Çok sağol kardeşim
Çok sağol kardeşim
Araya doğru şive kaymış 'umarum' 😂Genel sonuclarda zirve olan ve diger kategirlerin hemen hemen hepsinde zirvede yer alan @serhatt tebrik ederim. @Emre Ozansoy yeni rütben hayirli olsun seninde. Ikiniz daha önce haketmistiniz ama alim olmadigindan degisimde olmamisti galiba. Nasip banaymis sizi boyamak
Mavi rengine hemen alistim
@mesmeso yillarin yöneticisisin ve bu sefer oranlarinda güzel bir artis oldu. Nihayet hakkini verdiler ve hakkin olan rütbeyi gecte olsun aldin
@emreemreu 2 kategoride zirvede yer almissin. senide tebrik ederim
@TenTen @Gerekli24 ve @Alemdar sizleride tebrik ederim. Aramiza hos geldiniz. Anketi yapma fikri olustugunda hic bir fikrim yoktu yeni alim olur mu durumlar nasil olunur diye ama sürec sizi yanimiza getirdi.
Herkese yeniden tebrikler. Nihayet artik dinlenmeye cekilecegim (umarum)![]()
Kardeşim rengini daha erken almalıydın aslında da geç olsun güç olmasınMavi renk bir garip olmuş.![]()
bilgisayardan yaziyorum. hizli olunca dikkat etmiyorumAraya doğru şive kaymış 'umarum' 😂
Sen en büyüksün![]()
Teşekkürler.
Cehenneme gitmeyi tercih ederim.
Çok teşekkürler canım. Jet gibi açıklığa kavuşturdun yine, eline emeğine sağlık.Genel sonuclarda zirve olan ve diger kategirlerin hemen hemen hepsinde zirvede yer alan @serhatt tebrik ederim. @Emre Ozansoy yeni rütben hayirli olsun seninde. Ikiniz daha önce haketmistiniz ama alim olmadigindan degisimde olmamisti galiba. Nasip banaymis sizi boyamak
Mavi rengine hemen alistim
@mesmeso yillarin yöneticisisin ve bu sefer oranlarinda güzel bir artis oldu. Nihayet hakkini verdiler ve hakkin olan rütbeyi gecte olsun aldin
@emreemreu 2 kategoride zirvede yer almissin. senide tebrik ederim
@TenTen @Gerekli24 ve @Alemdar sizleride tebrik ederim. Aramiza hos geldiniz. Anketi yapma fikri olustugunda hic bir fikrim yoktu yeni alim olur mu durumlar nasil olunur diye ama sürec sizi yanimiza getirdi.
Herkese yeniden tebrikler. Nihayet artik dinlenmeye cekilecegim (umarum)![]()
@TenTen @Gerekli24 @Alemdar Tff 1.ligden Süper Lig’e hoşgeldiniz.Dosi farki mi acaba bilemedim
aylarca anketin nasil yapilmasini cözmeye calisip sonrasindada yorucu bir sürece girdim ama nihayet sonlandi![]()
Hayırlısıyla Arda Turan gibi yakında avrupa yapıcaz 😂
Gs’a yakın olan Eyüpspor’u sevmiyorum.Ligdeki bazı takımlar Gs’a peşkeş çekiliyor.Hayırlısıyla Arda Turan gibi yakında avrupa yapıcaz 😂
Canım moderatör oldum şimdi buna cevap verirsem vallahi geri alırlar 😂 Boşver agam sezon bitmiş zaten 😂Gs’a yakın olan Eyüpspor’u sevmiyorum.Ligdeki bazı takımlar Gs’a peşkeş çekiliyor.
@serhatt yeni rütben hayırlı uğurlu olsun.Sana çok yakıştı. Bol bol çarpığa ceza vermeni diliyorum.Canım çok mersi, sana da hayırlı olsun.
------
Sizler sayesinde, çok teşekkür ederim.![]()
Ne oldu korktun mu? Koltuk tatlı mı geldi ?Canım moderatör oldum şimdi buna cevap verirsem vallahi geri alırlar 😂 Boşver agam sezon bitmiş zaten 😂
Biz koltuk sevdalısı değiliz paşam, benim ceddim savaşarak ölenlerden 😂😂@serhatt yeni rütben hayırlı uğurlu olsun.Sana çok yakıştı. Bol bol çarpığa ceza vermeni diliyorum.
------
Ne oldu korktun mu? Koltuk tatlı mı geldi ?![]()
Editör dönemi ne zamandır yok admin bey? Ben editör açıklanacak diye bekliyordumSon yılların en büyük yenilenmesi oldu, herkese hayırlı olsun.![]()