ne güzel yorgunluğa çare olsun diye iksir hazırlıyorduk 12. adamla birlikte, niye projemize engel oldunki
bu iksiri ilk denemesini @Hobbit üzerinde yapacağız ona bişey olmazsa biz kullanırız, burdaki çeşnici başı hobbittir
ne güzel yorgunluğa çare olsun diye iksir hazırlıyorduk 12. adamla birlikte, niye projemize engel oldunki
ne güzel yorgunluğa çare olsun diye iksir hazırlıyorduk 12. adamla birlikte, niye projemize engel oldunkiyarım kilo kokoreçin içine üç kaşık koç yumurtası ekleyip bir dirhem boğa yumurtası bulayıp mikserde güzelcene çevirince az bişey sarmısaklı yoğurtta ekledikmi her türlü derde deva işkembeli iksirimiz hazır durumdaydı
bu iksiri ilk denemesini @Hobbit üzerinde yapacağız ona bişey olmazsa biz kullanırız, burdaki çeşnici başı hobbittir
Yediğin için tadını biliyorsun.
Aaaa sebep ?
daha proje aşamasında merak etme hazır olunca sende kullanırsınYediğin için tadını biliyorsun.
Aaaa sebep ?
bir o eksikti zaten bende diyorum bu niye tam kıvamında olmadı eksik olan acı sosmuşAci sos geliyor valla yolda
bende ona güvenmiyorum sağı solu belli olmuyor valla benim gibi güvenilir efendi, centilmen beyefendi birisi değilBırak saçmalasınlar. Hit oluyor bunlar fena mı
Dozu aşacaklarını sanmıyorum desemde @12.Adam pek güven vermiyor o konuda
bende ona güvenmiyorum sağı solu belli olmuyor valla benim gibi güvenilir efendi, centilmen beyefendi birisi değil
Aynı atasözünü ben yazınca anlayamadın ama.
Sataşma sende çeneni tut.bende ona güvenmiyorum sağı solu belli olmuyor valla benim gibi güvenilir efendi, centilmen beyefendi birisi değil
bende ona güvenmiyorum sağı solu belli olmuyor valla benim gibi güvenilir efendi, centilmen beyefendi birisi değil
Tekin hata yaptığında kendisini uyardığımızda bundan ders alıp tekrarlamıyor. Hatta bu hatayı yapan başkası olduğunda hemen ispiyonluyor@Dosi bu yorumuna ne diyecek merak ettim
sataşma yok asla, sadece cevap hakkımı kullandımAynı atasözünü ben yazınca anlayamadın ama.
------
Sataşma sende çeneni tut.
şimdi sen ne demek istedin?Valla cok ballisin @tekin yemin ediyorum senin kadar balli bir üyeyi göremedim daha
@Dosi bu yorumuna ne diyecek merak ettim
Bak @tekin benim icin cevaplamis alttaşimdi sen ne demek istedin?
gördünmü yakamoz, dosi her zaman benden yana olmuştur beni çok sever sayar bilirki beyazda leke vardır ama bende yoktur
Yönetime şirin gözükme peşinde tekinsiz.Valla cok ballisin @tekin yemin ediyorum senin kadar balli bir üyeyi göremedim daha
aramızı bozmaya çalışıyorlar kırk yıllık dostluğumuzu çekemiyorlar dosişimdi sen ne demek istedin?
Bana gelene kadar bozar o. Kavanoza koyarda kırarsınız onu. Beni bulamazsınız zaten. Yemem ben onu. 😁ne güzel yorgunluğa çare olsun diye iksir hazırlıyorduk 12. adamla birlikte, niye projemize engel oldunkiyarım kilo kokoreçin içine üç kaşık koç yumurtası ekleyip bir dirhem boğa yumurtası bulayıp mikserde güzelcene çevirince az bişey sarmısaklı yoğurtta ekledikmi her türlü derde deva işkembeli iksirimiz hazır durumdaydı
Senin icin 17 yasinda diyorlardiaramızı bozmaya çalışıyorlar kırk yıllık dostluğumuzu çekemiyorlar dosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?