21 - 27 Mart 2016 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

aaa @Harunnn60 bana hemen haber ederdi eskiden bugün görüşmemize rağmen haberdar etmedi beni :F:F:F

çekememezlik kıskançlık @Harunnn60 un karakterini çok etkiledi tabi bildiğin pis kıskanç ağaçkakanlara benzeyen bişey olup çıktı :)

Ben bunlara yetişemem anacım bunlar telefonu mu klavyeyi mi artık neyle yazıyorlarsa elina falan bantlamış hızlarına yetişmek zor :A
10 parmak klavye kullanıyorlar hatta klavyesiz kalınca kendilerini parmaklamaya başlıyorlar yetişmen imkansız :)

çekememezlik kıskançlık @Harunnn60 un karakterini çok etkiledi tabi bildiğin pis kıskanç ağaçkakanlara benzeyen bişey olup çıktı :)

10 parmak klavye kullanıyorlar hatta klavyesiz kalınca kendilerini parmaklamaya başlıyorlar yetişmen imkansız :)
Sen twitter'da ki kankine koş. :A Seni bekler şimdi. :A

Bizde @Çiğdem- ile kalalım. :D

:F:F Dur yine çarpılacaz forum çökmesin zor girdik zaten :A

aa daha önce konuştukmu hatırlamıyorum onur büyüktoğçu koriş kendisi oynamasaydı eğer sarp apak koriş olmasını isterdim demiş adam bu işten anlıyor gerçekten:F
konuşmuştuk :D bu arada @mrt-06 nın şovpişiğinde yayınlanan aşk ekmek pastalar isimli dizinin cast direktörü de korişmiş @destere ile beyazsoy bayılırdı o diziye:A

konuşmuştuk :D bu arada @mrt-06 nın şovpişiğinde yayınlanan aşk ekmek pastalar isimli dizinin cast direktörü de korişmiş @destere ile beyazsoy bayılırdı o diziye:A
aşk ekmek ve kepekler dizisi @beyazsoy undu bana iftira atma :) ama dizi çok kaliteli olduğu için bizim ekranlar kaldırmadı o kaliteyi çabuk kaldırdılar o günden beri @beyazsoy onun acısıyla macunun proğramlarına sardı :)

ayol onlar aynı karakterde zaten tek farkları birinin şişme bereni var onunla uyuyor diğerinin şişme tayyibi :A
şişme tayyip olayı güzelmiş :))