ne biliyim ben aklimda hep oyle kalmissin muhtesem yuzyildan heraldeyok artık 😱
ne biliyim ben aklimda hep oyle kalmissin muhtesem yuzyildan heraldeyok artık 😱
niye kanal fanı olayımne biliyim ben aklimda hep oyle kalmissin muhtesem yuzyildan heraldehangi kanal fanisin peki ?
@Çiğdem- in dediginden yola ciktim firlama demisti senin hakkinda kanal fanliginda vardir diye dusundumn
niye kanal fanı olayım![]()
O dizinin kötü oluşundan kaynaklı demek ki.Kötü Yol,Evlerden Biri bunlar da dramaydı ve yaz ayında iyi reyting alıyordu ama yezi sezonda düşüş yaşadılar ve yayından kaldırıldılar...Hatta Kötü Yol 6.5 reyting falan alıyordu![]()
@cookies o muhteşem yüzyıl fanı yakında muhteşem yüzyıl tedgadda diye haber çıkarırn
niye kanal fanı olayım![]()
Bana göre o dizi güllerin savaşından daha iyi idiO dizinin kötü oluşundan kaynaklı demek ki.![]()
Güllerin Savaşı'nı izledin mi?Bana göre o dizi güllerin savaşından daha iyi idi![]()
Evet inan bana izledim ve o başroldeki kız çok yapmacık geldi ve ozengin kadın da olmamış.Konusu iyi ama o iki kadın oyuncunun yerine daha iyi oyuncular seçilebilirdi...Güllerin Savaşı'nı izledin mi?![]()
Yok artık en iyi iki oyuncuyu en kötü iki oyuncu yaptın. 😱Evet inan bana izledim ve o başroldeki kız çok yapmacık geldi ve ozengin kadın da olmamış.Konusu iyi ama o iki kadın oyuncunun yerine daha iyi oyuncular seçilebilirdi...
Yemin ederim ki begenmedim opyunculuklarını kanal d ile alakası yok...Yok artık en iyi iki oyuncuyu en kötü iki oyuncu yaptın. 😱
😱
Valla bilmiyorum Canan Ergüder'i her izleyen kişi beğendi neredeyse sen bir istisnasın diyelim mi?Yemin ederim ki begenmedim opyunculuklarını kanal d ile alakası yok...
O kızı zaten foxtaki dizide de sevmedim Mahpeyker filminde de o kadını ise o kadar da iyi değil dizide tek o öbgzk deki çocuk çok başarılı diğerleri foss
Ya bence bu rol için kim olabilirdi?Ya gerçekten beğenmedim annem çok beğeniyor ama ben begenmedim..Valla bilmiyorum Canan Ergüder'i her izleyen kişi beğendi neredeyse sen bir istisnasın diyelim mi?![]()
Annene kulak ver izlemeye devam et. Gayet başarılı oynuyor çünkü. Mesela @xemrexxx'e soralımYa bence bu rol için kim olabilirdi?Ya gerçekten beğenmedim annem çok beğeniyor ama ben begenmedim..
O şopar kanal d yi izliyor mu?Annene kulak ver izlemeye devam et. Gayet başarılı oynuyor çünkü. Mesela @xemrexxx'e soralım![]()
canan ergüder iyi oyuncudur diziyi izlemesem de iyi oynuyordurAnnene kulak ver izlemeye devam et. Gayet başarılı oynuyor çünkü. Mesela @xemrexxx'e soralım![]()
canan ergüder iyi oyuncudur diziyi izlemesem de iyi oynuyordur![]()