- Reaksiyon puanı
- 34,892
- Puanı
- 1,061
Biraz düṣüneyim bakalım yılın üyesinde kim bana oy vermiṣ bir Akrepliğimi konuṣturayım @Dosi
Kendim içindi o aylık en ve bu konu için dedim.Üst üste konu açmamak gerekir kim için dedin?
Gündüz girebilecek durumda değildim Ayrıca sen bana daha önce demiştin, gündüz girmek için kendini zorlama, akşam girersin diye?
pek sağlıklı bir durum değil sana oy vermiş olanlar rakibinden dolayı oy vermiş olabilir veya sana oy verecekken bir mevzudan dolayı rakibine oy vermiş olabilir.Biraz düṣüneyim bakalım yılın üyesinde kim bana oy vermiṣ bir Akrepliğimi konuṣturayım @Dosi
Ayın enleri konusunu beklenmedik zamanda açında afallamış olamaz mıyım, bu gece bekliyordum ben öyle demiştin sonuçtaKendim içindi o aylık en ve bu konu için dedim.
İlla aktif ol demedik. Sadece gündüz aktif olsaydın bu durum olmazdı dedim
Ayrıca öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum
Kanıtla buraya gelme. Dm’den atarsınAyın enleri konusunu beklenmedik zamanda açında afallamış olamaz mıyım, bu gece bekliyordum ben öyle demiştin sonuçta
Hımm, kanıtla gelmeye çalışacağım
Evet.Bu oylama her aymı oluyor. @Dosi
Sayemde birBen beğendim sanıyordum 😱
Enler konusu, @Yakamoz-Asi nin konusu, @xemrexxx bildirimleri derken bu konu kaynamış
Neyse bu vesileyle sohbet dönmüş oldu burda
İşte üst üste konu açmamak gerekir. Gündüz girmiş olsaydın arada kaynamazdı
Bak bu kez lafı mosi yedi , durum eşitlendi.Üst üste konu açmamak gerekir kim için dedin?
Gündüz girebilecek durumda değildim Ayrıca sen bana daha önce demiştin, gündüz girmek için kendini zorlama, akşam girersin diye?
Evet de ekimin ayıni niye hatırlamıyorum benEvet.
Bunun bide yıllık versiyonu var. Yakın zamanda sende oy vermiştin zaten orda.
onu kendine sorEvet de ekimin ayıni niye hatırlamıyorum ben
Kanıtları buraya atacak kadar deli değilim canım, benim de düşüncem dm idiKanıtla buraya gelme. Dm’den atarsın
Yani dün sana 23.59 deyince nasıl ciddiye alırsın
Gece 12 gibi derdim ciddiyet olsa. Yarına derken özellikle 23.59’u belirtmeyi anlaman gerekirdi AKanıtları buraya atacak kadar deli değilim canım, benim de düşüncem dm idi
Ben onu ciddiye aldım valla Yoğun yazışmalarda şaka-gerçek ayırt edilmeyebiliyor bazen
Aynen çözdük Ben gerçekten bu gece bekliyordum konuyu Öğlen açtığını görünce erkene aldı herhalde dedimGece 12 gibi derdim ciddiyet olsa. Yarına derken özellikle 23.59’u belirtmeyi anlaman gerekirdi A
Neyse çözdük mevzuyu
@ahmetbey çok umursamamış oylamanı
Bu aralar enerjim bitiyor akşamları. Erkenden aradan çıkardıkAynen çözdük Ben gerçekten bu gece bekliyordum konuyu Öğlen açtığını görünce erkene aldı herhalde dedim
Gece konu açma alışkanlığın da var ya sonuçta hani 23.59’da şaka yaptığın hiç aklıma gelmedi
Valla ya. @ahmetbey sana oy verdiğim mesajı beğenmen veya harika atman gerekiyordu Tepkisiz kalırsan üyeler oy vermez yoksa sana
Aman bitsin akşamları enerjin Kasım ayında enerjikmişsin ki geçmişsin beni, Aralık’ta enerji düşüşü olur zaten sende. Depresiflik ve karamsarlık modu.
@HollyDemon ☾☆ ‘a beğeni vermiş yani oy verenlere tepkisiz kalma durumu yokValla ya. @ahmetbey sana oy verdiğim mesajı beğenmen veya harika atman gerekiyordu Tepkisiz kalırsan üyeler oy vermez yoksa sana
------
Aman bitsin akşamları enerjin Kasım ayında enerjikmişsin ki geçmişsin beni, Aralık’ta enerji düşüşü olur zaten sende. Depresiflik ve karamsarlık modu.
@ahmetbey , @HollyDemon ☾☆ ı beğenip beni niye beğenmedin@HollyDemon ☾☆ ‘a beğeni vermiş yani oy verenlere tepkisiz kalma durumu yok
Ay dur doğru Aralık ayına geçtik. En sevmediğim ay :/ o ve Ocak ayını geçtik mi aydınlık günler başlar
bildirimi çok ise daha görmemiştir görürse tepkisiz kalmaz bence@HollyDemon ☾☆ ‘a beğeni vermiş yani oy verenlere tepkisiz kalma durumu yok
Ay dur doğru Aralık ayına geçtik. En sevmediğim ay :/ o ve Ocak ayını geçtik mi aydınlık günler başlar
insan oylandığı konuda bi tüm mesajlara bakar kim kimi oylamış diyebildirimi çok ise daha görmemiştir görürse tepkisiz kalmaz bence