Konulara teşrif ettiğine göre burdaki işleme el atabilirsin @bazinga @Yakamoz-Asi @Bully
İşlem yapacağın isimleri etiket ettim. İşin kolaylaşsın
Devir teslim işlemi gerçekleşsin artıkKonulara teşrif ettiğine göre burdaki işleme el atabilirsin @bazinga@Yakamoz-Asi @Bully
Geç kaldın gerçekleşti bile.
Çoktan yapıldı
Geç kaldın gerçekleşti bile.
Etmeyedebilir aslında ya. Bu sayede foruma giriyor bazen fena mı? Buda bir fikir tâbi. 😅Çoktan yapıldı
Bir gün rötar ile kurtardık.
@bazinga bana etiket takma yetkisi verisinde iki de bir rahatsız etmeyelim
Konulara teşrif ettiğine göre burdaki işleme el atabilirsin @bazinga@Yakamoz-Asi @Bully
Sen bi sus aman, tam işi bağlıyorumEtmeyedebilir aslında ya. Bu sayede foruma giriyor bazen fena mı? Buda bir fikir tâbi. 😅
@Yakamoz-Asi hayırlı olsun etiketin, yakıştıÇoktan yapıldı
Bir gün rötar ile kurtardık.
@bazinga bana etiket takma yetkisi verisinde iki de bir rahatsız etmeyelim
Admin'in iki üç dakika sanalda olsa fikirlerini öğrenmiş oluyoruz. Bir de böyle düşün. Hmm. Hilmi bunu beğendi. 🥰
@Yakamoz-Asi hayırlı olsun etiketin, yakıştı1 gün rötarla kavuştun
Yetkiyi kaparsın inşallah Zeyno
Gelecek ay 2’sinde başlar artık oylama
5-6’da olur. Acelemiz yok. @Yakamoz-Asi çok emek verdi konuyada mesajları ile. Biraz dolansın@Yakamoz-Asi hayırlı olsun etiketin, yakıştı1 gün rötarla kavuştun
Yetkiyi kaparsın inşallah Zeyno
Gelecek ay 2’sinde başlar artık oylama
5-6’da olur. Acelemiz yok. @Yakamoz-Asi çok emek verdi konuyada mesajları ile. Biraz dolansın
İki ay taşıyacak değildim yani rafa kaldırdım ve paslandı hakkını helal et sen cillop gibi yapıp güzelce takarsınTeṣekkür ederim biraz paslanmıṣ rafa kaldırmıṣsın iki ay belli.
5-6’da olur. Acelemiz yok. @Yakamoz-Asi çok emek verdi konuyada mesajları ile. Biraz dolansın
5 Aralık Türkiye Saati 22’de anlaşıldı o zaman
1’inde başlasa bile bu mümkün olmaz. Sonuç olarak ön eleme ve final turları ile nerden baksan 4-5 Aralık yapar
Nasıl oluyor ki çok önemli değil ama ayin 5 i bugun etiketi almış takmış. Diğer oylama nasıl yetişmiyor ayların günü mü kısaldı uzadı haberimiz yok 😂1’inde başlasa bile bu mümkün olmaz. Sonuç olarak ön eleme ve final turları ile nerden baksan 4-5 Aralık yapar
Yani senin etiket nerden baksan 7 Aralık öncesi alınmaz
Bu dönem Ön eleme turumuz normale göre kısa tutuldu çünkü çok bariz fark attı o 3 üye.Nasıl oluyor ki çok önemli değil ama ayin 5 i bugun etiketi almış takmış. Diğer oylama nasıl yetişmiyor ayların günü mü kısaldı uzadı haberimiz yok 😂
Anladım şimdi.Bu dönem Ön eleme turumuz normale göre kısa tutuldu çünkü çok bariz fark attı o 3 üye.
Şimdi diyelim 1 Aralık açtım. Oylama genelde 2 gün sürüyor.
3 Aralık final olursa 5 Aralık sonuçlanır. (Benim yoğunluğuma göre bu tarih ileri atılabilir)
Misal 1 Aralık Pazar gününe denk geliyor. Benim bazı hafta sonlarım planlarım oluyor. Büyük olasılıkla anketi o güne açmam.
Anlaşılır oldu umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?