2024 Sonu Yönetici Değerlendirme Anketi

Bir arkadaş biz tüm yöneticilere basmıştı düşük puanları, en yüksek 2 puan vermişti. Art niyet vardı. Sonradan admin onun oyunu geçersiz sayıp tekrar hesap etmişti. Aslında çok bi fark olmuyor bir kaç düşük oylar.
Neyse yorum yapmayacağım artık. Çekingem yok tabiki

Zaten son zamanlar yöneticiliğin bir anlamı yok. Olay falan da olmuyor.
Aksakallı dede gibi geziyorsun forumda. Ol işte yönetici. Bir şey fark etmeyecek zaten.

Ayol 5'te 5'lik bayan mükemmel hemşehrin var burada.
İzmit'e girişlerini yasaklatayım da gör sen.

------

Şu kısma kalbimi bıraktım, ben de kesinlikle süper modluğu hak ettiğimi düşünüyorum.

Keşke herkes senin gibi objektif yaklaşabilse çok teşekkür ederim canım, onore oldum.

Reactions: AhmetBayram
Bence @xemrexxx 'in yönetime girme vakti geldi.
ama dur ceza yemiṣti dimi
@Dosi @Bully @12.Adam
heyatım ben kişiler ve konular karşısında objektifliğimi koruyamam o yüzden 11 yıldır öyle bir niyetim yok

ilk 8-10 ay niyetim vardı ama baktım yöneticiler de objektif kalamıyor, o zaman çok da anlamı yok dedim

------

neyse oylarımı kullandım
bence admin pompy reyiz olmalı hatta yönetim odasına bomba koyup mevcut yönetimi yok ederek başa gelmeli

Son düzenleme:
Kuşum sende yöneticilik vasfı yok hiç kendini bu yalanlarla aklamaya çalışma.

Reactions: 12.Adam and serhatt
Gerçekleri biraz sert söylediğim için üyelerle geçinme alanında sonunculuğum hayırlı olsun.
Herkesin layığıyla değerlendirilip hakkı olan sonuçları alması dileğiyle.

Değerlendirmemi gönderdim. Hayırlı olsun. Bence 3-4 kiṣi yönetimden çıkabilir aktif olmadıkları için. Fazla yöneticiye de gerek yok. 30-40 kiṣiyi mevcut arkadaṣlar idare eder. Neredeyse hepsinin yönetimsel konularda daha aktif olmaları gerek. Kolay gelsin herkese.

Reactions: RüzgarGülü
Senle Emrenin yeri bazı mavilerle değişmesi lazım artık hemşerim 🤗 en azından forumdasınız ve katkı veriyorsunuz ☺️

Dedim ya neye cekineceksin işte

Ben düşük felan vermeyecem herkese niye öyle dedin durduk yere beni örnek göstermen felan. Neyse ben iyi ki arsizim alinmam

Zaten son zamanlar yöneticiliğin bir anlamı yok. Olay falan da olmuyor.
Aksakallı dede gibi geziyorsun forumda. Ol işte yönetici. Bir şey fark etmeyecek zaten.
Aksakallı dedeyi severiz ama dede değiliz
böyle iyi. Bir işte sürekli yapmam gereken birşey olursa beni boğuyor. Canım isteyince yapmam lazım

Gerçekleri biraz sert söylediğim için üyelerle geçinme alanında sonunculuğum hayırlı olsun.
Konu felan açman çok güzel, ilgi, alakan da var ama üyelerle iletişim de önemli tabi. Sonuçta burası forum konuyu açıp altında yönetici yazamaz yazmıyor. Bu da senle ilgili eleştirim.

Reactions: Dosi
Foruma yeniden ikinci bir Admin veya Co-Admin rütbesi gelmeli bu arada @bazinga Hem seni yönetimsel konularda rahatlatır olmadığın zamanlar.

Reactions: 12.Adam
Senle Emrenin yeri bazı mavilerle değişmesi lazım artık hemşerim 🤗 en azından forumdasınız ve katkı veriyorsunuz ☺️
Teşekkürler canım, hak edene hak ettiğinin verilmesi taraftarıyım ben de. Emeklerimizin başkaları tarafından fark edilip görülmesi beni mutlu ediyor.

Bence fena gitmiyorsun . Mesajlarıma gereken önemi gösteriyorsun, belki mesaj yoğunluğundan benim iletiler sonunculuğa sürükleniyor.

Herkese 1 verip geçtik Allah affetsin.
Yani her değerlendirme birileri öyle yapacak illa

@bazinga kontrol eder. Öyle yapmışsan oyların silinir.
Yani şimdi şu aktifliğimize 1 verilmez hadi ama
yorum yaptığın konuların %90’ı yöneticilere ait
objektifliğin yerlerde
Arsız olmak iyidir
hep yanlış anla sen. Örnek bir üstte

@bazinga 'ya faşist mi demek istiyorsun?
Objektif değerlendirmelerim sonucu verdiğim puanları neden silsin?

Reactions: 12.Adam and Dosi