2024 Sonu Yönetici Değerlendirme Anketi

Sende gazi vermissin @tekin 'e :A ama @Dosi güzel sisler onu merak etme :D

Bakalim bekliyoruz sonuclari kim yeni girecek yönetime, kim cikacak, kimin rengi degisecek. :A
çok farklı şeyler olacak değil ya. Umarım forum için en iyisi olur. Daha farklı tarzlarda konu açılır ve yorum sayısı artar :)

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and tekin
  • Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
adam emek vermiş favori üye olmuş takdir ediyorum zaten, benimde çabam o yönde.. ne demişler azimle çalışan! deler engelleri :A
------

yarın ismimi murtaza diye değiştireceğim belki banada kal gelir :A
ayyy noldu şimdi @12.Adam ile birlikte @Dosi hükümetini düşürdünüz mü oylarınızla :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
ayyy noldu şimdi @12.Adam ile birlikte @Dosi hükümetini düşürdünüz mü oylarınızla :A
Aklında kurduğun ne bilmiyorum ama eski zamanları düşünürsen daima emekli olanlar aktif olmayan yöneticiler oluyordu yani benle alakalı hayaller kurma :A

100% alımlar olacak diye bir durum yok. Konuda sadece önerin yazıyor. Her sene alım yapıldığında “Başvurularınızı yapmak için, neden istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyı bana özel mesaj yoluyla göndermeniz yeterlidir.” mesajı oluyordu

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Aklında kurduğun ne bilmiyorum ama eski zamanları düşünürsen daima emekli olanlar aktif olmayan yöneticiler oluyordu yani benle alakalı hayaller kurma :A

100% alımlar olacak diye bir durum yok. Konuda sadece önerin yazıyor. Her sene alım yapıldığında “Başvurularınızı yapmak için, neden istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyı bana özel mesaj yoluyla göndermeniz yeterlidir.” mesajı oluyordu
ayyy ne hayali kurucam be cebime para mı girecek x,y,z yönetici olsa :F:F

2. kısmı anlamadım :A