2024 Sonu Yönetici Değerlendirme Anketi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,373
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bir Fav10 klasiği olarak belli aralıklarla yönetici değerlendirmelerinde bulunup kadroda bazı düzenlemelere gidiyoruz. Bu kez ara epey uzasa da 2024'ü kapatıp 2025'e yaklaşırken yeni değerlendirme vakti geldi...

Şuradaki linke tıklayarak yöneticiler ve forum hakkındaki genel düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Ayrıca forumun 2027'de 20. yılına ulaşmasına katkıda bulunacak yeni yönetici adayları da arıyoruz. Uygun olduğunu düşündüğünüz kişileri değerlendirme anketinde belirtebilirsiniz.

Oylama 28 Aralık Cumartesi gecesi sona erecektir.

Değerlendirmemi yaptım. Hayırlı olsun.

Benim zamanımda yönetime girdikten 6 ay sonra ve 1. yılımda değerlendirilmiştik. Siz bu konuda şanslı oldunuz @Emre Ozansoy @serhatt :A
Sizinde ilk değerlendirmeniz.

Yanılmıyorsam bu benim 4. kez değerlendirmem.

Edit: evet 4. Kez oluyormuş
Bu değerlendirmeye göre super mod olmam gerekiyor zira o rütbenin artık güncellenmesi gerekiyor. :A

Bu değerlendirmeye göre super mod olmam gerekiyor zira o rütbenin artık güncellenmesi gerekiyor. :A
Beklentiyi çok yüksek tutma. İlk değerlendirmede en yüksek not alan yönetici olmama rağmen yeşil olmaya devam etmiştim :A Bi bakarsın emekli olmuşuz. Her şey mümkün :A

Beklentiyi çok yüksek tutma. İlk değerlendirmede en yüksek not alan yönetici olmama rağmen yeşil olmaya devam etmiştim :A Bi bakarsın emekli olmuşuz. Her şey mümkün :A
Valla beklentim yüksek bu yoğun ve zor günlerimde bile foruma emek veriyorsam karşılığını da almak isterim. :A

Ehehehe elime geçtin @Dosi

Emeğine sağlık adminim @bazinga :)

Detaylı yanıtlayacağim için akşam uyanınca yazarım şimdi yarı uykulu yarı uyanık olmaz :)
------

ben buna katılmayayım henüz yeniyim çünkü :bhr:
Yap yap uzun zamandır burdasın ne yenisi. Zaten öyle çok herşeyi etkileyen durum değil:D

Detaylı yanıtlayacağim için akşam uyanınca yazarım şimdi yarı uykulu yarı uyanık olmaz :)
------

Yap yap uzun zamandır burdasın ne yenisi. Zaten öyle çok herşeyi etkileyen durum değil:D
Aaa ne konuda :A
Sizin farkettiğiniz kadarı ile aktif değilsem. Konular açmıyorsam. Yöneticilerin el attığı konularda var değilsem. Talep edildiğinde veya edilmediğinde konuları mesajları sağa sola taşıma kilitleme vs yapmıyorsam yani kısacası varlığımdan habersizseniz affetme tabi :A

Değerlendirmeyi yaptım.

Forumda bayağı yönetici varmış. Çok sakin geçiyor forumda günler. Aktif üye sayısı epey azaldı. Bir günde 100-150 mesaj yazılıyor. Eskiden bir sohbette bu kadar yazıyorduk zaten. Sorunlu, devamlı ceza alan üyeler de yok. O yüzden yöneticiliğin çok büyük bir anlamı kalmadı artık bence.

Değerlendirmeden bir kaç ipucu verebiliyorsak tüm sorularda tam puan verdiğim tek yönetici @serhatt oldu. Hem aktif, konu açmada, mesaj yazmada hep en yukarılarda. Kesinlikle süper moderatör olmayı hak ediyor.

Galiba 1 ya da 2 yerde bir puan kırptım @Emre Ozansoy dan. Kesinlikle çok iyi bir yönetici. Bilinen magazin, dizi haberleri sitelerinde rahatlıkla editörlük yapacak donanıma sahip. Onun da kesinlikle süper mod olması gerektiğini düşünüyorum.

