21 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
tartışma başlamış neyse tartışma uzar gider böyle kenan 1 numara diyip ben gidim grrş beyler

halk tarafından izlenmeyince ab ye hitap ediyo derler zaten :kiki: vadi şu an %35 intikam %19 yani 15 e 8 fark atıyo tüm kişilerde ve yanımıza bile yaklaşamıyosunuz vadi yokken bile 9 alamadınız haftaya nolcak acaba :D

halk tarafından izlenmeyince ab ye hitap ediyo derler zaten :kiki: vadi şu an %35 intikam %19 yani 15 e 8 fark atıyo tüm kişilerde ve yanımıza bile yaklaşamıyosunuz vadi yokken bile 9 alamadınız haftaya nolcak acaba :D

Maç ?
Vadi izleyenlerin Maçımı İntikamımı tercih edeceğini çok iyi biliyorsun :) Bunu Vadinin bu hafta yayınlanmama sebebinden de anlayabilirsin :) Ne olacağını bekleyip görücez :)

herkese göre değişir efsane hala hat.sev.muziklerini dinliyi millet. neyse zaten berendn kenandan baska uzun sureli tercih edilen isim yok

Maç ?
Vadi izleyenlerin Maçımı İntikamımı tercih edeceğini çok iyi biliyorsun :) Bunu Vadinin bu hafta yayınlanmama sebebinden de anlayabilirsin :) Ne olacağını bekleyip görücez :)

maç 10.05 de başladı yapma gözünü sevim ya intikam 9 olmadan başlıyo erkenden

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]20:42:32[/TD]
[TD="align: center"]23:01:28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

şuraya bak 20.42 de başlamış maçtan 1.30 saat önce

maç 10.05 de başladı yapma gözünü sevim ya intikam 9 olmadan başlıyo erkenden

- - - Ekleme - - -

[TR]
[TD="align: center"]20:42:32[/TD]
[TD="align: center"]23:01:28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

şuraya bak 20.42 de başlamış maçtan 1.30 saat önce
1 saat desek daha doğru olur :) Haklısın bi yönden bende daha fazla bekliyodum İntikamdan. Ama Maçın 1. olacağı belliydi Kvp bile olsa maç 1. olacaktı ayrıca Kvp 'nun izleyicisi bölünecekti. Böylelikle intikam sıralamada daha üst sırada olacaktı. Kvp kolaj bölüm yayınladığı için Çoğu kişi Maç'a dönmüş buda İntikama yaramamış :) Amaan neyse ne bekleyelim bakalım haftaya neler olacak :)

[TR]
[TD="align: center"]19[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]21.02.2013[/TD]
[TD="align: center"]18:58:59[/TD]
[TD="align: center"]19:59:59[/TD]
[TD="align: center"]3,2[/TD]
[TD="align: center"]8,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

helal olsun bizimkiler hiç kaçırmaz bende izliyom :kiki:

1 saat desek daha doğru olur :) Haklısın bi yönden bende daha fazla bekliyodum İntikamdan. Ama Maçın 1. olacağı belliydi Kvp bile olsa maç 1. olacaktı ayrıca Kvp 'nun izleyicisi bölünecekti. Böylelikle intikam sıralamada daha üst sırada olacaktı. Kvp kolaj bölüm yayınladığı için Çoğu kişi Maç'a dönmüş buda İntikama yaramamış :) Amaan neyse ne bekleyelim bakalım haftaya neler olacak :)

vadi olsa fark atardı maça geçen hafta ki gibi

Ya son 2 aydır maç ile Vadi çakıştığında Vadi her zaman geçiyodu. Ne geçmesinden bahsediyosun sen ya.