2025 Yönetici Değerlendirme Sonuçları Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Genel sonuclarda zirve olan ve diger kategirlerin hemen hemen hepsinde zirvede yer alan @serhatt tebrik ederim. @Emre Ozansoy yeni rütben hayirli olsun seninde :Z . Ikiniz daha önce haketmistiniz ama alim olmadigindan degisimde olmamisti galiba. Nasip banaymis sizi boyamak :A Mavi rengine hemen alistim :A

@mesmeso yillarin yöneticisisin ve bu sefer oranlarinda güzel bir artis oldu. Nihayet hakkini verdiler ve hakkin olan rütbeyi gecte olsun aldin :Z

@emreemreu 2 kategoride zirvede yer almissin. senide tebrik ederim :Z

@TenTen @Gerekli24 ve @Alemdar sizleride tebrik ederim. Aramiza hos geldiniz. Anketi yapma fikri olustugunda hic bir fikrim yoktu yeni alim olur mu durumlar nasil olunur diye ama sürec sizi yanimiza getirdi.

Herkese yeniden tebrikler. Nihayet artik dinlenmeye cekilecegim (umarim) :Z

Genel sonuclarda zirve olan ve diger kategirlerin hemen hemen hepsinde zirvede yer alan @serhatt tebrik ederim. @Emre Ozansoy yeni rütben hayirli olsun seninde :Z . Ikiniz daha önce haketmistiniz ama alim olmadigindan degisimde olmamisti galiba. Nasip banaymis sizi boyamak :A Mavi rengine hemen alistim :A

@mesmeso yillarin yöneticisisin ve bu sefer oranlarinda güzel bir artis oldu. Nihayet hakkini verdiler ve hakkin olan rütbeyi gecte olsun aldin :Z

@TenTen @Gerekli24 ve @Alemdar sizleride tebrik ederim. Aramiza hos geldiniz. Anketi yapma fikri olustugunda hic bir fikrim yoktu yeni alim olur mu durumlar nasil olunur diye ama sürec sizi yanimiza getirdi.

Herkese yeniden tebrikler. Nihayet artik dinlenmeye cekilecegim (umarum) :Z
Araya doğru şive kaymış 'umarum' 😂

Sen en büyüksün :)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Öncelikle yönetime yeni giren arkadaşları tebrik ederim uzun yıllar boyunca forumda yöneticilik yaparlar umarım.
Daha sonrasında da uzun yıllar boyunca yönetimde yer alıp bugün rütbe atlayan arkadaşlarımızı tebrik ederim forum adına hayırlı olsun.

Yeni rütbeniz Hayırlı olsuun kardeşlerim :)
@Emre Ozansoy
@Gerekli24
@Alemdar
@TenTen
@serhatt
Teşekkürler. :Z
------

Biraz daha konuşursan sana yazı onunla geçirme cezası vericem :A:A @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi

Cehenneme gitmeyi tercih ederim. :A
------

Herkese yeniden tebrikler. Nihayet artik dinlenmeye cekilecegim (umarum) :Z
Çok teşekkürler canım. Jet gibi açıklığa kavuşturdun yine, eline emeğine sağlık. :Z

Duygulandım... Bu kadar kategoride birinci olmayı beklemiyordum. :bhr:

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Alemdar