2025 Yönetici Değerlendirme Sonuçları Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@serhatt yeni rütben hayırlı uğurlu olsun.Sana çok yakıştı. Bol bol çarpığa ceza vermeni diliyorum. :Z
------

Ne oldu korktun mu? Koltuk tatlı mı geldi ? .
Sağol hayatım. :Z Hak edene hak ettiğini vermeye devam edeceğiz. :Z
------

@Emre Ozansoy
@serhatt
@Gerekli24
@Alemdar
Arkadaşlara tebriklerimi iletiyorum. Adaleti savunan bir yönetim anlayışını savunanlardan olursunuz umarım.

yönetimde olan herkese başarılar....
Teşekkürler Barış'cığım. :Z Şüphesiz...

• Beğendim
  • Harika
Reactions: 12.Adam and Mr.At
Yönetime giren ve rütbe atlayan herkesi tebrik ediyorum.

Umarım kendi sesinizi çıkarabilen, adil yöneticiler olursunuz.

Adaletten şaşmayın!

Tebrikler
@Alemdar @Gerekli24 @TenTen

@Emre Ozansoy @serhatt ve @mesmeso üçünüzüde tebrik ediyorum yeni rütbeniz konusunda.. Artık elleriniz daha kuvvetli

Herkes için hayırlısı olsun.

Herkese merhaba 🙂
Kendi adıma yeni bir dönemin başlamasından dolayı hem mutlu hemde heyecanlı hissediyorum. Beni bu rütbeye layık gören başta yönetime olmak üzere destekleyen herkese teker teker teşekür ederim. Daha da iyi günlerde hep birlikte olmak dileği ile. Sağ olun, var olun. :bhr::bhr:

• Harika
Reactions: Alemdar
Herkese merhaba 🙂
Kendi adıma yeni bir dönemin başlamasından dolayı hem mutlu hemde heyecanlı hissediyorum. Beni bu rütbeye layık gören başta yönetime olmak üzere destekleyen herkese teker teker teşekür ederim. Daha da iyi günlerde hep birlikte olmak dileği ile. Sağ olun, var olun. :bhr::bhr:
Hep birlikte foruma katkı vermemiz dileği ile :)

• Harika
Reactions: TenTen
Herkese merhaba 🙂
Bende içimde karıncıklar oluşmaya başlamıştı neden tebriklere tepki vermiyor diye rütbe uçurdu mu ne :A
derken tepki vermeye başladın :Fkardeşim

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Üye olduğum günden beri en çalışkan üye kim diye sorsanız hiç düşünmeden @Emre Ozansoy derdim bu yüzden geç ama hak ettiği bir rütbeye yükselmiş tebrik ederim.

Uzun zaman sonra ilk defa bütün yöneticilere tam oy verdiğim bir anket oldu hepsini tebrik ediyorum.

Canpolata @Alemdar ve Bilbo Bagginse @TenTen (istediğin kadar ismini değiştir aklımda Hobbit olarak kaydettim seni) yeni rütbelerde başarılar diliyorum.

Lan sen nerden çıktın @Gerekli24 :A seni de ayrı tebrik ederim bu da bir ilk oldu galiba çünkü ilk kez forumda arkadaş gibi gördüğüm birisi yönetime ayak atıyor :X

Üye olduğum günden beri en çalışkan üye kim diye sorsanız hiç düşünmeden @Emre Ozansoy derdim bu yüzden geç ama hak ettiği bir rütbeye yükselmiş tebrik ederim.

Uzun zaman sonra ilk defa bütün yöneticilere tam oy verdiğim bir anket oldu hepsini tebrik ediyorum.

Canpolata @Alemdar ve Bilbo Bagginse @TenTen (istediğin kadar ismini değiştir aklımda Hobbit olarak kaydettim seni) yeni rütbelerde başarılar diliyorum.

Lan sen nerden çıktın @Gerekli24 :A seni de ayrı tebrik ederim bu da bir ilk oldu galiba çünkü ilk kez forumda arkadaş gibi gördüğüm birisi yönetime ayak atıyor :X
Çok teşekkür ederim sayın Baronum :)

Bende içimde karıncıklar oluşmaya başlamıştı neden tebriklere tepki vermiyor diye rütbe uçurdu mu ne :A
derken tepki vermeye başladın :Fkardeşim
Niye karıncalanıyor kaçacak değiliz. Teklif ettim onlarda değerlendirmiş kabul görmüş. Yeni rütbeyi algılamaya çalışıyorum. :A :A

bu arada çevrim içi yöneticiler kısmı maşallah :A
Mavi yöneticilerimiz her biri bir birbirinden kıdemli, artık gönül rahatlığı ile tembelliğe geçiş yapabilirim. Forum emin ellerde :Z
Foruma girdiğinden beri bunu hayal ediyorsun gibi gelmeye başladı bana. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tebrik eden herkese ve bizi arasına kabul gören yönetimdeki arkadaşlara teşekkürler. Hakkını vereceğimiz bir dönem olacağını umuyorum. Benimle birlikte yönetime giren @Alemdar ve @TenTen i de tebrik ederim. :D

• Harika
Reactions: Alemdar and TenTen