Yok valla haber verecektim.
Yine hayallere kapılmış destt
Yok valla haber verecektim.
10 parmak klavye kullanıyorlar hatta klavyesiz kalınca kendilerini parmaklamaya başlıyorlar yetişmen imkansızBen bunlara yetişemem anacım bunlar telefonu mu klavyeyi mi artık neyle yazıyorlarsa elina falan bantlamış hızlarına yetişmek zor
Sen twitter'da ki kankine koş.çekememezlik kıskançlık @Harunnn60 un karakterini çok etkiledi tabi bildiğin pis kıskanç ağaçkakanlara benzeyen bişey olup çıktı
10 parmak klavye kullanıyorlar hatta klavyesiz kalınca kendilerini parmaklamaya başlıyorlar yetişmen imkansız
aaa kimmiş o kanki 😵😵😵çekememezlik kıskançlık @Harunnn60 un karakterini çok etkiledi tabi bildiğin pis kıskanç ağaçkakanlara benzeyen bişey olup çıktı
10 parmak klavye kullanıyorlar hatta klavyesiz kalınca kendilerini parmaklamaya başlıyorlar yetişmen imkansız
çekememezlik kıskançlık @Harunnn60 un karakterini çok etkiledi tabi bildiğin pis kıskanç ağaçkakanlara benzeyen bişey olup çıktı
aaa kimmiş o kanki 😵😵😵
Yağmuraaa kimmiş o kanki 😵😵😵
Çarpılacaksın yeminle. 😱twitterda yazdığım iki mesaj birini topaç emreye birini gaga haruna yazmışımyani kız mız yok ortada hemen panik yapma)
Yağmur
Çarpılacaksın yeminle. 😱
aaa sen @xemrexxx le @Harunnn60 a forum dışı yağmur diyemi sesleniyorsuntwitterda yazdığım iki mesaj birini topaç emreye birini gaga haruna yazmışımyani kız mız yok ortada hemen panik yapma)
yağmuru yağmurlu havalara sakladımYağmur
Çarpılacaksın yeminle. 😱
yine zirveye kurulmuşum
yine zirveye kurulmuşum
zafer kutlamasında seni temsil edenin koriş olması bir çok dedikoduya yol açacaktır benden söylemesi)
aa daha önce konuştukmu hatırlamıyorum onur büyüktoğçu koriş kendisi oynamasaydı eğer sarp apak koriş olmasını isterdim demiş adam bu işten anlıyor gerçekten
konuşmuştukaa daha önce konuştukmu hatırlamıyorum onur büyüktoğçu koriş kendisi oynamasaydı eğer sarp apak koriş olmasını isterdim demiş adam bu işten anlıyor gerçekten
ayol onlar aynı karakterde zaten tek farkları birinin şişme bereni var onunla uyuyor diğerinin şişme tayyibiFarkı biz işte bak destere ile beyazsoy'u bile aynı dizide buluşturmuşuz.
aşk ekmek ve kepekler dizisi @beyazsoy undu bana iftira atma
şişme tayyip olayı güzelmişayol onlar aynı karakterde zaten tek farkları birinin şişme bereni var onunla uyuyor diğerinin şişme tayyibi
aga vadi konusunda baya yazdım bu hafta ondandır@xemrexxx ve @Polat Şaşmaz her hafta zirve için kıyasıya mücadele veriyor.Tebrikler ikinize de.
@Doğu'nun da çenesi iyice düştü, gelecek haftalarda zirve sürprizi yapabilir.
Ben de bayağı düşüşteyim @takas sen foruma doğru düzgün girmiyorsun ama önüme geçmişsin.
@yatutarsa da ciddi yükselmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?