Benim bıçakla ne işim olur ayollForumdashtan dolayı şuan seni hatırlamak istemiyor eli bıçaklı hapisten çıkan eski koca modundasın şuan sen
Benim bıçakla ne işim olur ayollForumdashtan dolayı şuan seni hatırlamak istemiyor eli bıçaklı hapisten çıkan eski koca modundasın şuan sen
Nisanda habersiz gitti bu seferBen hatırladım şu an yapmıştık ama unutman normaldir baya zaman geçti hatta sen Ufak tefek saçmalıkları izliyordun
@destere zaten her yaz gidiyor ona alıştık
Hhaha ayoll demeni özlemişim ayollBenim bıçakla ne işim olur ayoll
Bak ayıp etmiş bu seferNisanda habersiz gitti bu seferHaziranın 15 gibi haber verir giderdi
Ben çekinmem bilirsin normalde bu kelimeyi pek kullanmam ama seni görünce söyleyesim geliyor
Bak böyle deyince cevapsız kaldım sen izlemeye devam et en iyisi bütün izlediğim şeyleri bıraktım o yüzden başka bir şey tavsiye edemeyeceğim sanane izlememi tavsiye edersin
Aaa kullan ayoll bizim yanımızda çekinmene gerek yok ayollBak ayıp etmiş bu sefer
Ben çekinmem bilirsin normalde bu kelimeyi pek kullanmam ama seni görünce söyleyesim geliyor
Ben çekinmem zaten rahatım kullanırım ayoll
Avatarını da değiştirsen tadından yenmezsinBak böyle deyince cevapsız kaldım sen izlemeye devam et en iyisi bütün izlediğim şeyleri bıraktım o yüzden başka bir şey tavsiye edemeyeceğim sanazaten dizinin bir dövüş sahnesini gördüm internette güzel yapmışlar
dimi ya,biz o yolun yolcusuyuz zaten
Neden ayoll Turabi'yi sevmiyor musun
Neden ayoll Turabi'yi sevmiyor musun
O Avatardan sonra senin performansın düşmüştü hemen başka bul @eskici şu mesala
Sevmiyorum,nefret ediyorumNeden ayoll Turabi'yi sevmiyor musun
Niye adama daha iyi avatarlar bulmuyorsun
İsminden ötürü öyle diyon zaar
Şu adamı unut artık ya
Bak bu olmadı işte Turabi kral adamdır nasıl sevmezsinSevmiyorum,nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?