21 Şubat 2014 Cuma Reyting Sonuçları

51 MELEK (TKR) STAR TV 21.02.2014 02:31:29 04:46:59 1,15 29,29 3,92
Melek gece yayınlanmış ve 51 inci sırada ve 29 share tebrikler meleğe:)
33 ASKIN BEDELI (TKR-GECE) STAR TV 21.02.2014 02:00:00 02:13:50 1,79 24,69 7,24
Aşkın Bedeli gece yayınlanmış ve 33 sırada ve en önemlisi 25 share :DÖnemli yapımları geride bırakmış...
23 BIR ERKEK BIR KADIN (TKR-GECE) STAR TV 21.02.2014 25:13:02 26:00:00 2,49 17,49 14,22
1 erkek 1 kadın gece yayınlanmış ve 23 sırada aldığı share de 17 star dün çok güzel bir gün geçirmiş...
Gelelim Dünün önemli dizilerine;
TOTAL'DE

Karagül resmen şov yapmış 12.5 reytin alarak rakiplerini geride bırakmış.Özcan Deniz gelmeden bu oranları alıyorsa geldiğinde 14 reytinge dayanacağını düşünüyorum...
Medcezir totalde 10 reytinge yaklaşarak çok iyi oranlar almış..Dizi geçen haftaya göre totalde artış yaşamış...
Karagül ve Medcezirin özetleri de çok iyi oranlar almış...Karagül 7.82 Medcezir ise 5.88 almış.Yeni başlayan dizilerin çoğu bu dizilerin özetlerinin aldığı oranları alamıyorlar yanlarına bile yaklaşamıyorlar...
Günün sürprizini hiç kuşkusuz ki Beni Affet yapmış.Totalde 6.38 reytingle 4. sırada yerini almış.
Yalan Dünya totalde vasat gitmiş.22 sırada ve 3.24 reyting...
AB'DE
Medcezir geçen haftaya göre resmen şov yapmış.11.91 reyting alarak tüm rakipleriyle arasında ki farkı baya aşmış.
Karagül 3. sırada yer alarak kanalını çok sevindirmiş.Geçen haftaya göre oranları düşse de hala en çok izlenen 2.ab disizi:)
Beni Affet ab de de harikalar yaratmış.Sıralama olarak 5.sırada fakat aldığı 6.53 reytingle kanalını çok ama çok sevindirmiş..Tabi aldığı share ise 27 :DKVP bile ab de bu shareyi alamıyor:A
Yalan Dünya 2 haftadır ab de çok iyi oranlar alıyor.Dizi 6 reytingden aşağı düşmedi.
Reklam geliri ve aldığı bu reyting sayesinde kanal totali pek umursamıyor gibi:)

Huzur Sokağı ise +5 alarak beni çok şaşırttı.Bunda Dilanın olmaması etkiliydi bence:)
:):):):):):):):):)
Genel olarak güne bakarsak;

Müge Anlı çok başarılı girmiş +4 reyting ve 29 share ile kanalını üst sıralara taşıyor.
Büyük Risk stardan ayrıldığından bu yana her iki grupta da harika oranlar alıyor.Ben showda düşüş yaşar sanıyordum ama yükseldi:)
Beyaz ise totalde +5 ab de 8 reytingge yaklaşarak harika oranlar almış...
Deniz Yıldızı reyting açısından iyi ama share bakımından kötü ama yinede üst sıralarda yer alıyor:)
Unutma Beni ise totalde başarılı giderken ab de daha düşük oranlar alıyor.Ama share bakımından çok iyi:)
Arkadaşım Hoşgeldin tekrarı gayet iyi oranlar almış özellikle ab de ilk 10 a girmiş.
Haberlerden ise totalde Fatih Portakal önde ve hemen peşinde Star haber
ab de ise Star haber önde arkasında ise kanal d haber var.
Star haber ab de+5 alarak harika gitmiş:)

sonuçlara nerden ulaştın ben göremiyorum :)

Ben ab kafayım. Bir dizinin ab reytingleri yüksekse o dizi kalitelidir. Ama ağır totalse.. :A
Kalite kişiden kişiye değişir ama benim için totali ab'si önemli değil. Öncelik diziden aldığım keyif, sonrası oyuncuların diziye kattığı ruh, sonra da içime işlemesi. :) bu komedi için de aynı, drama için de aynı. Şu bir gerçek Karagül olmasa Medcezir izlerdim ama Karagül varsa gözüm onu görmez. :)