21 - 27 Temmuz 2014 En Çok İzlenen Diziler!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
TNS reyting sistemi tarafından belirlenen ve haftanın en iyi dizilerinin açıklandığı reytingler bu hafta da belli oldu. Bu hafta iki grupta da zirvenin sahibi değişti ve ''Kiraz Mevsimi'' zirveyi ele geçirdi.

Ulan İstanbul bu hafta oranlarını arttırmayı başardı. Yayınlanan son bölümünde Yaren ve Carlos'un seslendirmiş olduğu ''Yanarım'' isimli şarkı da oldukça beğenildi.

Kaçak Gelinler totalde düşüş yaşarken, AB grubunda az da olsa yükselmeyi başardı. Bu oranlar yaz ayları için kabul edilebilir sonuçlar ama yeni sezon için işi oldukça zor görünüyor.

Güllerin Savaşı yayınlanan 3.bölümüyle oranlarını yükseltti ve sıralama olarak da üst sıralara tırmanmayı başardı. Ancak dizinin bu hafta yayınlanmayacak olması bakalım diziyi nasıl etkileyecek?

Ruhumun Aynası gittikçe oranlarını düşürmeye başlıyor. Bu şekilde devam ederse yaz sezonunu bile zoraki tamamlayacak gibi görünüyor. Bu hafta rakibinin olmaması bakalım diziye ivme kazandırabilecek mi?

Güzel Köylü bu hafta kandil sebebiyle mi bilinmez oldukça büyük düşüş yaşadı. Dizi eğer bu hafta yükselemezse senaryoyla alakalı bir durum olduğu da ortaya çıkacak.

Kocamın Ailesi ivmesini yükseltmeye her hafta devam ediyor. Dizinin oranlarında özellikle AB kitlede belirgin bir artış söz konusu.

Kardeş Payı inişli çıkışlı bir grafik izlese de bu hafta oranlarını geçen haftaya göre arttırmayı başardı.

Kiraz Mevsimi de bu hafta hızını alamadı ve büyük bir yükseliş yaşayarak bu haftanın zirvedeki ismi oldu.

Diğer Yarım hızlı düşüşünü bu hafta da sürdürdü ve sıralamalarda da oldukça geri plana düştü. Bakalım bu hafta neler yapabilecek? Görünen o ki yeni sezonda varlık göstermesi oldukça zor.

Güneşi Beklerken ise final bölümüne rağmen bu hafta iki grupta da düşüş yaşadı. Ancak yine de 54 bölüm boyunca başarılı bir performans gösteren dizi ekibine tebrikler.

İşte ayrıntılı reyting sonuçları...

TOTAL

1) Kiraz Mevsimi 6,61 / 25,80
2) Ulan İstanbul 5,19 / 18,60
3) Kaçak Gelinler 4,79 / 17,12
4) Güzel Köylü 4,73 / 19,79
5) Kocamın Ailesi 4,55 / 17,70
6) Güllerin Savaşı 4,45 / 18,47
7) Güneşi Beklerken 4,02 / 16,66
8) Kardeş Payı 3,00 / 11,85
9) Diğer Yarım 2,82 / 11,12
10) Ruhumun Aynası 1,83 / 7,43

AB

1) Kiraz Mevsimi 5,80 / 27,33
2) Ulan İstanbul 5,64 / 22,08
3) Güllerin Savaşı 5,32 / 25,32
4) Kocamın Ailesi 4,82 / 22,18
5) Güzel Köylü 4,72 / 20,93
6) Kaçak Gelinler 4,18 / 16,29
7) Kardeş Payı 3,98 / 17,93
8) Güneşi Beklerken 3,80 / 18,83
9) Diğer Yarım 2,05 / 9,56
10) Ruhumun Aynası 1,54 / 7,36

thumbnail_1406539264.jpg

Kiraz Mevsimi gerçekten çok güzel bir dizi bana Kavak Yelleri gibi geldi.Kavak Yellerinin ilk 2 sezonunu nasılsa bu dizi de öyle inşallah senaryoyu bozmazlar:)Ayrıca bana biri bu oranları alacağını söylese Kiraz Mevsiminin gülerdim ama izleyince çok sevdim:)
Güzel Köylü dediğim gibi kadir gecesinden dolayı düştü herkes camiye gitti.Ve evde olunduğunu sanmıyorum onun i,çin düşüş yaşadı.
Kaçak Gelinler biraz senaryo düzeltilmeli farklı konular işlenmeli.Ama yinede çok iyi bir dizi severek izliyorum:)
Ulan İstanbul'un yükselmesindeki en etkili etken şarkıydı.Bende şarkıyı sevdim.Ama bu hafta düşeceğini düşünüyorum reytinglerde...
Güllerin Savaşının yükselmesi de yangına bağlıydı.Bayram nedeni ile yayınlanmıyor.Ve bu reytinglerin düşmesine etken olabilir.
Kocamın Ailesi de çok iyi oranlar almış ama ben bu dizinin yeni sezonda devam edeceğini düşünmüyorum.
Kardeş Payı da çok iyi oranlar almış senaristler ara verecek eğer o arada senaryo ile ilgili yenilikler yapılır ise artış olabilir:)

