2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Yakamoz-Asi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Derhal güzel konumu terk edin @tekin @12.Adam valla aci soslar icinde pisiririm sizi @Dosi 'ye rapor etmeden önce
ne güzel yorgunluğa çare olsun diye iksir hazırlıyorduk 12. adamla birlikte, niye projemize engel oldunki
yarım kilo kokoreçin içine üç kaşık koç yumurtası ekleyip bir dirhem boğa yumurtası bulayıp mikserde güzelcene çevirince az bişey sarmısaklı yoğurtta ekledikmi her türlü derde deva işkembeli iksirimiz hazır durumdaydı

bu iksiri ilk denemesini @Hobbit üzerinde yapacağız ona bişey olmazsa biz kullanırız, burdaki çeşnici başı hobbittir

Yediğin için tadını biliyorsun.

Aaaa sebep ?

Aci sos geliyor valla yolda

Reactions: 12.Adam and tekin
@12.Adam görüyorsun durumlari kasap et derdinde, koyun can

Bak dedim sana dikkat et diye @12.Adam

bende ona güvenmiyorum sağı solu belli olmuyor valla benim gibi güvenilir efendi, centilmen beyefendi birisi değil

@Dosi bu yorumuna ne diyecek merak ettim
Tekin hata yaptığında kendisini uyardığımızda bundan ders alıp tekrarlamıyor. Hatta bu hatayı yapan başkası olduğunda hemen ispiyonluyor
@xemrexxx karikatür olayı gibi

@12.Adam öyle mi. Sürekli sürekli tekrar ediyor

Valla cok ballisin @tekin yemin ediyorum senin kadar balli bir üyeyi göremedim daha

@Dosi bu yorumuna ne diyecek merak ettim

gördünmü yakamoz, dosi her zaman benden yana olmuştur beni çok sever sayar bilirki beyazda leke vardır ama bende yoktur

Bana gelene kadar bozar o. Kavanoza koyarda kırarsınız onu. Beni bulamazsınız zaten. Yemem ben onu. 😁

Reactions: tekin