23.30'da bitiyor Kvp tüm reklamları sonda vermese neler olacak acaba
0,05 daha düşük çıkma ihtimali yüksek
23.30'da bitiyor Kvp tüm reklamları sonda vermese neler olacak acaba
0,05 daha düşük çıkma ihtimali yüksek
tabi cnm 13-14alındignda atv duzgun reklam koysa 16alırdk diyen destereydi
tabi cnm 13-14alındignda atv duzgun reklam koysa 16alırdk diyen destereydi
@XanTier destere aşkin mi geldiatv 21.15-22.45arası reklamsiz gitmese vadide polatı kesip ona bölse 14ü geçemez
Panada Değişen birşey olmadığı için vermiyo kesinlikleO arada reklam verse ondan sonra reklam vermeyecek. Değişen bişi yok
Sürekli mynet'i başımıza kakıp durmaktan bıkmadın mı ? Laf olsun diye konuşuyorsam bile senin gibi 3 cümleyi kopyalayıp yapıştırmıyorum sürekli. Anlattın anlattın 😉sen internetteki izlenme oranları biliyon mu bişeyden haberin yok laf olsun diye konuşuyon ya
mynete bak bakalım yazeteye vs. vs. milyonları deviriyo vadi ve pana bunu önlemek için reklam stratejisini ayarladı ve de en çok kazanan dizi ve en çok izlenen dizi anlatabildim mi almila
Panada Değişen birşey olmadığı için vermiyo kesinlikle
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer sende haklısın
yav atv reklamlarla katlediyor diyen kimdi tek bir hafta dgl 1.5saat reklamsz gtmedn öncehep yazıyodunz
Sürekli mynet'i başımıza kakıp durmaktan bıkmadın mı ? Laf olsun diye konuşuyorsam bile senin gibi 3 cümleyi kopyalayıp yapıştırmıyorum sürekli. Anlattın anlattın 😉
Sürekli mynet'i başımıza kakıp durmaktan bıkmadın mı ? Laf olsun diye konuşuyorsam bile senin gibi 3 cümleyi kopyalayıp yapıştırmıyorum sürekli. Anlattın anlattın 😉
ben hiç değilse gerçekleri söylüyom senin gibi sadece konuşmak için yorum yapmıyom işine gelmedi mi öyle olur zaten
tamam ben de blok reklama geçti arttı dedim yoksa mematı hortlara alamaz 14 15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?