21-27 Ağustos 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

Yok artık hep en çok yorum atan 2. kişi oluyorum birinci sen zaten. :F

@mrt-06 senin yürüyen ölüleri milli maç zamanında yayınlama forumun yeni halkın polisi çıktı maçlarda her büyük takım kaybediyordu fenerbahcenin maçına gelmesin senin iki dizinide

Son düzenleme:
@mrt-06 senin yürüyen ölüleri milli maç zamanında yayınlama forumun yeni halkın polisi çıktı maçlarda her büyük takım kaybediyordu fenerbahcenin maçına gelmesin senin iki dizinide
Sadece benim konuma yazmayıp diğer konulara mesaj yazanlar var ona rağmen zirvede yer almışım herkese teşekkürler. :bhr:

Sen dizi yazar mıydın? Konusu neydi? :A:A
Beni düşürmek için bilerek kötü dizi yapıp hiç yorum yapmayacağını nerden bileyim? :A

Bu arada Yılan Yedili'nin birinci bölümünü oku, ikinci bölüm senin üzerine kurulu çünkü. :F

O ne öyle tabaktaki artık yemekleri kedinin tabağına koyar gibi. :F
2014 de kadın eli değince diye ilk dizimi yazmıştım fantastik birşey olmuştu yine diziler yazmaya hazırlanıyorum yarışmalardan ayrı @XanTier :A :A :A

@mrt-06 hhaha aa haklısın ama herşeyi kapıyor @xemrexxx in şaka amaçlı yazdığı dizi yapacam emsajına bile gidip teklif etmiş :F :F :F @Aserat

2014 de kadın eli değince diye ilk dizimi yazmıştım fantastik birşey olmuştu yine diziler yazmaya hazırlanıyorum yarışmalardan ayrı @XanTier :A :A :A

@mrt-06 hhaha aa haklısın ama herşeyi kapıyor @xemrexxx in şaka amaçlı yazdığı dizi yapacam emsajına bile gidip teklif etmiş :F :F :F @Aserat
Hep bu hızım sayesinde kanal şu an bu noktada. :A

Sadece benim konuma yazmayıp diğer konulara mesaj yazanlar var ona rağmen zirvede yer almışım herkese teşekkürler. :bhr:
Kim onlar? :D

Senin dizin fantastik olur zaten :A eğer yenisi de böyle ilginç isimde olursa okurum :A

aa normalde yoktuda @mrt-06 da karışık koydu hepsinden :F

zaten bende atacanın kanalında yayınlamak için yazıcam MS nin tesellisi olsun diye :A
Ben de Hissi'yi eTV'ye verdiğimden dolayı özür dilemek için 2. dizimi ona vermeyi teklif ettim, kabul etmedi henüz. Sana olan tavrı değişecek mi bakalım :F

aa normalde yoktuda @mrt-06 da karışık koydu hepsinden :F

zaten bende atacanın kanalında yayınlamak için yazıcam MS nin tesellisi olsun diye :A
İlk bölümden beri cadı vardı sadece vampiri sonradan ekledim. :A

Kim onlar? :D

Senin dizin fantastik olur zaten :A eğer yenisi de böyle ilginç isimde olursa okurum :A
Bilir o kendilerini. :A Diğer konulara mesajlar yağdırıp benimkini beğenip geçmek, ben de safım zaten amacınızı bilmiyorum. :A

İlk bölümden beri cadı vardı sadece vampiri sonradan ekledim. :A

Bilir o kendilerini. :A Diğer konulara mesajlar yağdırıp benimkini beğenip geçmek, ben de safım zaten amacınızı bilmiyorum. :A
hhaha aa yok zombi dizisinde normalde onalrdan olmyordu atacan karışık ekledi dedim cnm böylede daha güzel oldu zaten :A :A :A