Beni satıp rakip kanala geçtiniz daha ne yapacaksınız. :SNe yaptım ki ben?
Çiğdem ne yaptı?
Beni satıp rakip kanala geçtiniz daha ne yapacaksınız. :SNe yaptım ki ben?
Çiğdem ne yaptı?
2. dizimi ona vermek için yağ çekiyorum, kusura bakmaSen de gecenin köründe hesaplama yapsan kafan karışırdı. Ayrıca sen kimin tarafındasın.
Komployu sen kurdun. Bana geçici zafer yaşatıp rezil etmekti amacın ve kısmen de olsa başardın. Ama son gülen iyi güler.
Ama bu bizim kanala çamur atmanı gerektirmez. Bana da yağ çekmeni öneririm çünkü dizinin bütçesini biz ayarlayıp veriyoruz.2. dizimi ona vermek için yağ çekiyorum, kusura bakma
Satmak denmez ona Adı Bitmeyen gece. Bilim Kurgu mini dizisiBeni satıp rakip kanala geçtiniz daha ne yapacaksınız. :S
Bari özelden yağ çek sen de yok artık.Satmak denmez ona Adı Bitmeyen gece. Bilim Kurgu mini dizisi
Senin gözünün önünde biraz ayıp oldu haklısın sanırımBari özelden yağ çek sen de yok artık.
Kendini acındırıp kulis yapmaya çalışıyor işte yılan.
Beni düşürmek için bilerek kötü dizi yapıp hiç yorum yapmayacağını nerden bileyim?Satmak denmez ona Adı Bitmeyen gece. Bilim Kurgu mini dizisi
O ne öyle tabaktaki artık yemekleri kedinin tabağına koyar gibi.
Sen dizi yazar mıydın? Konusu neydi?
20+ devam edeceği garanti mi ki. Bu forumda insanın hevesi bir kere kaçınca geri dönüşü olmuyor.Senin gözünün önünde biraz ayıp oldu haklısın sanırım
Hissi anlaşmamız sürüyor ama. 20+ bölüm komple eTV'de
Kadın Eli Değince dizi değil mi? 10 bölüm sürmüştü.Sen dizi yazar mıydın? Konusu neydi?
Benim sana sabotaj planım olsa en başta Yürüyen Ölüler'e gelip mesaj yazmam. Hissi'ye yazdığım kadar mesaj yazdım onaBeni düşürmek için bilerek kötü dizi yapıp hiç yorum yapmayacağını nerden bileyim?
Bu arada Yılan Yedili'nin birinci bölümünü oku, ikinci bölüm senin üzerine kurulu çünkü.
Doğru, karşılıklı böyle gizli bir ilişkimiz var ben sana sen bana.Benim sana sabotaj planım olsa en başta Yürüyen Ölüler'e gelip mesaj yazmam. Hissi'ye yazdığım kadar mesaj yazdım ona
Düzenlemeden önceki halini gördümKadın Eli Değince dizi değil mi? 10 bölüm sürmüştü.
Silip yeniden yazdım.Düzenlemeden önceki halini gördüm
Ben onu forum için yazmıyorum ki forum için bitireyim. Kendim için yazıyorum, forumda da yayınlıyorum. Her halükarda o hikayeyi tamamlayacağım er ya da geç20+ devam edeceği garanti mi ki. Bu forumda insanın hevesi bir kere kaçınca geri dönüşü olmuyor.
Senin bana pek yok aslında, daha çok ben sana ben sanaDoğru, karşılıklı böyle gizli bir ilişkimiz var ben sana sen bana.
Yok artık hep en çok yorum atan 2. kişi oluyorum birinci sen zaten.Ben onu forum için yazmıyorum ki forum için bitireyim. Kendim için yazıyorum, forumda da yayınlıyorum. Her halükarda o hikayeyi tamamlayacağım er ya da geç
Senin bana pek yok aslında, daha çok ben sana ben sana
Evet öyleymişsinYok artık hep en çok yorum atan 2. kişi oluyorum birinci sen zaten.