21 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
@XanTier destere aşkin mi geldi :F atv 21.15-22.45arası reklamsiz gitmese vadide polatı kesip ona bölse 14ü geçemez

öyle yaptığında 14 ü geçti üstelik 30 dk reken başlasına rağmen ezbere konuşmaya devam :D

bahaneler bahaneler vadiyle baş edemeyince karalama çalışmaları hep aynı numaralar :D

@xemrexxx senin dediğin gibi bişi olmadı. Sadece bir kere 23 dakika erken başladı ve blok reklamdan vazgeçti. Seyirci allak bullak oldu.

sen internetteki izlenme oranları biliyon mu bişeyden haberin yok laf olsun diye konuşuyon ya :D
mynete bak bakalım yazeteye vs. vs. milyonları deviriyo vadi ve pana bunu önlemek için reklam stratejisini ayarladı ve de en çok kazanan dizi ve en çok izlenen dizi anlatabildim mi almila
Sürekli mynet'i başımıza kakıp durmaktan bıkmadın mı ? Laf olsun diye konuşuyorsam bile senin gibi 3 cümleyi kopyalayıp yapıştırmıyorum sürekli. Anlattın anlattın 😉

yav atv reklamlarla katlediyor diyen kimdi tek bir hafta dgl 1.5saat reklamsz gtmedn öncehep yazıyodunz

Panada Değişen birşey olmadığı için vermiyo kesinlikle :)

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer sende haklısın :)

Evet. :ok:

- - - Ekleme - - -

yav atv reklamlarla katlediyor diyen kimdi tek bir hafta dgl 1.5saat reklamsz gtmedn öncehep yazıyodunz

Önceden ATV sömürüyodu çünkü. Blok reklama geçtikten sonra hiç kimseden şikayet duydun mu?

- - - Ekleme - - -

Sürekli mynet'i başımıza kakıp durmaktan bıkmadın mı ? Laf olsun diye konuşuyorsam bile senin gibi 3 cümleyi kopyalayıp yapıştırmıyorum sürekli. Anlattın anlattın 😉

Napak. Mynet'te izleniyo. :D

ben hiç değilse gerçekleri söylüyom senin gibi sadece konuşmak için yorum yapmıyom işine gelmedi mi öyle olur zaten

Kurtlar Vadisi Pusu özel bölümü iyi reyting almis.. Acikcasi ilk 5 beklemiyordum Total'de.. AB'de 13.olmus.. Internette günde milyonlarca kez izlenen bölümler olmasina ragmen, cok güzel reyting..

tamam ben de blok reklama geçti arttı dedim yoksa mematı hortlara alamaz 14 15

15 Vadi'nin sabit reytingi. Heyecanlı olunca 16'ya yaklaşır. Son dönemde. Full heyecanlı bölüm olmadığı için 14,5 15'lerde geziniyor. Sıkcı bölümlerde 14'ün altına bile düşebiliyor.