2024 Sonu Yönetici Değerlendirme Anketi

Yok karistiracak birşey yok ne gorduysek onu deriz zaten aktif olanlar belli :D

Yahu emoji koymadım ciddiye al diye :F

Elime gectin dedim doğruları yazarım işte cekinecek birseyin yok ki kötü birşey demedim yoklama çektim :D

Aman aman ben ne alaka :D
Bir arkadaş biz tüm yöneticilere basmıştı düşük puanları, en yüksek 2 puan vermişti. Art niyet vardı. Sonradan admin onun oyunu geçersiz sayıp tekrar hesap etmişti. Aslında çok bi fark olmuyor bir kaç düşük oylar.
Neyse yorum yapmayacağım artık. Çekingem yok tabiki :A

Yok karistiracak birşey yok ne gorduysek onu deriz zaten aktif olanlar belli :D

Yahu emoji koymadım ciddiye al diye :F

Elime gectin dedim doğruları yazarım işte cekinecek birseyin yok ki kötü birşey demedim yoklama çektim :D

Aman aman ben ne alaka :D
Zaten son zamanlar yöneticiliğin bir anlamı yok. Olay falan da olmuyor.
Aksakallı dede gibi geziyorsun forumda. Ol işte yönetici. Bir şey fark etmeyecek zaten. :A

Şaka bir yana değerlendirmemi yaptım.

Kimse mükemmel değildir bu sene 5 de 5 verdiğim yönetici olmadı

Çok sevdiğim isimlerde olsa sarayda genede kendi açımdan, objektif şekilde oylarımı verdim.

Evet, 1 yıldan fazladır aktif olmayanlarada ona göre puan verdim.

Hayırlısı olsun.

Kolay gelsin @bazinga
Ayol 5'te 5'lik bayan mükemmel hemşehrin var burada. :A İzmit'e girişlerini yasaklatayım da gör sen. :A
------

Değerlendirmeyi yaptım.

Forumda bayağı yönetici varmış. Çok sakin geçiyor forumda günler. Aktif üye sayısı epey azaldı. Bir günde 100-150 mesaj yazılıyor. Eskiden bir sohbette bu kadar yazıyorduk zaten. Sorunlu, devamlı ceza alan üyeler de yok. O yüzden yöneticiliğin çok büyük bir anlamı kalmadı artık bence.

Değerlendirmeden bir kaç ipucu verebiliyorsak tüm sorularda tam puan verdiğim tek yönetici @serhatt oldu. Hem aktif, konu açmada, mesaj yazmada hep en yukarılarda. Kesinlikle süper moderatör olmayı hak ediyor.

Galiba 1 ya da 2 yerde bir puan kırptım @Emre Ozansoy dan. Kesinlikle çok iyi bir yönetici. Bilinen magazin, dizi haberleri sitelerinde rahatlıkla editörlük yapacak donanıma sahip. Onun da kesinlikle süper mod olması gerektiğini düşünüyorum.

Yeni yöneticiye gerek varsa @phoebebuffay @RüzgarGülü ve @Royal Highness en uygun isimler bence şu an. Yapmak isterse @MasacRE de yıllardır zaten yapabilir.

Başarılar dilerim herkese.
Şu kısma kalbimi bıraktım, ben de kesinlikle süper modluğu hak ettiğimi düşünüyorum.

Keşke herkes senin gibi objektif yaklaşabilse çok teşekkür ederim canım, onore oldum. :bhr:

• Olmamış
Reactions: AhmetBayram
Bence @xemrexxx 'in yönetime girme vakti geldi. :Z ama dur ceza yemiṣti dimi :A @Dosi @Bully @12.Adam
heyatım ben kişiler ve konular karşısında objektifliğimi koruyamam o yüzden 11 yıldır öyle bir niyetim yok :A:A
ilk 8-10 ay niyetim vardı ama baktım yöneticiler de objektif kalamıyor, o zaman çok da anlamı yok dedim :A:A
------

neyse oylarımı kullandım :X bence admin pompy reyiz olmalı hatta yönetim odasına bomba koyup mevcut yönetimi yok ederek başa gelmeli :A:A:A:A

Son düzenleme:
heyatım ben kişiler ver konular karşısında objektifliğimi koruyamam o yüzden 11 yıldır öyle bir niyetim yok :A:A
ilk 8-10 ay niyetim vardı ama baktım yöneticiler de objektif kalamıyor, o zaman çok da anlamı yok dedim :A:A
------

neyse oylarımı kullandım :X bence admin pompy reyiz olmalı hatta yönetim odasına bomba koyup mevcut yönetimi yok ederek başa gelmeli :A:A:A:A
Kuşum sende yöneticilik vasfı yok hiç kendini bu yalanlarla aklamaya çalışma. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Gerçekleri biraz sert söylediğim için üyelerle geçinme alanında sonunculuğum hayırlı olsun. :A Herkesin layığıyla değerlendirilip hakkı olan sonuçları alması dileğiyle.

