2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Yakamoz-Asi

Nasıl hediye ettin ? 😱
Kapıda teslim :A @Bully
Para işin espirisi Dosi Hanım. Nükte bu kadar zor değildi :D

Ordan konuyu reelde çalışarak aldığın para harici kasadaki parandan bile haberimzi oldu şimdi. Tekin duysa tekin sonuçta paran için herşeyi yapar :F
o bir şekilde mal varlığımın bir kısmından haberdar olmuştu :A @tekin

Ben lise zamanımdan beri çalışıyorum. Üniversite zamanıda çalıştım. Parasal konuda sıkıntım yok. Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin her daim.

Kapıda teslim :A @Bully

o bir şekilde mal varlığımın bir kısmından haberdar olmuştu :A @tekin

Ben lise zamanımdan beri çalışıyorum. Üniversite zamanıda çalıştım. Parasal konuda sıkıntım yok. Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin her daim.
Bak yine yaptın. Yanlış anlamani istemem sadece bazı konularda arkadaş olduğumuz için demiştim. Sürekli parasal yada maddi sıkıntılardan yada manevi sıkıntıları tekrarlamak büyük problem gibi insan ilişkilerinde veya politikada. Neyse boşverelim.

Yılın favori üyesi yılın ortasında başlar değil mi? :)

• Güldürdün
  • Aynen
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bak yine yaptın. Yanlış anlamani istemem sadece bazı konularda arkadaş olduğumuz için demiştim. Sürekli parasal yada maddi sıkıntılardan yada manevi sıkıntıları tekrarlamak büyük problem gibi insan ilişkilerinde veya politikada. Neyse boşverelim.

zamanında @xemrexxx malikaneler Konya ovaları alıp zengin olduğumu yazınca, buralardayız (Avrupa) diye bizi zenginlerin zengini sananlar var. Yok desek ayrı laf yiyoruz , var desek ayrı laf yiyoruz :A
Yazdığınız mesajlara göre yazıyoruz işte
------

Mart gibi düşünüyorum değişiklik olmazda. Daha forum hevesimiz devam ediyorsa

zamanında @xemrexxx malikaneler Konya ovaları alıp zengin olduğumu yazınca, buralardayız (Avrupa) diye bizi zenginlerin zengini sananlar var. Yok desek ayrı laf yiyoruz , var desek ayrı laf yiyoruz :A
Yazdığınız mesajlara göre yazıyoruz işte
------

Mart gibi düşünüyorum değişiklik olmazda. Daha forum hevesimiz devam ediyorsa
Yıllardır anlatır 200k mesaj yazmak kolay değil o biz nasıl catlaksak o da farklı çatlak ve o bunu seviyor @xemrexxx :D

Forum hevesin niye gidiyor ki ya. Birşey mi oldu?

Dediğim gibi yanlış anlamani istemem diye umarım iyi giden şeyleri tersine çevirmedim :)

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xemrexxx
Yıllardır anlatır 200k mesaj yazmak kolay değil o biz nasıl catlaksak o da farklı çatlak ve o bunu seviyor @xemrexxx :D

Forum hevesin niye gidiyor ki ya. Birşey mi oldu?

Dediğim gibi yanlış anlamani istemem diye umarım iyi giden şeyleri tersine çevirmedim :)
Hayat yorucu geçiyor. Yeni yılda bu ayarda devam ederse pek modum olmaz anlamında.
Enerjim baya düşük bakalım

• İlginç
Reactions: RüzgarGülü
Kuru iftira :A
------

Üstüne vazife çıkarma. :A
ben olmasam bu forumda yaprak kımıldamaz aha @Dosi ye sor:D dosiye herşeyi sorabilisin çok değerli bir insandır kendisi onun parasıda çok ama ben onun kalbini seviyorum para neyki :D öyle @RüzgarGülü nün dediği gibi para benim için önemli değil önemli olan iç güzellik bende yalan olmaz :D

Ben admin'in yanında yer alırım. Sebebini söyledim 😅 Ama sebebi sana ters geldi. :A
Sevin, öyle olmaya devam edecek
------

ben olmasam bu forumda yaprak kımıldamaz aha @Dosi ye sor:D dosiye herşeyi sorabilisin çok değerli bir insandır kendisi onun parasıda çok ama ben onun kalbini seviyorum para neyki :D öyle @RüzgarGülü nün dediği gibi para benim için önemli değil önemli olan iç güzellik bende yalan olmaz :D
ay sonuna pek bi şey kalmıyor. O derece yani :A

