2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Yakamoz-Asi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,178
Puanı
1,060
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 3 finalistimiz arasında en çok oyu alan @Yakamoz-Asi , 2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi seçildi.
Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Etiketin @bazinga tarafından verilecektir.

Final oylamasına kalan @Royal Highness ve @Angelica ’yı kutluyoruz.

Not:
Ayın en favori üyesi seçilen diğer 5 ay aday olamayacak fakat 5 aylık aradan sonra tekrar aday olma şansı olacaktır.

"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 3 finalistimiz arasında en çok oyu alan @Yakamoz-Asi , 2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi seçildi.

Not:
Ayın en favori üyesi seçilen diğer 5 ay aday olamayacak fakat 5 aylık aradan sonra tekrar aday olma şansı olacaktır.
Ağa babalarından birisi daha beş ay elendi. Doside yıllıkta elendi. Önümüz bundan sonra açık inşallah 🤤🥰

Tebrik ederim @Yakamoz-Asi :Z
Geçen senede ekimi almıştın. Kasımda bu etiket ile dolanmak bir rutin oldu senin için :A
Rekor bir oylama oldu.

@Royal Highness senide tebrik ederim. Kıyasıya bir mücadele oldu. Belki sırada sen varsındır. Yeni bir üye için harika bir başarı.

@Angelica defalarca kazanmış olmana rağmen yine güzel bir mücadele vermiş oldun.

Yine bir ayı daha geride bıraktık. Şarkı etkinliğine denk geldiği için çok yoruldum :A
Daha akşama anketler var. Bana dinlenme yok :A

Ulaaaa konuyaaa tünedin allem ettin kallem ettin aldın tacı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tebrikler dostum 🤗🤗🤗

Ekim ayında ki çenen sayesinde kazandın valla.. Az durul laaa... Vık vık, git biraz köşede viski iç 🤣😅

Tebrikler tekrardan dostum 🤗 @Yakamoz-Asi

@Royal Highness ve @Angelica tebrik ediyorum 🐣🐣🐣

Not:
tebrik ederim @Yakamoz-Asi harikasın bize rağmen biz derken @Bully de bizin içinde tabiki, diğer şahıs kendisidir :A
nerde kalmıştık hah bize rağmen kazanmayı başarmışsın hakettin şampiyoluğun kutlu olsun darısı başıma diyeyim :D

tebrik ederim @Yakamoz-Asi harikasın bize rağmen biz derken @Bully de bizin içinde tabiki, diğer şahıs kendisidir :A
nerde kalmıştık hah bize rağmen kazanmayı başarmışsın hakettin şampiyoluğun kutlu olsun darısı başıma diyeyim :D
Seninde katkın ile kazanmış oldu. Bilmeden iyilik yaptın :A
Darısı başına aynen. Seni desteklemeye devam edeceğimden şüphen olmasın :A

Seninde katkın ile kazanmış oldu. Bilmeden iyilik yaptın :A
Darısı başına aynen. Seni desteklemeye devam edeceğimden şüphen olmasın :A
dün bana gittikçe bozutmuşsun demişsin onu unutmadım birde park yapılmaz cezası kesmişsin olacak iş değil bunları tek tek not ediyorum dosi :A
birde orda @Yakamoz-Asi beni savunmuş ya dostlar kurşunlarken düşmanlar siper olmuş bunuda unutmayacağım @Bully de benim kurşunlanmamı ıslık çalarak izliyormuş bir yakamozun müdahalesiyle kurtulmuşum :A

dün bana gittikçe bozutmuşsun demişsin onu unutmadım birde park yapılmaz cezası kesmişsin olacak iş değil bunları tek tek not ediyorum dosi :A
birde orda @Yakamoz-Asi beni savunmuş ya dostlar kurşunlarken düşmanlar siper olmuş bunuda unutmayacağım @Bully de benim kurşunlanmamı ıslık çalarak izliyormuş bir yakamozun müdahalesiyle kurtulmuşum :A
Bir uyarı bi de uyarı yankısı vardı yoksa ben seni her daim koruyorum. O uyarıda zaten sen zarar görme diyeydi :bhr: :A

@Yakamoz-Asi tebrik ederim abi, Ekim ayına damganı vurdun ve bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettin :Z

@Royal Highness @Angelica final başarınızdan ötürü sizleri de tebrik ederim, yakında siz de kazanırsınız zaten bu etkinliği :D

Emeklerine sağlık :Z @Dosi
Teşekkür ederim. Emeğimi dillendiren birileri olması harika :bhr:
o park yapılmaz levhası neydi ben onu anlamadım uyarı omuydu ? :A
🚫 yasak yazınca geliyor :A bende dokunmadım olunca :A

@Dosi her daim koruyormuş zaten seni, onun uyarısının senin iyiliğine olduğunu biliyordum yoksa ben senin başına kötü bir şey gelsin ister miyim hiç aaa :A

Teşekkür ederim. Emeğimi dillendiren birileri olması harika :bhr:

🚫 yasak yazınca geliyor :A bende dokunmadım olunca :A
Her daim dillendireceğim emeğini :Z
------

bak hele iyi gün dostuna şimdi kendini gösteriyor dün nerdeydin :A
Kural ihlali yaptın napayım :A Ben eski adminim, hak ettiğin uyarıyı aldın :A İçim kan ağladı Dosi seni uyarırken ama napayım işte objektiflik her şeyden önce gelir :A