- Reaksiyon puanı
- 115,627
- Puanı
- 1,060
@tekin ‘i adminin radarına girmesini uzun bir süre önce sağlamıştım zaten @RüzgarGülü
@tekin ‘i adminin radarına girmesini uzun bir süre önce sağlamıştım zaten @RüzgarGülü
Zaten büyük sıkıntı yaşıyorum senaryo kısmında hedef kitlesi tarafından@tekin ‘i adminin radarına girmesini uzun bir süre önce sağlamıştım zaten @RüzgarGülü
benim hesaplarıma göre ben yönetime kafadan giriyorum ama adminmi süper modelmi olacağım orası daha net değil
süper modeldemi olmam acaba? öyle bir ihtimaldemi yok? ben ordan yürüyecektim zirveye hadi süper modluk kalsında modellik bari olsun ya, o kadar aktiflik boşamı gidecek"Bir Aktiv Üye'nin hayalleri" diye forum tarihine gecer @Dosi
İlk önce favori üye olman gerekiyor @tekinsüper modeldemi olmam acaba? öyle bir ihtimaldemi yok? ben ordan yürüyecektim zirveye hadi süper modluk kalsında modellik bari olsun ya, o kadar aktiflik boşamı gidecek
o kısmı atlatırız diye düşünmüştümİlk önce favori üye olman gerekiyor @tekin
süper modeldemi olmam acaba? öyle bir ihtimaldemi yok? ben ordan yürüyecektim zirveye hadi süper modluk kalsında modellik bari olsun ya, o kadar aktiflik boşamı gidecek
İlk önce favori üye olman gerekiyor @tekin
o kısmı atlatırız diye düşünmüştüm
damien isim değiştirince kafasında yıldızlar çakmaya başladıModelliği bilemem
------
Bak Damien bile çözmüṣ olayı
O bile favori üye sen değilsin işte bir düşündamien isim değiştirince kafasında yıldızlar çakmaya başladı
keith longdan damienliğe geçiş bir insanı bu kadar mı değiştirir
damien isim değiştirince kafasında yıldızlar çakmaya başladı
keith longdan damienliğe geçiş bir insanı bu kadar mı değiştirir
adam emek vermiş favori üye olmuş takdir ediyorum zaten, benimde çabam o yönde.. ne demişler azimle çalışan! deler engelleriO bile favori üye sen değilsin işte bir düşün
yarın ismimi murtaza diye değiştireceğim belki banada kal gelirBenim seninle ilgili de bu yönde içimde düṣüncelerim var ama zaman gösterecek
adam emek vermiş favori üye olmuş takdir ediyorum zaten, benimde çabam o yönde.. ne demişler azimle çalışan! deler engelleri
------
yarın ismimi murtaza diye değiştireceğim belki banada kal gelir
Aklında kurduğun ne bilmiyorum ama eski zamanları düşünürsen daima emekli olanlar aktif olmayan yöneticiler oluyordu yani benle alakalı hayaller kurma
ayyy ne hayali kurucam be cebime para mı girecek x,y,z yönetici olsaAklında kurduğun ne bilmiyorum ama eski zamanları düşünürsen daima emekli olanlar aktif olmayan yöneticiler oluyordu yani benle alakalı hayaller kurma
100% alımlar olacak diye bir durum yok. Konuda sadece önerin yazıyor. Her sene alım yapıldığında “Başvurularınızı yapmak için, neden istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyı bana özel mesaj yoluyla göndermeniz yeterlidir.” mesajı oluyordu