2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Yakamoz-Asi

gördünmü yakamoz, dosi her zaman benden yana olmuştur beni çok sever sayar bilirki beyazda leke vardır ama bende yoktur :D

aramızı bozmaya çalışıyorlar kırk yıllık dostluğumuzu çekemiyoprlar dosi :A
Seni kayırdığımı düşünüyorlar ama nerden bilsinler ben sana kaç kere bildirim yolladım sen küsüp gittin :A
Valla cok ballisin @tekin yemin ediyorum senin kadar balli bir üyeyi göremedim daha :A
Bu forumda en ballı üye bence @12.Adam
Kaç kere kurtardı paçayı.

Tekin hata yaptığında kendisini uyardığımızda bundan ders alıp tekrarlamıyor. Hatta bu hatayı yapan başkası olduğunda hemen ispiyonluyor:A @xemrexxx karikatür olayı gibi :A
@12.Adam öyle mi. Sürekli sürekli tekrar ediyor :A
ıyyyy inş. malmö, Göteborg ya da Stockholm a atom bombası düşer de senin kül olmanın karikatürünü paylaşırız :A (net lokasyon bilmediğimden tüm önemli şehirleri yazdım, birine yakınsındır :A )

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
ıyyyy inş. malmö, Göteborg ya da Stockholm a atom bombası düşer de senin kül olmanın karikatürünü paylaşırız :A (net lokasyon bilmediğimden tüm önemli şehirleri yazdım, birine yakınsındır :A )
Bugün Cuma. Bir zaman diliminde edinilen dua kabul olurmuş. Beddualar dönüp dolaşıp beddua sahibini bulur. Dikkat et kendine :A

Bugün Cuma. Bir zaman diliminde edinilen dua kabul olurmuş. Beddualar dönüp dolaşıp beddua sahibini bulur. Dikkat et kendine :A
kız istanbula düşse atom bombası bnmle birlikte @serhatt ,rahmetsizler Faruk forumdash, sokak şeysi, deniz marulu, destere foku, çiğdem cadoluzu, cevaa cıbrcısı dahil birçok kişi geberir yani esas eğlence öteki tarafa taşınırı sen de burada sineklikle @12.Adam ın avucuna avucuna vurursun anca sinirlendikçe :A :A

kız istanbula düşse atom bombası bnmle birlikte @serhatt ,rahmetsizler Faruk forumdash, sokak şeysi, deniz marulu testere foku, çiğdem cadoluzu, cevaa cıbrcısı dahil birçok kişi geberir yani esas eğlence öteki tarafa taşınırı sen de burada sineklikle @12.Adam ın avucuna avucuna vurursun anca sinirlendikçe :A :A
Salak mısın bana neden sinirlensin ? :A

Salak mısın bana neden sinirlensin ? :A
banning super mario GIF

kız istanbula düşse atom bombası bnmle birlikte @serhatt ,rahmetsizler Faruk forumdash, sokak şeysi, deniz marulu, destere foku, çiğdem cadoluzu, cevaa cıbrcısı dahil birçok kişi geberir yani esas eğlence öteki tarafa taşınırı sen de burada sineklikle @12.Adam ın avucuna avucuna vurursun anca sinirlendikçe :A :A
@12.Adam ’da orda kalıyor :A
Allah korusun kimseye bir şey olmasın.