2025 Yönetici Değerlendirme Sonuçları Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Foruma girdiğinden beri bunu hayal ediyorsun gibi gelmeye başladı bana.
Son aylarda çok yük bindi bana. Bir sürü konular pasladım ve daha var planlar. Sağolsun @Bully mecbur olmamasına rağmen En Favori Şarkı yükünden kurtarmıştı beni.
@xdragxx ‘in yönetime dönmesine çok sevindim. Konuda kendisine hoş geldin diyebilirdik gerçi neyse geçti
İlk dönemimde kendisinden az öğrenmedik bu işleri. Lider ruhlu biri ve sizlerede yardımcı olacaktır. @emreemreu ile hepimizden daha fazla yöneticilik tecrübesi var. İki kıdemli tecrübeli isimler.
Şimdi detay veremeyeceğim bazı durumlar var ama artık kafamda rahat edecek. Ben yoğun bir döneme gireceğim. xdragxx dahil sizle birlikte 4 tane daha yönetici ile herkesin katkısı fazlası ile olacaktır.

@xdragxx Kavruğumun dönmesine en çok ben sevindim. @emreemreu hacının yönetimde bir gücünü hisseden varsa bana yazsın. Enler açmak dışında. O ancak üfürükçü olur. @xdragxx

@xdragxx Kavruğumun dönmesine en çok ben sevindim. @emreemreu hacının yönetimde bir gücünü hisseden varsa bana yazsın. Enler açmak dışında. O ancak üfürükçü olur. @xdragxx
Yıllardır aynı düşünce var. Her konu açan yönetici olmadığı gibi, her yöneticide forumu konulara boğmak zorunda değildir
Bir çok özellik önemlidir.
@MEnes yıllarca yöneticilik yaptı ama konu açma kısmında hiç yoktu. Arka planda çok işler yapardı. Burdanda kendisine selamlarımızı iletmiş olalım.

Reactions: 12.Adam
Gene mecnunla goygoyumuz oluyordu. Hacıyla bir türlü istenilen frekansa gelemedik.

Oo çok güzel haber eski modlar süper mod. Oldu hepsini tebrik ederim

Çiçeği burnunda moderatorlerimiz çok güzel oldu @TenTen @Gerekli24 ve @Alemdar iyi günlerde kullanın

------

@xdragxx senden de daha çok aktiflik bekliyoruz

Şu haftalık enler felan da vaktinde açılsın artık

------

@emreemreu 14 yıllık süper mod sanırım belkide 15. Aklımda hep süper mod olarak kalmış

İnşallah bakalım havalar ısındıkça pc başında çok vakit harcamaz oluyorum iş güç bir de

İnşallah bakalım havalar ısındıkça pc başında çok vakit harcamaz oluyorum iş güç bir de
Özlettin kendini

Ünlü resimleri konuları özel isteklerimiz var o alanda boşluk var. Forum gelisimi açısından yöneltebilirsin. Her türlü destek veririz

Özlettin kendini

Ünlü resimleri konuları özel isteklerimiz var o alanda boşluk var. Forum gelisimi açısından yöneltebilirsin. Her türlü destek veririz
Aklımda ünlü resimleri
Varsa öneriler beklerim. Ramazan falan girdi araya kaynadı en son Aycan'ı açmıştık

Aklımda ünlü resimleri
Varsa öneriler beklerim. Ramazan falan girdi araya kaynadı en son Aycan'ı açmıştık
Bende vardı 4 5 isim ama sen o tarzları sevmeyince açmadım konularını

Başka isimler bulacağım. Aklıma gelirse yazarım sana da sen daha güzel resimlerini bulursun

Uuuu, Spor ayağına hatun avına çıkıyor.
Kavukla düz koşu.
Özlettin kendini

Çevik kuvvet vesselam.

Aklımda ünlü resimleri
Manavcı 2 kg alırım.
Adını diyemiyoruz.