Estağfurullah, özür dilemene gerek yokHaklısın , özür dilerim.
Tebrik ederim, kasım ayının en değerlisi seçildin.
Yok yahu, o işin şakasıHayda sırada @12.Adam ‘ mı var
O hep işin goygoyunda. Sana karşı bir art niyeti yok. Pek tebrik etmiyor ve düşünememiştir (Bunu da kabul gör)
Elbette sen bana takılabilirsin, büyük hatırın var.Hayda sırada @12.Adam ‘ mı var
O hep işin goygoyunda. Sana karşı bir art niyeti yok. Pek tebrik etmiyor ve düşünememiştir (Bunu da kabul gör)
Numarayı söyler misin? Hangi mesaj ? Gözüme perde indi sanırsam
Alıntı etmişsin ya işte. Bu mesajdakiydiElbette sen bana takılabilirsin, büyük hatırın var.Bir de ahhh işte hayırsız eşek.
------
Numarayı söyler misin? Hangi mesaj ? Gözüme perde indi sanırsam
Hayır, sen başka mesajı söyledin.Alıntı etmişsin ya işte. Bu mesajdakiydi
85 bildirimi varmış. Sırayla giderken dikkat bile etmemiştir nerde olduğunun. Benim bildirimleri görmediği oldu.
Vay be @tekin i savundum
Bu işte. Aaa inanmıyorsan son yazılan yazılar ortadaHayda sırada @12.Adam ‘ mı var
İnandım inanıyorum zaten mesajların kronolojisini düzenleyememiştim.Bu işte. Aaa inanmıyorsan son yazılan yazılar ortada
Konuyu ilk açtığı günlerde konuda @Dosi'nin mesaj sayısını geçmeye çalışmıştım ama ne mümkün@Dosi konudaki 140.mesaj oh be
Yakalamazsın hızlı gonzalez oKonuyu ilk açtığı günlerde konuda @Dosi'nin mesaj sayısını geçmeye çalışmıştım ama ne mümkün
Ekli dosyayı görüntüle 131430
Açtığım konularda en çok mesaj yazan olmak istemiyorum ama bir çok üye ile sohbet olunca kaçınılmaz oluyorKonuyu ilk açtığı günlerde konuda @Dosi'nin mesaj sayısını geçmeye çalışmıştım ama ne mümkün
Ekli dosyayı görüntüle 131430
Modem gibi düşün @Royal HighnessAçtığım konularda en çok mesaj yazan olmak istemiyorum ama bir çok üye ile sohbet olunca kaçınılmaz oluyor
Yakalamazsın hızlı gonzalez o@Dosi
İkinize de katılıyorumAçtığım konularda en çok mesaj yazan olmak istemiyorum ama bir çok üye ile sohbet olunca kaçınılmaz oluyor
Süper bir benzetmeydiModem gibi düşün @Royal Highness
Mersi canım daha benzetmelerim var ahhh sırasını bekliyor.İkinize de katılıyorum
------
Süper bir benzetmeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?