Değerlendirmemi gönderdim. Hayırlı olsun. Bence 3-4 kiṣi yönetimden çıkabilir aktif olmadıkları için. Fazla yöneticiye de gerek yok. 30-40 kiṣiyi mevcut arkadaṣlar idare eder. Neredeyse hepsinin yönetimsel konularda daha aktif olmaları gerek. Kolay gelsin herkese.

Ayol 5'te 5'lik bayan mükemmel hemşehrin var burada. :A İzmit'e girişlerini yasaklatayım da gör sen. :A
------

Şu kısma kalbimi bıraktım, ben de kesinlikle süper modluğu hak ettiğimi düşünüyorum.

Keşke herkes senin gibi objektif yaklaşabilse çok teşekkür ederim canım, onore oldum. :bhr:
Senle Emrenin yeri bazı mavilerle değişmesi lazım artık hemşerim 🤗 en azından forumdasınız ve katkı veriyorsunuz ☺️

Bir arkadaş biz tüm yöneticilere basmıştı düşük puanları, en yüksek 2 puan vermişti. Art niyet vardı. Sonradan admin onun oyunu geçersiz sayıp tekrar hesap etmişti. Aslında çok bi fark olmuyor bir kaç düşük oylar.
Neyse yorum yapmayacağım artık. Çekingem yok tabiki :A
Dedim ya neye cekineceksin işte :D

Ben düşük felan vermeyecem herkese niye öyle dedin durduk yere beni örnek göstermen felan. Neyse ben iyi ki arsizim alinmam :F
Zaten son zamanlar yöneticiliğin bir anlamı yok. Olay falan da olmuyor.
Aksakallı dede gibi geziyorsun forumda. Ol işte yönetici. Bir şey fark etmeyecek zaten. :A
Aksakallı dedeyi severiz ama dede değiliz :) böyle iyi. Bir işte sürekli yapmam gereken birşey olursa beni boğuyor. Canım isteyince yapmam lazım :)
Gerçekleri biraz sert söylediğim için üyelerle geçinme alanında sonunculuğum hayırlı olsun. :A Herkesin layığıyla değerlendirilip hakkı olan sonuçları alması dileğiyle.
Konu felan açman çok güzel, ilgi, alakan da var ama üyelerle iletişim de önemli tabi. Sonuçta burası forum konuyu açıp altında yönetici yazamaz yazmıyor. Bu da senle ilgili eleştirim. :)

• İlginç
Reactions: Dosi
Foruma yeniden ikinci bir Admin veya Co-Admin rütbesi gelmeli bu arada @bazinga Hem seni yönetimsel konularda rahatlatır olmadığın zamanlar.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Senle Emrenin yeri bazı mavilerle değişmesi lazım artık hemşerim 🤗 en azından forumdasınız ve katkı veriyorsunuz ☺️
Teşekkürler canım, hak edene hak ettiğinin verilmesi taraftarıyım ben de. Emeklerimizin başkaları tarafından fark edilip görülmesi beni mutlu ediyor. :Z

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Bence fena gitmiyorsun . Mesajlarıma gereken önemi gösteriyorsun, belki mesaj yoğunluğundan benim iletiler sonunculuğa sürükleniyor. :A

Herkese 1 verip geçtik Allah affetsin.
Yani her değerlendirme birileri öyle yapacak illa :A
@bazinga kontrol eder. Öyle yapmışsan oyların silinir.
Yani şimdi şu aktifliğimize 1 verilmez hadi ama :A yorum yaptığın konuların %90’ı yöneticilere ait :A objektifliğin yerlerde
Dedim ya neye cekineceksin işte :D

Ben düşük felan vermeyecem herkese niye öyle dedin durduk yere beni örnek göstermen felan. Neyse ben iyi ki arsizim alinmam :F

Aksakallı dedeyi severiz ama dede değiliz :) böyle iyi. Bir işte sürekli yapmam gereken birşey olursa beni boğuyor. Canım isteyince yapmam lazım :)

Konu felan açman çok güzel, ilgi, alakan da var ama üyelerle iletişim de önemli tabi. Sonuçta burası forum konuyu açıp altında yönetici yazamaz yazmıyor. Bu da senle ilgili eleştirim. :)
Arsız olmak iyidir :A hep yanlış anla sen. Örnek bir üstte :A

Yani her değerlendirme birileri öyle yapacak illa :A
@bazinga kontrol eder. Öyle yapmışsan oyların silinir.
Yani şimdi şu aktifliğimize 1 verilmez hadi ama :A yorum yaptığın konuların %90’ı yöneticilere ait :A objektifliğin yerlerde

Arsız olmak iyidir :A hep yanlış anla sen. Örnek bir üstte :A
@bazinga 'ya faşist mi demek istiyorsun? :A Objektif değerlendirmelerim sonucu verdiğim puanları neden silsin? :A

• İlginç
Reactions: 12.Adam and Dosi