2024 Kasım Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 3 üye finale yükselsin?

• Hobbit

• xemrexxx

• tekin

• Royal Highness

• Angelica

• Keith Long

• cokiyitvci

• ahmetbey

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Üst üste konu açmamak gerekir kim için dedin? :A

Gündüz girebilecek durumda değildim :A Ayrıca sen bana daha önce demiştin, gündüz girmek için kendini zorlama, akşam girersin diye? :A
Kendim içindi o :A aylık en ve bu konu için dedim.

İlla aktif ol demedik. Sadece gündüz aktif olsaydın bu durum olmazdı dedim :A
Ayrıca öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum :A
------

Biraz düṣüneyim bakalım yılın üyesinde kim bana oy vermiṣ bir Akrepliğimi konuṣturayım :A @Dosi
pek sağlıklı bir durum değil :A sana oy vermiş olanlar rakibinden dolayı oy vermiş olabilir veya sana oy verecekken bir mevzudan dolayı rakibine oy vermiş olabilir.
Diğer turlarıda baz alman gerekir :A

Kendim içindi o :A aylık en ve bu konu için dedim.

İlla aktif ol demedik. Sadece gündüz aktif olsaydın bu durum olmazdı dedim :A
Ayrıca öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum :A
Ayın enleri konusunu beklenmedik zamanda açında afallamış olamaz mıyım, bu gece bekliyordum ben öyle demiştin sonuçta :A

Hımm, kanıtla gelmeye çalışacağım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ayın enleri konusunu beklenmedik zamanda açında afallamış olamaz mıyım, bu gece bekliyordum ben öyle demiştin sonuçta :A

Hımm, kanıtla gelmeye çalışacağım :A
Kanıtla buraya gelme. Dm’den atarsın :A
Yani dün sana 23.59 deyince nasıl ciddiye alırsın :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Ben beğendim sanıyordum 😱

Enler konusu, @Yakamoz-Asi nin konusu, @xemrexxx bildirimleri derken bu konu kaynamış :A

Neyse bu vesileyle sohbet dönmüş oldu burda :A
Sayemde bir
Teşekkür bile yok. :A
İşte üst üste konu açmamak gerekir. Gündüz girmiş olsaydın arada kaynamazdı :A

Üst üste konu açmamak gerekir kim için dedin? :A

Gündüz girebilecek durumda değildim :A Ayrıca sen bana daha önce demiştin, gündüz girmek için kendini zorlama, akşam girersin diye? :A
Bak bu kez lafı mosi yedi , durum eşitlendi. :A

• İlginç
Reactions: Bully and Dosi
Kanıtla buraya gelme. Dm’den atarsın :A
Yani dün sana 23.59 deyince nasıl ciddiye alırsın :A
Kanıtları buraya atacak kadar deli değilim canım, benim de düşüncem dm idi :A

Ben onu ciddiye aldım valla :F Yoğun yazışmalarda şaka-gerçek ayırt edilmeyebiliyor bazen :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Kanıtları buraya atacak kadar deli değilim canım, benim de düşüncem dm idi :A

Ben onu ciddiye aldım valla :F Yoğun yazışmalarda şaka-gerçek ayırt edilmeyebiliyor bazen :A
Gece 12 gibi derdim ciddiyet olsa. Yarına derken özellikle 23.59’u belirtmeyi anlaman gerekirdi A
Neyse çözdük mevzuyu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Gece 12 gibi derdim ciddiyet olsa. Yarına derken özellikle 23.59’u belirtmeyi anlaman gerekirdi A
Neyse çözdük mevzuyu :A
Aynen çözdük :A Ben gerçekten bu gece bekliyordum konuyu :A Öğlen açtığını görünce erkene aldı herhalde dedim :A

Gece konu açma alışkanlığın da var ya sonuçta hani :A 23.59’da şaka yaptığın hiç aklıma gelmedi :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
@ahmetbey çok umursamamış oylamanı :A

Bu aralar enerjim bitiyor akşamları. Erkenden aradan çıkardık :A
Valla ya. @ahmetbey sana oy verdiğim mesajı beğenmen veya harika atman gerekiyordu :A Tepkisiz kalırsan üyeler oy vermez yoksa sana :A
------

@ahmetbey çok umursamamış oylamanı :A

Bu aralar enerjim bitiyor akşamları. Erkenden aradan çıkardık :A
Aman bitsin akşamları enerjin :A Kasım ayında enerjikmişsin ki geçmişsin beni, Aralık’ta enerji düşüşü olur zaten sende. Depresiflik ve karamsarlık modu.

Valla ya. @ahmetbey sana oy verdiğim mesajı beğenmen veya harika atman gerekiyordu :A Tepkisiz kalırsan üyeler oy vermez yoksa sana :A
------

Aman bitsin akşamları enerjin :A Kasım ayında enerjikmişsin ki geçmişsin beni, Aralık’ta enerji düşüşü olur zaten sende. Depresiflik ve karamsarlık modu.
@HollyDemon ☾☆ ‘a beğeni vermiş yani oy verenlere tepkisiz kalma durumu yok :A
Ay dur doğru Aralık ayına geçtik. En sevmediğim ay :/ o ve Ocak ayını geçtik mi aydınlık günler başlar :Z