Kiraz Mevsimi gerçekten çok güzel bir dizi bana Kavak Yelleri gibi geldi.Kavak Yellerinin ilk 2 sezonunu nasılsa bu dizi de öyle inşallah senaryoyu bozmazlar:)Ayrıca bana biri bu oranları alacağını söylese Kiraz Mevsiminin gülerdim ama izleyince çok sevdim:)
Güzel Köylü dediğim gibi kadir gecesinden dolayı düştü herkes camiye gitti.Ve evde olunduğunu sanmıyorum onun i,çin düşüş yaşadı.
Kaçak Gelinler biraz senaryo düzeltilmeli farklı konular işlenmeli.Ama yinede çok iyi bir dizi severek izliyorum:)
Ulan İstanbul'un yükselmesindeki en etkili etken şarkıydı.Bende şarkıyı sevdim.Ama bu hafta düşeceğini düşünüyorum reytinglerde...
Güllerin Savaşının yükselmesi de yangına bağlıydı.Bayram nedeni ile yayınlanmıyor.Ve bu reytinglerin düşmesine etken olabilir.
Kocamın Ailesi de çok iyi oranlar almış ama ben bu dizinin yeni sezonda devam edeceğini düşünmüyorum.
Kardeş Payı da çok iyi oranlar almış senaristler ara verecek eğer o arada senaryo ile ilgili yenilikler yapılır ise artış olabilir:)
Star dizileri + diğer diziler - kısaca. :A

Star dizileri + diğer diziler - kısaca. :A
Öyle birşeyyok ki Kaçak Gelinlerin senaryosunun düzeltilmesi gerektiğini yazdım.
Kiraz Mevsimini seviyorum...
Ayrıca Ulan İstanbul ve Güllerin Savaşı iki dizide arttı çünkü Ulan İstanbul 4 ayrı fragman verdi şarkılı fragman o nedenle yükseldi zaten sosyal medyada da çok beğenildi şarkı ben de beğendim ama Şebnem Bozoklu yok ya o kadın bana çok itici geliyor...
Aynı şekilde Güllerin Savaşı da yangın nedeni ile yükseldi her hafta yangınla devam ederlerse bu oranlarını korur ama dizi 1 hafta ara veriyor yani düşüş yaşar gibi:D

Öyle birşeyyok ki Kaçak Gelinlerin senaryosunun düzeltilmesi gerektiğini yazdım.
Kiraz Mevsimini seviyorum...
Ayrıca Ulan İstanbul ve Güllerin Savaşı iki dizide arttı çünkü Ulan İstanbul 4 ayrı fragman verdi şarkılı fragman o nedenle yükseldi zaten sosyal medyada da çok beğenildi şarkı ben de beğendim ama Şebnem Bozoklu yok ya o kadın bana çok itici geliyor...
Aynı şekilde Güllerin Savaşı da yangın nedeni ile yükseldi her hafta yangınla devam ederlerse bu oranlarını korur ama dizi 1 hafta ara veriyor yani düşüş yaşar gibi:D
Güllerin Savaşı yangınla alakası yok. Bölüm çok güzeldi gerçi her bölüm hareketli ama bu bölüm gerçekten iyiydi. :)

Saf değil mi:DTv den kıza kaçkaç seni öldürecek diyen kadınlar var ayrıca özetinde bile heyecanlanan ve öleceğine inananlar bile var:D
Şimdi Güllerin Savaşı ve herhangi x diziyi birbiriyle kıyas edemezsin. Çünkü şuan neredeyse tek drama dizi Güllerin Savaşı ekranda olanlardan. Drama dizisi yazın pek izlenmemesine rağmen gayet iyi oranlar alıyor. Ben inanıyorum ki kış sezonunda daha da kuvvetlenecek dizi. :)

Şimdi Güllerin Savaşı ve herhangi x diziyi birbiriyle kıyas edemezsin. Çünkü şuan neredeyse tek drama dizi Güllerin Savaşı ekranda olanlardan. Drama dizisi yazın pek izlenmemesine rağmen gayet iyi oranlar alıyor. Ben inanıyorum ki kış sezonunda daha da kuvvetlenecek dizi. :)
Kötü Yol,Evlerden Biri bunlar da dramaydı ve yaz ayında iyi reyting alıyordu ama yezi sezonda düşüş yaşadılar ve yayından kaldırıldılar...Hatta Kötü Yol 6.5 reyting falan alıyordu:D

Ulan İstanbul gayet güzel oranlarla önümüzdeki sezon yayına devam edeceğinin sinyallerini veriyor

ulan istanbul bu hafta daha da artar
kaçak gelinler ergen diziliğini iyice belli etmiş:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy