21-27 Ağustos 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

Sen de gecenin köründe hesaplama yapsan kafan karışırdı. Ayrıca sen kimin tarafındasın. :A

Komployu sen kurdun. Bana geçici zafer yaşatıp rezil etmekti amacın ve kısmen de olsa başardın. Ama son gülen iyi güler. :A
2. dizimi ona vermek için yağ çekiyorum, kusura bakma :A:A

Satmak denmez ona :bhr: Adı Bitmeyen gece. Bilim Kurgu mini dizisi :A
Beni düşürmek için bilerek kötü dizi yapıp hiç yorum yapmayacağını nerden bileyim? :A

Bu arada Yılan Yedili'nin birinci bölümünü oku, ikinci bölüm senin üzerine kurulu çünkü. :F

Yarışmamın panoromasını sana verdimya cnm daha napayım :A :A :A dizide gelecek :F

@XanTier @Aserat
O ne öyle tabaktaki artık yemekleri kedinin tabağına koyar gibi. :F

Beni düşürmek için bilerek kötü dizi yapıp hiç yorum yapmayacağını nerden bileyim? :A

Bu arada Yılan Yedili'nin birinci bölümünü oku, ikinci bölüm senin üzerine kurulu çünkü. :F
Benim sana sabotaj planım olsa en başta Yürüyen Ölüler'e gelip mesaj yazmam. Hissi'ye yazdığım kadar mesaj yazdım ona :F

20+ devam edeceği garanti mi ki. Bu forumda insanın hevesi bir kere kaçınca geri dönüşü olmuyor. :A
Ben onu forum için yazmıyorum ki forum için bitireyim. :A Kendim için yazıyorum, forumda da yayınlıyorum. Her halükarda o hikayeyi tamamlayacağım er ya da geç :A

Doğru, karşılıklı böyle gizli bir ilişkimiz var ben sana sen bana. :A
Senin bana pek yok aslında, daha çok ben sana ben sana :A

Ben onu forum için yazmıyorum ki forum için bitireyim. :A Kendim için yazıyorum, forumda da yayınlıyorum. Her halükarda o hikayeyi tamamlayacağım er ya da geç :A

Senin bana pek yok aslında, daha çok ben sana ben sana :A
Yok artık hep en çok yorum atan 2. kişi oluyorum birinci sen zaten. :F

Bu arada kanalla ilgili kısa bir değerlendirme yapayım. Zombi Ekspresi, Hissikablelvuku ve Hayatım O Dizi gerçekten çok iyi bir üçlü oldular her hafta 12 reytingin altına düşmüyorlar. :Z

Fikir Cambazı tanıtımıyla bile İtiraflar ve Yürüyen Ölüler'i geçmiş. Bomba gibi bir proje daha yolda. :Z @denizz19

Sözcük Oyunu da güzel gidiyor ama tadında bırakma zamanı geldi. :D

Kanlı Ay da geç yayına rağmen 5 reyting aldı kanalımızın başarısı. :A