye değil güldürmesi ile bağlıyor kendine.

Ama Doksanlar hiçbir tarafı ile bağlamıyor insanı.

Az sonralarla yetiniyoruz... Fox ve Show bunu çok yapıyor maalesef. Pis 7'li yarım saattir şimdi yazıyor ama hala özette
22'de başlıcak yeni bölüm maalesef ben maçı bakacağım 😕

EveN post: 1421603' Alıntı:
Doksanlara biraz göz attım. Acayip derecede sıkıcılaşmış ilk bölümü böyle değildi. Güldürmek desen güldürmüyor gelecek bölüm ne olacak merakı da yok. Dizide pek bir konu yok. Mahallede olan rutin olaylar ama çok sıkıcı olaylar.

Yalan Dünyada (sadece bir misal) güldürmediği taraflarda bile gelecek bölüm ne olacak bölüm sonunda ne olacak gibi soru işaretleri ile bağlıyor kendine.

1 Erkek 1 Kadın ise sonunda ne olacak diye değil güldürmesi ile bağlıyor kendine.

Ama Doksanlar hiçbir tarafı ile bağlamıyor insanı.

Ben Avrupa Yakasında da Yalan Dünyada da haftaya nolcak sorusunu hiç düşünmedim:X İkisinide sadece her açtiğimda bu bölümde güldürecek mi diye izledim:X Dram gibi sorulu mu izliyorsun komediyide:X

xBUGRAx post: 1421560' Alıntı:
Hayır ama ben Show ile ilgili bir şey dediğimde FOX ile cevaplanıyor anlamadım. :D
Magazin dedin diye örnek verdim ama şu da bir gerçek her ne kadar magazin ağırlıklı olsada gerçekleri veren majör kanallar arasında tek FOX var. @Forumdash

Ama magazin haberlerinde de kimse ile yarışamayacak kadar önde olduğunu düşünüyorum.

Forumdash post: 1421621' Alıntı:

Ben Avrupa Yakasında da Yalan Dünyada da haftaya nolcak sorusunu hiç düşünmedim:X İkisinide sadece her açtiğimda bu bölümde güldürecek mi diye izledim:X Dram gibi sorulu mu izliyorsun komediyide:X

Hayır mesela Tülay ile Selahattin yakalanırken gelecek bölüm ne olacak diye çok merak etmiştim Sezon Finallerini hep merak etmişimdir. Bölümü öncesinde sonunu çok merak etmişimdir. Yalan Dünya hep aynısını yapıyor başlarda sonunu merak ettiriyor.

Zerrinin olaylarını hiç mi merak etmezsin? :D

mrt-06 post: 1421624' Alıntı:
Magazin dedin diye örnek verdim ama şu da bir gerçek her ne kadar magazin ağırlıklı olsada gerçekleri veren majör kanallar arasında tek FOX var. @Forumdash

Ama magazin haberlerinde de kimse ile yarışamayacak kadar önde olduğunu düşünüyorum.

Hayır bence sağlık haberi veriyor daha çok.. En azından geçen sezondan beri..

Hayır mesela Tülay ile Selahattin yakalanırken gelecek bölüm ne olacak diye çok merak etmiştim, Sezon Finallerini hep merak etmişimdir. Bölümü öncesinde sonunu çok merak etmişimdir. Yalan Dünya hep aynısını yapıyor, başlarda sonunu merak ettiriyor.

Zerrinin olaylarını hiç mi merak etmezsin? :D
Yok Zerrini merak ediyorum ama gelecek bölüm napıcak diye merak etmiyorum:X Bölümde o tempoyu o an hissediyorum işte:X Selahattin Tülay ilişkisinie örnek 90'larda Bakkalcının oğluna aşik olup oğlanı işleten kızı örnekverebilirim:X Yada minibüscü oğlan sevdiği kıza kavuşacak mi sorusu:X