2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Yakamoz-Asi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,551
Puanı
1,060
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 3 finalistimiz arasında en çok oyu alan @Yakamoz-Asi , 2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi seçildi.
Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Etiketin @bazinga tarafından verilecektir.

Final oylamasına kalan @Royal Highness ve @Angelica ’yı kutluyoruz.

Not:
Ayın en favori üyesi seçilen diğer 5 ay aday olamayacak fakat 5 aylık aradan sonra tekrar aday olma şansı olacaktır.

Ağa babalarından birisi daha beş ay elendi. Doside yıllıkta elendi. Önümüz bundan sonra açık inşallah 🤤🥰

Tebrik ederim @Yakamoz-Asi

Geçen senede ekimi almıştın. Kasımda bu etiket ile dolanmak bir rutin oldu senin için

Rekor bir oylama oldu.

@Royal Highness senide tebrik ederim. Kıyasıya bir mücadele oldu. Belki sırada sen varsındır. Yeni bir üye için harika bir başarı.

@Angelica defalarca kazanmış olmana rağmen yine güzel bir mücadele vermiş oldun.

Yine bir ayı daha geride bıraktık. Şarkı etkinliğine denk geldiği için çok yoruldum

Daha akşama anketler var. Bana dinlenme yok

Ulaaaa konuyaaa tünedin allem ettin kallem ettin aldın tacı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tebrikler dostum 🤗🤗🤗

Ekim ayında ki çenen sayesinde kazandın valla.. Az durul laaa... Vık vık, git biraz köşede viski iç 🤣😅

Tebrikler tekrardan dostum 🤗 @Yakamoz-Asi

@Royal Highness ve @Angelica tebrik ediyorum 🐣🐣🐣

tebrik ederim @Yakamoz-Asi harikasın bize rağmen biz derken @Bully de bizin içinde tabiki, diğer şahıs kendisidir

nerde kalmıştık hah bize rağmen kazanmayı başarmışsın hakettin şampiyoluğun kutlu olsun darısı başıma diyeyim

Seninde katkın ile kazanmış oldu. Bilmeden iyilik yaptın

Darısı başına aynen. Seni desteklemeye devam edeceğimden şüphen olmasın

Seninde katkın ile kazanmış oldu. Bilmeden iyilik yaptın

Darısı başına aynen. Seni desteklemeye devam edeceğimden şüphen olmasın
dün bana gittikçe bozutmuşsun demişsin onu unutmadım birde park yapılmaz cezası kesmişsin olacak iş değil bunları tek tek not ediyorum dosi

birde orda @Yakamoz-Asi beni savunmuş ya dostlar kurşunlarken düşmanlar siper olmuş bunuda unutmayacağım @Bully de benim kurşunlanmamı ıslık çalarak izliyormuş bir yakamozun müdahalesiyle kurtulmuşum

Bir uyarı bi de uyarı yankısı vardı yoksa ben seni her daim koruyorum. O uyarıda zaten sen zarar görme diyeydi

Teşekkür ederim. Emeğimi dillendiren birileri olması harika

o park yapılmaz levhası neydi ben onu anlamadım uyarı omuydu ?
🚫 yasak yazınca geliyor
bende dokunmadım olunca

@Dosi her daim koruyormuş zaten seni, onun uyarısının senin iyiliğine olduğunu biliyordum yoksa ben senin başına kötü bir şey gelsin ister miyim hiç aaa

Teşekkür ederim. Emeğimi dillendiren birileri olması harika

🚫 yasak yazınca geliyor
bende dokunmadım olunca
Her daim dillendireceğim emeğini

------

bak hele iyi gün dostuna şimdi kendini gösteriyor dün nerdeydin
Kural ihlali yaptın napayım
Ben eski adminim, hak ettiğin uyarıyı aldın
İçim kan ağladı Dosi seni uyarırken ama napayım işte objektiflik her şeyden önce gelir