Valla baya inandım ben buna :A kankin neler diyor görüyorsun dimi @Bully :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and tekin
olsun ay sonunu getirmene yetecek kadar ise o bile harika bir şey fazlasıını ne yapacaksın illa her ay bankadaki kronlarına yenisini katacak durumda değilsin :D
Yani. Kirayı, elektrik internet ve mutfak erzağına yetmesi yeterli. Biraz mesai yapıp uçak bileti ayarlayabilirsek ne mutlu bize.
En olmadı araba ile giden birine eşlik edip uçağa verilecek parayı TR’de harcarım.

• Güldürdün
Reactions: tekin
Hayat yorucu geçiyor. Yeni yılda bu ayarda devam ederse pek modum olmaz anlamında.
Enerjim baya düşük bakalım
Aman değerlimiss yöneticimiz kendine iyi bak Dubai çikolatası felan yollasin @Yakamoz-Asi sana İsveç'ten (ne alakaysa) sen iyi ol yeter ki.

Ama en çok da tekrar eden şeyler seni yormuş gibi görünüyor. Arka plana çok kafa yormayı bırakıp ana odaklanmak gerek forumun gidişatı hakkından ziyade eğlencesini kacirma derim ama hep bu tekin yada onun gibiler yüzünden. Kimse ne alak demesin :F
Çok romantiksin bro :D

Yani. Kirayı, elektrik internet ve mutfak erzağına yetmesi yeterli. Biraz mesai yapıp uçak bileti ayarlayabilirsek ne mutlu bize.
En olmadı araba ile giden birine eşlik edip uçağa verilecek parayı TR’de harcarım.
sarı mersedes filmini izlemişmiydin dosi :D isveçten buraya arabanla gelişini gözümde canlandırdım bir an :A
------

Aman değerlimiss yöneticimiz kendine iyi bak Dubai çikolatası felan yollasin @Yakamoz-Asi sana İsveç'ten (ne alakaysa) sen iyi ol yeter ki.

Ama en çok da tekrar eden şeyler seni yormuş gibi görünüyor. Arka plana çok kafa yormayı bırakıp ana odaklanmak gerek forumun gidişatı hakkından ziyade eğlencesini kacirma derim ama hep bu tekin yada onun gibiler yüzünden. Kimse ne alak demesin :F

bu yaşlarda insanın para pulda gözü olmuyor biliyorsun tam romantik çağımızdayız :A

Ben İsveç'te miyim? :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Bir uçak bileti kaç kron? Benim vatandaşım bilet alamayacak mı? Kaç kron ulan bir bilet? 😅
Sen gelmek iste bir yolu bulunur elbet ya. Hallederiz raat ol. O iş bende. 😅

Valla baya inandım ben buna :A kankin neler diyor görüyorsun dimi @Bully :A
Dünkü bebe Tekine bak ya neler diyor. Mesaj sayısını görmesek inandıracakta. Takao Tekin. 😅 @tekin

Valla baya inandım ben buna :A kankin neler diyor görü

Bir uçak bileti kaç kron? Benim vatandaşım bilet alamayacak mı? Kaç kron ulan bir bilet? 😅
Sen gelmek iste bir yolu bulunur elbet ya. Hallederiz raat ol. O iş bende. 😅

Dünkü bebe Tekine bak ya neler diyor. Mesaj sayısını görmesek inandıracakta. Takao Tekin. 😅 @tekin
ama mesajımda etkimin etkili olması için @Dosi ye hep atıfta bulunmuşum :A
yani şu anki etkim tek başına yetersiz ilerde dosiye ihtiyaç kalmadanda aynı mesajı yazabilirim umarım :A

sarı mersedes filmini izlemişmiydin dosi :D isveçten buraya arabanla gelişini gözümde canlandırdım bir an :A
------

bu yaşlarda insanın para pulda gözü olmuyor biliyorsun tam romantik çağımızdayız :A
Bayağı bilgilisin. Neyse kaldı 4 dakikan. Peki neden saat tam 10 ? Net cafede misin ? :D
Ben İsveç'te miyim? :A
İsviçre demedim mi?. Ben ne dediğimi mi bilmiyorum ki :F