Yeni yöneticiye gerek varsa @phoebebuffay @RüzgarGülü ve @Royal Highness en uygun isimler bence şu an. Yapmak isterse @MasacRE de yıllardır zaten yapabilir.

Başarılar dilerim herkese.

Aaaa kaç yıllık üyesin yahuu, ne yenisi 😄😄

Bence yapmalısın, eline geçen demokratik hakkını değerlendir 🤗

------

erken daha her oy önem arz eder :D kimseye haksızlık etmek istemem daha zaman var bu oylamaya katılmam için :)

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Değerlendirmemi yaptım. Hayırlı olsun.

Benim zamanımda yönetime girdikten 6 ay sonra ve 1. yılımda değerlendirilmiştik. Siz bu konuda şanslı oldunuz @Emre Ozansoy @serhatt :A
Sizinde ilk değerlendirmeniz.

Yanılmıyorsam bu benim 4. kez değerlendirmem.

Edit: evet 4. Kez oluyormuş
@tekin ve @12.Adam için intikam vakti, seni kutup ışıklarına sürecekler :A :A @Bully @MasacRE @Angelica @Royal Highness @Zeyno @cookies @serhatt @ozmoturk @offensive

Aynen sandığa gidin.. Yukarıda olup 2 yıldır görmediğim kişiler olabilir 🤭🤭🤭 Sarayı karıştıralım 🤭🤣🤭🤣🤭🤣 @RüzgarGülü
Yok karistiracak birşey yok ne gorduysek onu deriz zaten aktif olanlar belli :D
Aaa ne konuda :A
Sizin farkettiğiniz kadarı ile aktif değilsem. Konular açmıyorsam. Yöneticilerin el attığı konularda var değilsem. Talep edildiğinde veya edilmediğinde konuları mesajları sağa sola taşıma kilitleme vs yapmıyorsam yani kısacası varlığımdan habersizseniz affetme tabi :A
Yahu emoji koymadım ciddiye al diye :F

Elime gectin dedim doğruları yazarım işte cekinecek birseyin yok ki kötü birşey demedim yoklama çektim :D
Değerlendirmeyi yaptım.

Forumda bayağı yönetici varmış. Çok sakin geçiyor forumda günler. Aktif üye sayısı epey azaldı. Bir günde 100-150 mesaj yazılıyor. Eskiden bir sohbette bu kadar yazıyorduk zaten. Sorunlu, devamlı ceza alan üyeler de yok. O yüzden yöneticiliğin çok büyük bir anlamı kalmadı artık bence.

Değerlendirmeden bir kaç ipucu verebiliyorsak tüm sorularda tam puan verdiğim tek yönetici @serhatt oldu. Hem aktif, konu açmada, mesaj yazmada hep en yukarılarda. Kesinlikle süper moderatör olmayı hak ediyor.

Galiba 1 ya da 2 yerde bir puan kırptım @Emre Ozansoy dan. Kesinlikle çok iyi bir yönetici. Bilinen magazin, dizi haberleri sitelerinde rahatlıkla editörlük yapacak donanıma sahip. Onun da kesinlikle süper mod olması gerektiğini düşünüyorum.

Yeni yöneticiye gerek varsa @phoebebuffay @RüzgarGülü ve @Royal Highness en uygun isimler bence şu an. Yapmak isterse @MasacRE de yıllardır zaten yapabilir.

Başarılar dilerim herkese.
Aman aman ben ne alaka :D

Şaka bir yana değerlendirmemi yaptım.

Kimse mükemmel değildir bu sene 5 de 5 verdiğim yönetici olmadı

Çok sevdiğim isimlerde olsa sarayda genede kendi açımdan, objektif şekilde oylarımı verdim.

Evet, 1 yıldan fazladır aktif olmayanlarada ona göre puan verdim.

Hayırlısı olsun.

Kolay gelsin @bazinga